Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето

• 59 642
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Честито Simple Smile

# 526
Не пуша, но искам да купя за подарък. Прочетох тук- там и нищо не разбрах.
Моля, обяснете ми на български каква е разликата между следните оферти:
http://www.e-cig.bg/intellicig-gift-pack   това е цигара

http://www.pu6com.com/eGo%20SUPER%20PROMO%20%D0%A1%D1%82%D0%B0%D … D0%B5%D0%BA%D1%82

това е пура.
 Разбрах, че за закоравял пушач е по-добре пура. От друга страна пък изпарителя е тип В, което не знам какво точно значи, но пък четох ,че по-добри са С4 версия 3.

И така -искам да купя качествена пура /по-скоро/ ,но нищо не разбирам. Моля, препоръчайте ми.

# 527
Хардуерът от първия линк го забрави - пръчка е.

Взимаш това и си готова.
После пушача сам ще си взима каквото реши.
Изборът е огромен и е трудно да се препоръча нещо конкретно. Освен това почти всеки елемент е субективен и зависи от нуждите на потребителя, така че препоръки е много трудно да се правят за непознат човек.
Като начало този комплект е напълно достатъчен.

# 528
Подкрепям мнението на mioki. Ако можеш разбери цигари с каква сила пуши за да ти кажем каква течност да му вземеш.

# 529
Съгласна съм с Mioki.
Мисля, че и двата ти варианта не предлагат много възможности впоследствие пушача да ги нагоди към своите нужди. Първият - със сигурност, за втория - не съм убедена, че тази батерия е съвместима с различните видове изпарители като С4 версия 3.

Предложението на Mioki е идеално като за начало.

# 530
Първият - със сигурност, за втория - не съм убедена, че тази батерия е съвместима с различните видове изпарители като С4 версия 3.

Би трябвало да са съвместими. И батериите и картомайзерите са на MIT.

# 531
Ей това изречение ме притесни.
The Joye Super ego kits are compatible with Joye ego XL atomizers (Type A and Type B), Joye 510 Mega atomizers and Joye 510 atomizers.

Но това вероятно може да се провери при покупката.

# 532
Подкрепям мнението на mioki. Ако можеш разбери цигари с каква сила пуши за да ти кажем каква течност да му вземеш.

Лъки Страйк и червен ЛМ. Май са от по-силните.  Rolling Eyes

И мерси за препоръката Миоки, направо това ще поръчам. Човекът има желание за ел. цигара, но изобщо си няма на хабер каква.

# 533
В предложението на Mioki има включени 10 ml течност с 18 mg никотин, което горе-долу отговаря на Лъки Страйк и червен ЛМ. За всеки случай, ако е чак толкова закоравял пушач, добави и 10ml 24 mg, за да не му е слабо и да не се откаже веднага. А после той сам ще си преценява.

# 534
В предложението на Mioki има включени 10 ml течност с 18 mg никотин, което горе-долу отговаря на Лъки Страйк и червен ЛМ. За всеки случай, ако е чак толкова закоравял пушач, добави и 10ml 24 mg, за да не му е слабо и да не се откаже веднага. А после той сам ще си преценява.
Peace

Lucky(не съм го пробвала обаче)
На ММ му взех първо такава (26мг), но впоследствие я разредих едно към едно с 18-ка от моите, та 22 го устройва. А наш приятел си я одобри чистичка.

# 535
Като бивш пушач в никакъв случай не  препоръчвам да се взема към електронната цигара течност, която уж отговаря на марката цигари, която пушиш. Това поражда определени очаквания, а усещането ИЗОБЩО не е същото, така че рискът от разочарование е голям. С комплекта предлагат Парламент, аз ви съветвам да вземете допълнително едно шишенце Dekang Flue Cured Tobacco или това, което предлага Ирето от LA или пък нещо, което изобщо няма аромат на тютюн, в зависимост от вкуса на човека - Ванилия, Кафе, Капучино, вишни и т.н.

# 536
Ей това изречение ме притесни.
The Joye Super ego kits are compatible with Joye ego XL atomizers (Type A and Type B), Joye 510 Mega atomizers and Joye 510 atomizers.

Къде го четеш това, че не го виждам?

# 537
Къде го четеш това, че не го виждам?

Ей тук: http://www.ecigbestsave.com/Joye-Super-ego-KIt-p/ja-super%20ego.htm

Въпреки че пък пише диаметър 14 mm. Но май пурата вече не е на дневен ред. Simple Smile

# 538
Станало е недоразумение  Simple Smile Аз за комплекта, който mioki показа казах, че батериите и картомайзера са на MIT. А това, което коментираш ти е на Joyetech.

# 539

Общи условия

Активация на акаунт