Брях..ма на опърлено ми зафунтя ма кака, в таз жега станала съм гола сврака-28

• 41 073
  • 695
  •   1
Отговори
# 555

Ще ми липсвате....ни щъ на море  newsm45

аз кУ съм пЪ няма да отида   33uu rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ели хайде да ти пожелая тогава приятно изкарване, хубаво време и много положителни емоции и....снимки  Hug.

И при нас духа зверски, но наистина поне няма вече жеги  Praynig

Фейти да мине да се отчете  Laughing

ДелтитУ се спретнала за екскурзията  hahaha hahaha

# 556
  • BG
Добро утро  Crazy, което всъщност не е много добро като за първи работен ден след отпуска   smile3516

Бени ай стига душа тъз отпуска не свърши ли   Whistling ooooh! hahaha

Свърши, слънчице, свърши!  newsm45 Ама требеше и малко работа да посвърша до ся..... smile3506

Убачи пък колку съм щъслив, че отново съм при вас, нимой ви упиша!
Привет на всички гажинца и много, много прегръдки от мен! Липсвахте ми ногу!

Първо бързо-бързо да пужилая на Елиту, където и да отива на мурету, да си прекара страотно, да си пучини, да са пукефи, дитенцата да слушкат, Елев и той, и ни риви, каки, много й хубаву - дуволна ша останеш кат мен!
Ний нема дека да одим, ща чаками. И аз са надях да не сте писали много, не съм броила още колко страници имам да чита...

Втору - да пужилая на малкото котинци на Мариетка на патерички да е здраво, добро, весело и щастливо дитенци, да го слушкат много вехтити и да му купуват сичку, дет иска, да гу глезондрят, много сладулет, колички, пищаци и блейдове да му подарат и извупщееееее - все готини детски радости да си има! Целув от леля му Бенда!

# 557
  • BG
И трету - да пучерпя, чи днес станаха 18 лета, уткак надянах  бялата рокла, а оттам и брачния хомот!
Олииии, щу бях младичка и убавка....!  newsm03

Нъл съм още на морска вълна, черпя с морскотийки и бирка, по която съм луда напоследък!

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 12:11 от Benisima

# 558
Дзааааак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ида на Ина патИрица да пожелая на малкото Мариетчо да е жив и здрав, много да слушка мама, да е все ухилен до уши и да е сграбчил късмета за ушите, та да не го пуска!  Mr. Green
За тортата просто не мога да се изкажа..изгубих си граматиката! Уникално добра си!  newsm10

Бени  Mr. Green, първо честито ти бракуване  Mr. Green Пожелавам ти здрав брачен съюз, подкрепен с много опиянение и любов още поне около 100 години!  Mr. Green

Изрових и снимка от сватбата ви  hahaha hahaha hahaha

И не на последно място: ДОБРЕ ДОШЛА!  Hug Hug Hug

Бобе, добре завърнала се от отпуска, гадно е, нали?
 hahaha hahaha hahaha

Ели, кУ ти е толкоз тъжно мога да ти пращам всеки ден СМС-и с новини от куку темата  Joy

Делте,
Скрит текст:
много ще ми е драго да разбера подробности по гостуването при комшиите, и ние се каним да ходим там. Мъжо до сега не искаше, защото имаше кофти преживяване там преди години, но явно нещо и той е размислил, та ще ми е драго да споделиш кога, къде, какво от първа ръка, може и на лични.  Peace Hug Hug Hug

# 559
  • ГОре на черешата...
Бени, честита ти годишнина! Още много таквиз почерпки да ни сИрвираш! И аз тЪз точно бирка съм я залюбила туй лято, мъжО взе да мЪ гледЪ пУдУзрително, зер аз инак алкохоль не билзвам, ма тЪз ми Ареса...
И аз имам снимка от вашта сватба, мноУ сте сЮрьозни с Бенев на наея, що така:

Ели, душко, кво сЪ дърпаш пък ти, аз да има как целогодишно да съм на мУренцетУ...ей тъй:

Бобе, кО тЪ Идоса шефа?

Ей тъй кУ можИ я нареди човек кат Зузата Whistling...

Делте, мноУ силен на въшката сешоара бре  hahaha

Мастъра в сезона на крушите с ново кУлИло  Joy:

Вий УбУУ го поздравявате чавето, ма да му бяхте пожелали поне мааааалко да слуша майка си, ммм Crossing Arms...

# 560

Вий УбУУ го поздравявате чавето, ма да му бяхте пожелали поне мааааалко да слуша майка си, ммм Crossing Arms...

Алоуу, кьорсън  hahaha hahaha hahaha

Ида на Ина патИрица да пожелая на малкото Мариетчо да е жив и здрав, много да слушка мама....

# 561
.....

то това пожелание е за теб, а рождения ден е на детето  hahaha

Бобе, кО тЪ Идоса шефа?

