Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето

• 59 750
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Аз имам запас от около 600 мл готова течност и съм изхабил около 2 литра база за 3 месеца.

# 496
lilina_e, добре дошла. Засечи колко мл. успяваш средно да изпариш с едно зареждане.

Ще пиша по-нататъшни впечатления. За сега вече 5часа не я оставям на мира Laughing и оше не съм изхабила фабричния заряд/за да мога да я заредя 12 часа после/ А относно течноста, напълних си половината пълнител, т.е. 0.60мл. и съм изпарила половината на това. Пълнителя целия побира 1.2мл.

# 497
Опс Embarassed, извинете ме за некадърния пост, не успях да цитирам и да добавя отговор..

# 498
И аз чакам отзиви за нея. След няколко дни да кажеш как е  Simple Smile

# 499
The_Third, ти да не си я пийваш?  Laughing

lilina_e, не се притеснявай  Simple Smile
За заряда специално, няма нужда да я разреждаш напълно и после да я зареждаш 12 часа. Преди да си легнеш я боцни да се зарежда и утре си я ползвай.

Аз моите като паднат на 50% ги зареждам, ама щото съм с дуалка карт иначе обикновено вечер си ги слагам да папкат и сутрин ги свалям.
Това за зареждането и разреждането при литиево-йонните не важи, така че спокойно.  Wink

# 500
Ми не, ама то си върви. Правил съм и на други хора де. Някак си ми е готино да знам, че имам сериозен запас.

# 501
Да, добре правиш. Аз обаче колкото повече имам в наличност, толкова повече експерименти си правя и много отива зян.  Blush

# 502
Ок, обезателно ще споделя как е. Сега тъкмо сядаме с мъжа на по ракийка  Laughing, и да ви кажа върви си ми с нея Laughing

# 503
mirtama, би ли описала какво се случи с батерията ти? Полезно е да се знае как се представят разните маркови и немаркови батерии.

The_Third, нашите са от немарковите, но бих казала, че си държат. Ще пробвам да засека тази на ММ. Моята до сега не е падала Mr. Green, зареждам я на 2-3 дни, за толкова преди пушех кутия цигари. Половинката я зарежда всяка вечер.
Изпарителите от комплекта обаче бяха пълен боклук, добре че веднага си взех картове от любопитство и си караме с тях. ММ купи комплекта, първоначално той беше ентусиаста, а сега само аз се занимавам Mr. Green

# 504
Мярката трябва да е изпарени милилитри за едно зареждане, а не за време.

# 505
 pu6com с тази двумесечна гапанция са ми по неизгодни от Иновейшън бг. Щото в иновейшъна поне е 6 месеца. накрая ще поръчам от pv-bg. И двата ми карта миришат на изгоряло. Имате ли идея как мога да ги оправя или ще трябва да купувам нови. Единат е на седмица, а другия на три дни  newsm78
надявах се да ги мъча поне две седмици.
Вие как ги сменяте

# 506
Мярката трябва да е изпарени милилитри за едно зареждане, а не за време.
Разбрах аз това, за това казах, че моята не е падала Sunglasses. Пращам мъжо утре с пълни батерия и карт, и ще видим на колко мл ще угасне Wink

# 507
Помощ!Помощ! Cry
Момичета,сложих си от новите картомайзери тези прозрачните Vision V3.БАтерията ми Его-Ц беше напълно заредена.Дръпнах 5-6 пъти и батерията изгасна-край.Ни приема-ни предава.В шок съм,на някой случвало ли се е ? Peace

# 508
Хм... батерията от къде е купена? Като цъкаш 5 пъти да я вклучиш или изключиш има ли признаци на живот? А като я вклучиш в зарядното какво става?

# 509
Батерията е купена от Пушкома преди 3 месеца.До сега работеше перфектно със стария картомайзер.Цъкам я -тя изобщо не работи.Зарядно нямам в себе си в момента Sad

Общи условия

Активация на акаунт