Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 27

• 39 939
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Някой получи ли тези Пуми, мисля Бижу ги беше пуснала newsm78
http://www.javari.fr/Puma%20Esito%20Chaussures%20basses%20homme/ … RL=%2Fmythings%2F
Получих нещо днес с DHL, но освен че чакам 5 неща, не съм и у нас, а пакета е в съседите, щото и синът ми не е бил у дома. Сега пък съседите ги няма и той не може да си вземе пакета, та не знам какво съм получила. Laughing
Може би е сабото на мъж ми Flyflot от немското. Thinking Обаче се обадих на приятелче в пощата, да звънне ако има пратки за мен. Нищо френско не е дошло, а от там чакам три неща! Thinking + парцалените етиопски обувки от не знам си кога, които също ги няма! Crossing Arms Crossing Arms Те май бяха от английското... Сърдита съм им на всичките Close и като се прибера в понеделник, ще се скарам с всичките, ако нищо не дойде до края на седмицата. Сега съм на почивка и не ми се ядосва с нищо!

# 631
Получих         номер 5 и номер 6от светлия цвят. И на двата чифта за мен съм си уцелила точни, но за ММ  се оказаха уголемени, а вече няма 41,5 от тези на 45 евро.. ММ носи номер 42,обаче тези се оказаха с ширина Н. Други, които има с ширина G номер 42 са му точни. Със закъснение в сайта на Кларкс видях, че си пише ширина Embarassed.
Правя редакция, но нещо ми засича нета Embarassed.
С токчета не носи, но му давам разни умни идеи как да си носи посочените по-горе летни обувки със стелки и 2-3 чифта чорапи Mr. Green, за да не ги връщам или продавам, че много ми харесват на мен Laughing.

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 21:11 от Мари-ана

# 632
Мари-ана, сега се виждат правилно! Hug
А аз си купих едни пантофки с ширина ЕЕЕ и са ми дооооста свободни, но като ми се надуят крачката в жегата ми се крепят на крака горе-долу. И понеже много си ги харесвам, си ги нося и широки. Blush

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 22:32 от Бижy

# 633
Навярно си спомняте сагата с онези объркани снимки на обувките, с които с Blanshee оспамихме темата. Да припомня купувахме черни сандали, а когато свършиха на мястото на снимките се появиха едни отвратителни червени обувки с връзки. Поръчвахме тези, но в черно, а се показваха тез' красоти. Та... днес ги получих. Получих ВЕРНИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. И са страхотни. Отговарят си, много мека кожа, купих ги за 27 евро. Ето и реални снимки:
http://prikachi.com/images/849/5078849c.jpg
http://prikachi.com/images/848/5078848R.jpg
ПС. Не обръщайте внимание на педикюра моля, утре отивам  Joy

Тони, ти ако си спамила, аз не помня да съм  Wink Laughing 
Уникални са сандалките - със здраве да си ги носиш!  Hug А и късметлийка си явно - аз за себе си съм абсолютно сигурна, че ако не бях отказала поръчката щях да получа червените с връзките Confused
бтв. Страхотни, но така като гледам не са ли ти големички малко?  Wink  ... Що не ги пуснеш за размяна срещу едни червени велуренки с връзчици ...  примерно?  Mr. Green   Шегувам се, мина ми мерака вече  Laughing
Аз чакам едни летни боти Donna Piu и като ги взема ще споделя за размерите   

# 634
  • София
Днес май е последния ден от френското намаление Thinking.

# 635
Нищо не ща вече! Crossing Arms Имам обуща за два живота... ooooh!

# 636
  • София
http://www.javari.fr/dp/B003UYUEM2  тези белите много големи ми изглеждат  Thinking собственика ще ги мери довечера.Взех 1 номер по-големи, но май сбърках. Tired

И аз пуснах едни за баща ми... с един номер отгоре  Rolling Eyes
За РД са,моля да споделиш дали наистина си отговарят на номера  Praynig

Маратонките станаха  Laughing По принцип мъжът ми носи 42 - 42.5 за обувки 43 1/3 за маратонки на Адидас тези са 44 и са му добре. Simple Smile

# 637
  • София
Нищо не ща вече! Crossing Arms Имам обуща за два живота... ooooh!
Да ти напомня ли, като се изкушиш скоро  Whistling .

# 638
  • FR
Имам някакъв спомен, че някой беше взел тези обувки, та въпросът ми е кога се носят?  newsm78 Стават ли за детската градина или за вкъщи? Струват ми се затворени за лятото и много платнени за дъждовно време. Удобни ли са за обуване и събуване на дете? От вчера много им се чудя и не знам да поръчвам или не Sad

# 639
Това са обувки за басейн и за плаж - aqua shoes или "водни обувки". В басейна не се пързалят, на плажа пазят крачето да не се гори от пясъка и да не се набоде на нещо. Не са домашни обувки.

# 640
  • София
Имам някакъв спомен, че някой беше взел тези обувки, та въпросът ми е кога се носят?  newsm78 Стават ли за детската градина или за вкъщи? Струват ми се затворени за лятото и много платнени за дъждовно време. Удобни ли са за обуване и събуване на дете? От вчера много им се чудя и не знам да поръчвам или не Sad

Това са аква обувки и по мое лично мнение ,освен предназначението им във водата,не стават за игра,ясли и други приложения.

# 641
  • FR
Благодаря ви за бързите отговори   bouquet Значи отпадат, малката ще си остане при баба, а баткото не иска обувки за плажа.  Laughing

# 642
  • Пловдив/София
krisiki , супер щастлива съм,че маратонките ще са ОК bouquet . Мерси за инфото  Hug

# 643
Mustang дали си отговарят?

# 644
Дойдоха ми сандалките Oliver, много ми харесват даже успях да карам колата с тях, че все не нося по-високи обувки заради шофирането. За широк крак са.

Общи условия

Активация на акаунт