ко няма да ма ИдосвЪ иска само да бачкам  Crossing Arms къде дават така първия ден след отпуска се кара по-лабаво  Joy Joy Joy

Бени честита годишнина, да сте живи и здрави и влюбени Hug Hug Hug
иначе и аз тъ видях в края на сватбения ден  hahaha hahaha

# 562
  • ГОре на черешата...
Ауууу, Зузулин, засрамвЪм сЪ  Embarassed - ей сига ша му ги заврЪ тез червените букви в муцуната  /не че може да чете де/ щото от 1 час заспива и още не е заспал #Cussing out...уф, да иди другия пУндрелник и да го пращам на градина, че ooooh!...

# 563
  • Varna
АлЬОООООООООООООООООООО Hug

Таман пия кААве

та си викам да дойда да си го споделя с мойтИ шашавелки Hug

Мали, малиЙЙЙ, кЪк пък всички мЪ гепнехтИ У Въшката бреееее Hug Heart Eyes Е, как бе, няма излагам групата на Шаро при ефендитата....сЯ трябва смИ прИдставителни.

Бенке,
кВи са тез черни, грозни думи за разни брачни хомоти....няма таквоЗ нЯщУ, простУ няма какеЙЙЙ. ИначИ ти Чиститя...кЪт ви пУжилавам да сЪ Обичате и разбирате, до откакт, каке!!!!!!!!! Винаги да си липсвате и да сЪ търсИтИ кЪт ФлИбенИ!!!

Зузе,
Винаги има кофти ситуации каке, ама винаги. Но да знаеш били са два или три да речем, но останалото е всичко на ниво. Ще ти разправям,  и давам отговори. Ако искат и момичетата и на тях. Ако искаш ще ти дам телефона си и ще ти разправям телефонно.  А за това място дето отивам след връщането ще ти говоря. сЯ буквално отивам на разузнавка!!! И други познати чакат да чуят

# 564
Мариетке, споко, душа, кУ нИ заспи, почерпи го с нещо хомеопатично...от онез на Еликсата  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha (шегувам се, разбира се  Mr. Green)

Боболина, тоз шеф му кажи да си отива, за кво ти е там  Thinking Joy

# 565
  • BG

Еееее, бяши ми са счупил тирнета удеви, под ягодите, колку го чаках, ма е го, доди...

Хънита, мерси за хубавите пожелания, да се връщат стократно на всички от сърце!

АлЬОООООООООООООООООООО Hug

Таман пия кААве, та си викам да дойда да си го споделя с мойтИ шашавелки Hug

Бенке,
кВи са тез черни, грозни думи за разни брачни хомоти....няма таквоЗ нЯщУ, простУ няма какеЙЙЙ. ИначИ ти Чиститя...кЪт ви пУжилавам да сЪ Обичате и разбирате, до откакт, каке!!!!!!!!! Винаги да си липсвате и да сЪ търсИтИ кЪт ФлИбенИ!!!

Делтиня, да тий сладку кайвенцето, ша са притърча и аз за едно, да ти правя компанийка!

Шигувкам са за хомота, каке, много мий харно момчето, много си го либа и той мен, надявам се ( така казва пуне!), две хубай чавета ми напрай - сичкото си муй наред!

Да са пофаля и от голямото чавенци, дет го изпращах аргатинче, дет ви ревах за него! Ми то да земи на мама котиту, да ми са върни сериозно влезнало в пачка. Чакахме го да приключи с трудовата дейност на 3-тия, максимум 5-тия ден след заминаването, ама то взе, че ни изненада приятно. Дай Боже всекиму!

До Стамбил съм ходила само веднъж, незабравими спомени имам! Утивай, Делти, наистина много хубаво посрещат хората там. И аз да мога, шида!

# 566
Фейти да мине да се отчете  Laughing

Mr. Green Тук смее ... все още 2 в 1  ooooh! Mr. Green

Да ви пУчерпя виртуално, че днес моя скъп съпруг /голямата Девичка  Mr. Green/ става на 30 години. Heart Eyes

# 567
Аз У Станбула съум ходила няколко пъти, но все по работа Crossing Arms Толкоз се претрепвам там, че не остава ред за хойкане  Mr. Green Делте, шЪ разправяш и за новото и за старите места, искам всичко да знам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вай...(кат сме го запукали на ефендита пЪ да вкарам и аз някой лаф hahaha) мноо зверски мъ мързи  ooooh!

Фейтичкооо, да е жив и здрав Девичко Mr. Green Много да те слушка, да те носи на ръце (като станеш пак 2 в 1, че тъй ще се озори  Mr. Green). Да му спретнеш нещо спИСиално на човека , без да го изяждаш преди това Naughty Mr. Green

# 568
  • BG

Фейти, честито ти мъжленце днеска, бодни му едно коремче за разкош! Да ти е жив и здрав и вечно флибен в теб! Хайди чаками с нетърпение да видим какво приказно чудо е сътворил!   bouquet

# 569
Фейти да ти е жив и здрав половинЪ  Hug, много да се грижи за вас и ти за него. Ей не можа да му направиш подарък днес Laughing. И за кой път се убеждавам, че децата се раждат близо до РД на единият от родителите  Simple Smile.

Искам ей така  Rolling Eyes

Зу туй творение у вашата гУрЪ ли е  newsm78 Shocked hahaha

Общи условия

Активация на акаунт