Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето

• 59 639
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Всъщноост не разбрах това което си написал и добре ли е то или не. Сложих го на гугъл преводача и не ми се стори проблем. Би ли разяснил за тази пура?

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 07:31 от Dojh

# 541
Да сподели впечатленията си от моята "Joytech eCab": След 3дни ползване съм много доволна- батерията държи по 6-7часа при доста интензивно ползване, и се зарежда бързо/за няма и 2часа е готова/ За сега съм повече от доволна Grinning, ще видим как ще е по-нататък. Ако някой има въпроси относно модела, ще се радвам да отговоря. Лек ден на всички!  bouquet

# 542
lilina_e, за това 6-7 часа ползване, колко мл. изпаряваш?

# 543
ами не мога точно да засека, понеже в упътването пише да се потдържа нивото на течноста на половина най-малко винаги, и допълвам, за да не се прецака нагревателя. Но за деня ми отива 1мл. някъде, като съдя по остатъка в шишенцето, и то при голяма експоатация Laughing

# 544
[Всъщноост не разбрах това което си написал и добре ли е то или не. Сложих го на гугъл преводача и не ми се стори проблем. Би ли разяснил за тази пура?

Нито е добре, нито е зле, просто има вероятност батерията да не е съвместима с различни интересни изпарители. Изобщо не я мисли пурата, направо поръчвай това, което ти препоръча Mioki.

# 545
lilina_e, изпаряваш 1 мл с едно зареждане на батерията или този 1мл на ден го изпаряваш с 2 батерии?

Открих на какво се дължи проблема с Vision-ите от пушкома. Не е несъвместимост с батериите, а се получава късо съединение при главите на картомайзера, когато се затегнат. Оправя се супер лесно.

# 546
lilina_e, изпаряваш 1 мл с едно зареждане на батерията или този 1мл на ден го изпаряваш с 2 батерии?

1мл. на ден, но с две батерии, то голямо смучене, къде ще ме изкара една батерия-абсурд Laughing

# 547
Абе защо така ми излиза поста, като искам да вмъкна цитат Thinking...? Явно нещо бъркам Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed...?!

# 548
Абе защо така ми излиза поста, като искам да вмъкна цитат Thinking...? Явно нещо бъркам Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed...?!
Трябва да пишеш след затварящия таг "[/quote]"
Като дадеш "цитат", сложи курсора след целия текст, който ти остане в полето, бий един ентър и тогава пиши, за да си сигурна че ще е ок всичко.  Peace

1мл с две батерии... не е ли малко сокчето за тоя ток?  Rolling Eyes

# 549
Трябва да пишеш след затварящия таг "
[/b]"
Като дадеш "цитат", сложи курсора след целия текст, който ти остане в полето, бий един ентър и тогава пиши, за да си сигурна че ще е ок всичко.  Peace

[/quote]

Ами незнам може и малко повече да отива, но някъде там ще да е Simple Smile
Мерси за разяснението, сега да видим... Rolling Eyes

[/quote]

# 550
Оф... напълних ви темата със страшни постове... Crazy Ще прощавате! Praynig

# 551
След цитата отиваш най-отдолу  Peace

# 552
Как разбирате, че батерията не е съвоместима с катомайзера.
Моята като е 1100 с какъв тип катомайзери е съвместима. Глаедам, че имат и различни по мощност изпарителни глави. Как да се ориентирам .
Иначе 10 дни не съм палила истинска цигара. Само дето нещо единя катомайзер ми мирише на изгоряло още от самото начало, а и другия не съм сигурна, че вече не е амортизиран. Не усещам вкусовете на течностите нещо. Усщема само или че сладнеят или че горчат, но аромат не различавам. Или е от катомайзера или съм със сбъркани сетива. Но в началото ги усещах. А сега въртя наколко, но  нищо....
Обмислям покупката на нов, но се чудя какъв да взема. newsm78

# 553
1мл. на ден, но с две батерии, то голямо смучене, къде ще ме изкара една батерия-абсурд Laughing

Май не ти произвежда много пара атомайзера. За цитатите тренирай с предварителен преглед.

Как разбирате, че батерията не е съвоместима с катомайзера.
Моята като е 1100 с какъв тип катомайзери е съвместима. Глаедам, че имат и различни по мощност изпарителни глави. Как да се ориентирам .
Иначе 10 дни не съм палила истинска цигара. Само дето нещо единя катомайзер ми мирише на изгоряло още от самото начало, а и другия не съм сигурна, че вече не е амортизиран. Не усещам вкусовете на течностите нещо. Усщема само или че сладнеят или че горчат, но аромат не различавам. Или е от катомайзера или съм със сбъркани сетива. Но в началото ги усещах. А сега въртя наколко, но  нищо....
Обмислям покупката на нов, но се чудя какъв да взема. newsm78

Съвместими са общо взето. В случая с Vision-а проблема е от друго. Различната мощност дава повече или по малко пара. Променя и вкуса, но сама с опити трябва да разбереш кое ти допада. Започва да мирише на изгоряло, когато се натрупа нагар по намотката или ако фитила не се навлажнява достатъчно. Вкусовете не ги усещаш или защото ти се прецаква изпарителя или защото си прекалила с изпаряването. Пробвай Kanger T2 с 2,2 ома глави.

# 554
 The_Third благодаря. Отговорът ти е абсолютно изчерпателен. Със сигурност ще си взема тези дни  Kanger T2 с 2,2 ома глави. Понеже течностите , които бъркам са почти без никотин и наистина прекалявам с пушенето. цигарата ми е постоянно в устата. Не бях се замисляла, че това може да е причината

Общи условия

Активация на акаунт