Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 27

• 39 945
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
някой мнение за еска? дори не пише какваа кожа са, макар че имавид на готина естествена и ултра удобна обувка Peace

# 46
  • София
Ето снимки на раницата. Човекът е висок към 126см. Раницата е с височина 47см и широчина - 34см  Peace

http://prikachi.com/images/690/5050690x.jpg
http://prikachi.com/images/695/5050695L.jpg
http://prikachi.com/images/697/5050697X.jpg

aniK, благодаря, изглежда подходяща за ученик, но за всеки случай ще премеря и старата му раница.
Точните размери, които дават на раницата са 31*45*20 - 25 литра, но ме озадачи едно ревю в амазон, че била много малка  Rolling Eyes

Френските джаварци изчакват ли да внесеш парички в картата ако нямаш, или изобщо не те допускат да направиш поръчката  Hug

# 47
  • Бг
emy_emy, можеш да направиш поръчка и без да имаш пари в картата, както е при немците и англичаните. Само не се знае дали французите ще ти харесат картата. И ще те уведомят, че има проблем с картата като проверят и нямаш достатъчно наличност.

ninochka, моделът, който си показала си личи, че е естествена кожата, за резмери дали си отговарят не мога да кажа.

Мъжки Рийбок, само 44-ка, за 15 евро.

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 13:40 от Alexa_a

# 48
  • София
Някой връщал ли е до немското javari, възстановяват ли пощенските ? Казаха ми че ще излезнат 22лв и за това ви питам. От отговора на немците разбирам,че ще го направят,но да ви питам със сигурност какво се случва.

# 49
emy_emy, изчакват Франсетата, няма проблем да внесеш парички по-късно!

# 50
Dzuls, благодаря   bouquet.

Polina77, извинявам се, че чак сега пиша, но снощи се прибрах късно. Стелката на тези е 24,5 см., измерена с шивашки метър.
Кларкс, само 39-ка за 20 евро.
Адидас, за без пари, но само за дами с мноооого голям крак - 44 и 45 номер.
Рийбок, само 37 и 39, в сиво, за 11 евро.
Кларкс дали си отговарят на номера, крака ми е 25 см дали 39 от тези ще ми стане newsm78

# 51
някой мнение за еска? дори не пише какваа кожа са, макар че имавид на готина естествена и ултра удобна обувка Peace
Пише си, естествена кожа! Peace

# 52
Някой връщал ли е до немското javari, възстановяват ли пощенските ? Казаха ми че ще излезнат 22лв и за това ви питам. От отговора на немците разбирам,че ще го направят,но да ви питам със сигурност какво се случва.

Връщала съм, но не са ми възстановявали, не ми се разправяш, въпреки, че не беше в мен грешката.
Иначе 22 лв. много ми изглежда, да не си питала за колет?

# 53
  • София
Благодаря,    bouquet че досега не съм имала такъв случай

mikimik, трябва да им представиш документ, че си платила тези пари

# 54
  • София
Кларкс дали си отговарят на номера, крака ми е 25 см дали 39 от тези ще ми стане newsm78
От таблицата им излиза, че си точно за 39. Аз нося 37, но от този модел 38 ми заспа.

# 55
  • Бг

Нети, Кларкс си отговарят, но мисля, че някой беше споменал, че линията Softwear е за тесен крак.

# 56
Нети, Кларкс си отговарят, но мисля, че някой беше споменал, че линията Softwear е за тесен крак.
Peace Аз.
Тъкмо щях предупредително да пиша. Laughing

# 57
Благодаря момичета  bouquet, спасихте ме от излишен разход, моят крак не е от тесните нормален към широк си е Grinning. Ще дебна друг модел Peace

# 58
  • София

Връщала съм, но не са ми възстановявали, не ми се разправяш, въпреки, че не беше в мен грешката.
Иначе 22 лв. много ми изглежда, да не си питала за колет?

Да, за колет е питано. Тя чантата е в  картонена кутия. Ти как си ги пращала ,като каква услуга?

mikimik, трябва да им представиш документ, че си платила тези пари

И аз така разбирам от мейла им,но е въпроса като им пратя бележка за сумата в лв и обясня ,че е еди колко си Евро,ще ли ми възстановят сумата.  newsm78

# 59
  • Софето
Тези детски ботушки на Be Only някой да е поръчвал?
http://www.javari.fr/Be%20Only%20Sylia%20Bottes%20pluie/dp/B004U … RL=%2Fmythings%2F

Общи условия

Активация на акаунт