Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето

• 60 153
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • при Arctic Monkeys
между другото, останах учудена колко всъщност е сложна тази ел. цигара.... направо си е цяла наука. като слаб пушач неразполагащ с никакво свободно време да се ровя, сравнявам, опитвам, поръчвам едно, че второ, че трето... почвам леко дасе стъписвам дали е за мен това чудо  Simple Smile ще пробвам, де..

# 481
между другото, останах учудена колко всъщност е сложна тази ел. цигара.... направо си е цяла наука. като слаб пушач неразполагащ с никакво свободно време да се ровя, сравнявам, опитвам, поръчвам едно, че второ, че трето... почвам леко дасе стъписвам дали е за мен това чудо  Simple Smile ще пробвам, де..
Оо, не е никак сложно Peace И на мен преди малко повече от месец ми изглеждаше супер сложно, а неочаквано бързо свикнах Party

# 482
към тази цигара http://www.tinydeal.com/1100mah-rechargeable-healthy-electronic- … -set-p-60956.html да ми препоръчате пълнител наподобяващ червено малборо като наситеност и да ме светнете как става зареждането Simple Smile

# 483
Никаква идея си нямам как се зарежда, може би като ти пристигне ще видиш къде се пълни, обикновено си личи Simple Smile
Иначе като сила на течността за червено боро може би 11 или 18мг течност ще ти трябва. Ще се наложи сама да опиташ, защото много зависи и с какъв хардуер си. Някои изпарители дават по-добър удар, други не.
Специално тази цигара изобщо не знам с какъв изпарител е.

# 484
18 мг според мен Peace Моите са такива, аз също пушех силни цигари преди.

# 485
И да напиша за течностите. .....
Взех си бази  Inawera

mirtama и тях ли ги купи от този магазин Иновейшън ( не видях на сайта им бази) или от Гигадринкс?

И аз искам да си взема бази и аромати да си бъркам, но 100 - 200 мл са ми безкрайно много.

# 486
Защо да са ти много? 100мл база може да забъркаш с какъвто искаш аромат. Повярвай, не са много като почнеш с бъркочите  Laughing

# 487
от Гигадринкс си ги взех базите и ароматите. Съжалявам, че не си взех от там батериите. Едната днес ми се прецака, а е на 1 седмица. Хубавото все пак е че в магазина на Иновейшън ми я смениха без проблем. Но все пак не е приятна тази работа. И аз започвам да съм скептична към цигарите с ЛЕД дисплей. Но нищо де. Следващия път със сигурност ще е Джойтекс.  Единственото коет оме дразни е, че трябва да се поръчват онлайн батериите. Няма ли магазин дет ода може да отиде човек да се консулнира, да пробва. освен този в Лозенец, който ми е безумно далече

# 488
много са ми щото 100мл ще ги пуша 2 месеца и половина... но не е проблем де  Grinning Тук в София никой ли не продава бази?

Миртама, прецакала ти се е батерията може би щото я зареждаш на друго зарядно, мисля че не може 1100 и 650 мва да зареждаш на едно и също зарядно...

# 489
Ами доколкото си информирах може да се зарежда на по слабо зарядно, но в този случай се удължава времето на заряда. Така или иначе вече имам оригиналното зарядно и нова батерия пък ще видим. Дано изкара по дълго.

# 490
много са ми щото 100мл ще ги пуша 2 месеца и половина...

Имай предвид, че когато ароматизираш сама, нещата са малко различни, защото течността трябва да отстоява с аромата и колкото по-дълго стоят, толкова по-добри стават.

В София не съм виждала бази, алтернативата на gigadrinks ca cамите производители - http://www.inaweraflavours.com/en/

# 491
mirtama, батерия освен от Лозенец можеш да си закупиш и от магазините на pu6com, но при тях има по-малко модели и само 2 месеца гаранция.
Фри, pv-bg продават бази Peace.

# 492
Здравейте отново! Вчера ви питах за този модел ел. цигара дали някой я ползва: http://www.pu6com.com/eCab,%20Joyetech?product_id=265
И да се похваля Grinning от днес съм вече с нея. Първите ми впечатления са страхотни! Доста красива, много пара, абе вообще на първо четене 6+ Simple Smile

# 493
lilina_e, добре дошла. Засечи колко мл. успяваш средно да изпариш с едно зареждане.

mirtama, би ли описала какво се случи с батерията ти? Полезно е да се знае как се представят разните маркови и немаркови батерии.

# 494
много са ми щото 100мл ще ги пуша 2 месеца и половина... но не е проблем де  Grinning Тук в София никой ли не продава бази?

Миртама, прецакала ти се е батерията може би щото я зареждаш на друго зарядно, мисля че не може 1100 и 650 мва да зареждаш на едно и също зарядно...
А бе няма да ти остане, сигурна съм Simple Smile

Аз доста база похабих в не дотам сполучливи опити докато си намеря аромати, които наистина да ми харесат.
До сега, откакто си бъркам течностите сама /около 2 месеца ималко/ съм избъркала 50мл/36мг и 250мл/0мг.

Не изпарявам повече от 30-40мл месечно. Това което не съм изпарила от това количество стои по шишенца в чекмеджето ми за електронни цигарки  Mr. Green
Част от него ще си изпаря, другата част ще си стои така докато не реша, че са за мивката.

Общи условия

Активация на акаунт