Осолявате ли вашето бебче

• 16 003
  • 306
  •   1
Отговори
# 240
Явно под "осоляване" вие имате предвид изсипване на 2 пакета сол в пелените , а аз разбирам няколко кристалчета сол във водата след което се изплаква с чиста вода.То какви глупости са изписани - мазане с мас, рязане на гръбнаци, уши, вадене на челюсти ....................не за такива изродщини става въпрос .Ами драги ми дами защо тогава водите децата си на море - все пак от солената вода може да им стане нещо?????!!!!!!!!!!!!!!
И не си правете труда да ми "отговаряте" така или иначе нямам намерение да влизам повече в темата и да ви чета..!!!!!!!!!! А вие продължавайте в същия дух....Смешни сте ми!!!
Каква мъдрост, каква дълбока проницателност, каква пунктуация?! Tired ooooh!

Ама  още  ви  се  чудя...Жената  каза,  че  няма  да  ви  чете  повече. Солта  според  нея   е  най -  доброто,  което  може да предложи  на  детето  си...Едно време  твърдях,  че  никоя майка не  мисли  лошо  за детето  си   -  е   не  съм  била права. Не  е ли  след  родилното  да  го  овъргаляш   в  сол -  не  може!

Бас хващам, че са продължили с "няколко кристалчета" солчица във водата. Така и так са почнали - вижда се колко им е акълът Crazy ooooh!
Нямам думи, с които да назова такива родители.Примитивни идиоти е повече от ласкаво за такива като тях.Да си уморят детето от невежество.

Ама какви  кристалчета  бе  жена,  направо   с  шепата...  Те докторите нищо  не  разбират.  Народът  ни  не  напразно  е  казал "Едно си баба знае, едно си баба бае ".  И като  попадне  на  някой  без наличие  на мисловни  процеси  в  празната  глава  ще  си  въргалят  бебетата  в  сол. И  не  е  само до примитивност  - просто  няма  нищо  в  главата,  за  да  помисли   защо   го  прави...

Лошото  е,  че  все  още  има кухи  лейки  дето продължават цялата  тая простотия  и  за  тях   всичко   което  им казваш се  решава-  ами  аз съм  осолявана,  що   да  не  си  осоля  и  детето...Луди   хора колкото  щеш.  Ти ще  си  му  говориш на него няма да му   пука.     
Пази  Боже  от  такова  да ми  дойде  в  къщата.

# 241
Я, ма вие още ли консервирате тука?!   Laughing
Няма ли кой да врътне ключето?
Или ще продължаваме да дъвчем кой по- малоумен похват да изберем, ако искаме да превърнем новороденото си бебе в осолена мръвка?!  ooooh!

# 242
# 243
Нашата педиатърка все се оплаква, че съветва майките да не захранват до 6 м, да не осоляват бебетата и т.н., но масово бабите се тръшкали и се налагали. Затова повечето и пациенти получавали сок на 20 дни, а някои късметлии и солена баня.

# 244
Нашата педиатърка все се оплаква, че съветва майките да не захранват до 6 м, да не осоляват бебетата и т.н., но масово бабите се тръшкали и се налагали. Затова повечето и пациенти получавали сок на 20 дни, а някои късметлии и солена баня.

Тук вече и майката си е виновна! Я да ми се тръшне моята майка или свекървата и да видим дали някой ще ги чуе. Whistling Като ми се налагат - изхода го знаят къде е! Имали са деца, отгледали са ги както на тях им е харесвало... Naughty

# 245
А нас като са ни осолявали да не сме умрели!!!!!!!!!!!!!! И синът ми съм осолявала и бебето осолявам - и на двамата нищо им няма. Дете на познати въпреки че е малко намирисва на пот.................всяка майка сама си решава...........И все пак не се слага едно кило сол във водата ,а няколко кристалчета...

Не всички от"старото поколение"са третирани кат чирози..
Ето ви докъде може да доведе осоляването...Случаят е старичък де..от 2008-ма..Ма все пак..

http://dnes.dir.bg/news.php?id=3696206

п.п.Дамите,дето напират да консервират децата си..Що първо не си теглите една контра,на цялото тяло,и после се нАкиснете у солена вана..Е така,колкото да си припомните кво е усещането.. Whistling

Явно под "осоляване" вие имате предвид изсипване на 2 пакета сол в пелените , а аз разбирам няколко кристалчета сол във водата след което се изплаква с чиста вода.То какви глупости са изписани - мазане с мас, рязане на гръбнаци, уши, вадене на челюсти ....................не за такива изродщини става въпрос .Ами драги ми дами защо тогава водите децата си на море - все пак от солената вода може да им стане нещо?????!!!!!!!!!!!!!!
И не си правете труда да ми "отговаряте" така или иначе нямам намерение да влизам повече в темата и да ви чета..!!!!!!!!!! А вие продължавайте в същия дух....Смешни сте ми!!!
Ароматни соли за вана(с аромат на банан Laughing)...малко пЕсък от площадката,и бебока е уреден с бебешки "спа"..

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 10:04 от eksipnos

# 246
Пълна простотия

# 247
Преди петнайсетина години това беше първото ми недоразумение със свекърва ми-да осолим  детето при къпане,за да не му мирише потта.КАТЕГОРИЧНО НЕ!Нежната бебешка кожа не се нуждае от това,пък да се поти,това естествено и нормално.
Свекърва ми е осолявала прилежно и сина и дъщеря си-полза никаква-поттта си смърди,за това си има БАНЯ.

# 248
Нито майка ми, нито баба ми, нито прабаба и назад в поколенията не са осолявали бебетата си. Имало е практика преди време, баба ми е казвала, но то трябва и малко мозък да има човек да помисли малко па чак тогава да си помисли дали ще осолява или не.

# 249
Нито майка ми, нито баба ми, нито прабаба и назад в поколенията не са осолявали бебетата си. Имало е практика преди време, баба ми е казвала, но то трябва и малко мозък да има човек да помисли малко па чак тогава да си помисли дали ще осолява или не.

Традиция по-скоро,не практика.Мисля,че и  поколенията преди нас са имали мозък в главите си. 

# 250
.

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 14:32 от Cassiere

# 251
Аз да питам..Познавате ли дете,което мирише на пот?

# 252
Да, разбира се. Влез през зимата в класната стая на сина ми /2 клас/, след като са имали физическо. Crazy
Мирише на спарени пиленца. Сигурно, защото не сме ги осолявали... Joy

# 253
Е втори  клас,са 8-9 годишни..При някои момичета,на 9 години вече има цикъл..Т.е.хормоните вече почват да бушуват..Но до 4-5 годишна възраст,не съм виждал дете да мирише.Тва имах предвид.Камоли пък бебе,миришещ на пот..

# 254
Презумцията на осоляването е да не вони потта при възрастните,но се прави при новородени.
Те малките бебоченца и дечурля си ухаят прекрасно. newsm53 newsm03 newsm53

Общи условия

Активация на акаунт