Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето

• 59 748
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Батерията е купена от Пушкома преди 3 месеца.До сега работеше перфектно със стария картомайзер.Цъкам я -тя изобщо не работи.Зарядно нямам в себе си в момента Sad
Може и да е сдала багажа, ако е така лошо. Пушкома май дават 2 месеца гаранция  Thinking
Ако имаш някой под ръка с мултицет да ти я измери.
Другият вариант е да пуснеш едно питане във форума на pv-bg.com, там са доста специалисти и отзивчиви.

# 511
Бях много скиптична към този продукт и се изсмях на баща ми, който пуши по 2 кутии на ден, когато си я купи. Просто останах без думи като видях 60 годишен човек който пуши от 15 годишен как просто спря да си купува цигари. Много се радвам за него защото той е на възраст вече и си личеше. че цигарите му пречеха много.

# 512
Да не прозвучи смело, ама сигурно 99% от пушачите опитали електронна минават на нея и отказват аналоговите  Wink
Разликата с другите методи за отказване на тютюнопушенето е, че пушенето/изпаряването/ с електронна цигара не е само начин за отказване. То е повече алтернатива и по-малко метод за отказване на тютюна.

# 513
Помощ!Помощ! Cry
Момичета,сложих си от новите картомайзери тези прозрачните Vision V3.БАтерията ми Его-Ц беше напълно заредена.Дръпнах 5-6 пъти и батерията изгасна-край.Ни приема-ни предава.В шок съм,на някой случвало ли се е ? Peace

Вероятно се е задействала защитата на батерията и е изключила. Случва се при късо съединение или при картомайзери с много ниско съпротивление. При някои батерии се оправя когато отвиеш картомайзера, а при други когато включиш батерията към зарядно.

# 514
Да споделя: Снощи след 6 часа непрекъсната експоатация на моята "Joyetech eCab"  smile3530 изхабих фабричния заряд и сложих другата батерия, и нейния фабричен заряд го изхабих за 5-6часа интензивно изпаряване. И сега съм със вече заредена  на 100% батерия вече 2часа, да видим до кога ще откара. Иначе съм много доволна, страшно ми харесва Grinning

# 515
Благодаря,че сте толкова отзивчиви mioki и The_Third.След като махнах картомайзера нищо не се промени,така че остава да пробвам как ще реагира на зарядно,но в момента за съжаление не мога.Това означава ли ,че този тип картомайзери(Vision V3) нещо не са наред?

# 516
whiteflower , да не би да си я изключила? Ego-C и Ego-C Upgrade имат опция да се изключват с петкратно бързо последователно натискане. Включват се по същия начин.

# 517
whiteflower , да не би да си я изключила? Ego-C и Ego-C Upgrade имат опция да се изключват с петкратно бързо последователно натискане. Включват се по същия начин.
Не -не съм.

# 518
Аз проблеми с батериите за сега не съм имала пу, пу. Купувам ги само от едно място - 3бр. и трите ги гърча на дуали картове.
В pu6com не само че са по-скъпи, ами са и с по-малка гаранция.  Crossing Arms

# 519
Тя каза, че си е дръпнала няколко пъти и след това е изключила батерията. Няма как да е нормално изключване.

whiteflower, аз имам Vision V3 и при мен работи безпроблемно, но имам приятел, който имаше същият проблем като теб с тях. По-скоро се дължи на някакви несъвместимости между батерия и картомайзер. Моите батерии са от сребристите пас тру от pv-bg, а неговете са от черните обикновени от пушкома. Моите при активиране на защитата се оправят след като се махне картомайзера, който е причина за активирането, а при него се оправя чак когато се включат към зарядно. Можеш ли да провериш колко ома е съпротивлението на главата? Пише го точно там където влизат фитилите в нея.

lilina_e, засичай изпарените милилитри, времето не означава нищо.

# 520
Моята батерия е такава http://www.pu6com.com/index.php?route=product/product&path=6 … mp;product_id=231, а на картомайзера пише 2.4.Дано да се оправи след като я сложа на зарядното Praynig

# 521
И неговите мисля, че са такива. Почти съм сигурен, че ще се оправи. 2,4 ома не е ниско съпротивление и явно проблема идва от връзката между батерия и картомайзер.

# 522
Интересно ще е ако се оправи. Ще е тенденция да се случва на едни и същи батерии от един и същ магазин.

# 523
Още по-интересно ще е, ако се окаже, че картомайзер и батерия, закупени от един и същи магазин, са несъвместими. Аз съм доста доволна от Vision V3, единственият му проблем след месец и половина употреба е, че започна да протича там, където прозрачната част е вкарана в металния кръг. На някой получавало ли му се е?

# 524
Имам добри новини Grinning
Секунда след като я сложих на зарядното пробвах копчето и всичко беше ок.Не я оставих да се зарежда,направо си я взех и нищо и няма Thinking
Много съм щастлива Simple Smile
Смених обаче въпросния картомайзер и си карам със стария.Само да поясня ,че Vision V3 не е купен от пушком,подариха ми  го и незнам от къде е .
Благодаря на всички за отговорите Hug

Общи условия

Активация на акаунт