Брях..ма на опърлено ми зафунтя ма кака, в таз жега станала съм гола сврака-28

• 41 092
  • 695
  •   1
Отговори
# 540
  • ГОре на черешата...
ИзУПще ни Йе по темЪтЪ, мЪ нИ могЪ да нИ вЪ пУчерпя - моето малко чаве днес става на 5 години /още не е де - в 22 ч сЪ излюпи - 4,100 гр дангалак, пък сега дългУУУ, тънкУУУ и говори по 500 думи в минута ooooh!.../:

Cars 2 cake for Andrian

Ей що ма нямаше, вече Убещавам да съм по-редовна...

# 541
Мариетке да ти е живо и здраво малкото-голямо момче Андриан Hug. Пожелавам му едно щастливо детство и мама и тате много да се гордеят с него. А за тортата нямам думи страхотна е, браво  smile3501 даже и Франческо Бернули е там  hahaha

Весел рожден ден  newsm59  bigdance2  ura

# 542
  • Varna
Мариетка, Да ти е живо и здраво малкия голям дънгалак...и да сЪ сслушатИ, взаимнУ!!!

И да знаЙш на моя гУлям дънгалак, много му хареса тортата newsm10 Видя я докато четях какво си писала Laughing А аз тЪ пУФалих и за другите ти произвИдения на изкУствУтУ bowuu thumbsup

Мастър,
Душко, самУ тЪ виждам как сЪ хецкаш с тУва кУлило по едни височини кЪт исхумИна....дрУгУтУ нИ гУ виждам.... newsm78

# 543
ФейтитУ и тя почива като за последно  hahaha hahaha

Фейти ко става душа как си в тези жеги  newsm78

Тук съм още  Mr. Green 2в1  Joy
С жегите вече свикнах да ти кажа ...   цяло лято изтърпях, че сега вече на финала ли  Mr. Green

Мариетке ... ЧРД на синчето ти  Hug
Да ти е живо и здраво и да говори вече поне по 1000 думи в минута  Joy

Цялата тайфа го поздравяваме  Mr. Green

# 544
И от мен ЧРД за Андриан,много късмет да има!  bouquetНа Мариета пожелавам да го слуша. Simple Smile Simple Smile  Simple Smilehttp://prikachi.com/images/892/5183892U.jpg

# 545
  • Varna
Фейте,
Бая си мислех, че вече си някъде....и не смеех да изпляскам Ина картинка и за тебе Hug Но пък ти така УбавУ си нЪ изтипосала тука Wink СтраОтни пИвИцИ смИ всичкитИ Laughing

# 546
Брях, тая Мариетка опасна направо, тц, тц, тц,  cheers
Да ти е живо и здраво диването и само да ви радва!  Hug

Мен направо ме е срам да ви кажа вечи как ме върза Гажиту, сутринта сме станали в 8 да ходим до пазара, да не свършат едни малки белички люти чушлета  Rage Rage Ако щете вярвайте, цял ден чета в интернет как се правят и 10 кила сложихме, дано не изгърмят скоро бурканчетата, че няма да ги варим тия пущини, само ще ги обръщаме. Как ме излъга тая гадинка да се хвана и аз, полужението не е хич на добре, да съ оплача  hahaha hahaha hahaha

И пак не ми се виждат картинките, направо не знам какво става, хем пак по стария начин си ги  smile3515 smile3515слагам  Crossing Arms Crossing Arms

Мисля да си сипвам едно малко вермутче и да видим дали ши съ успокоя... Hug Hug

# 547
Мариеткееей....Да ти е живУ и здравУ момченцето пораснало бре! мА ит ти ква торта си му спретнала......Лелееей.....Майсторица си и туй то!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Уффффф......МноУ горещо бре!

# 548
  • Varna
punky90
Засрами сЪ мА душа...и ти кЪт ваШтУ котИ си пУбисняла....що така си го изкарваш на мъжО Shocked

Скрит текст:
Прочетох, тущо що за вребченцето.  Cry То може да е имало и вътрешни увреждания, или дори да му се е пръснало сърчицето от страх. На моя приятелка така котето и умори папагалчето и. Все скачаше срещу клетката, и папагалчето почина, без дори да може да го пипне котарака.

Точе,
Гледам отворила си Консервният комбинат newsm10 Засрами Ма ма кака.... Embarassed ooooh!...И да та запитам...вИрмутчИтУ, помогна ли Wink

БобооооУУУУ,
ВсичкОтО мамул изпука, всичкОтООО, един поне не ми дадИ и на мен да опитам newsm45

Мастър,
Стига рИва деее, стига и тиии....видях тЪ пък, де си сЪ завряла и пак рИвееееш ooooh!

# 549

Мастър,
Стига рИва деее, стига и тиии....видях тЪ пък, де си сЪ завряла и пак рИвееееш ooooh!

нИ Йе вярнУ....еЙ Мъ! нИ мОя да мръдна от гУрещина....

# 550
  • София
Мариетке, честит  рожден ден на голямото малко момче, да ти е жив и здрав и да стане политик щом е толкова приказлив  thumbsup

smile3501 за тортата

# 551
  • ГОре на черешата...
Ида да благодаря за страхотийските пожелания:

И чавето щеше, акУ нИ беше мноУ заето  hahaha

# 552

И чавето щеше, акУ нИ беше мноУ заето  hahaha

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 553
Добро утро  Crazy, което всъщност не е много добро като за първи работен ден след отпуска   smile3516

Бени ай стига душа тъз отпуска не свърши ли   Whistling ooooh! hahaha

ето тази година по морето как се определя температурата на водата  hahaha hahaha

Мастърче ко е туй ма душа  ooooh! как виждаш пътя незнам  hahaha hahaha

Зу какво си се направила  Shocked hahaha hahaha

ето симпатяга за Бубанка (направо ни забрави тази жена  Crossing Arms) hahaha hahaha

# 554
  • София
Бобе, шъ гу имам надвпредвид инфото за вудътъ  bowuu rotfImao

Лошо е , че пак си на работа, но пък добрата новина е, че вече не е горещо при вас  Whistling,  а нас ще ни отвее една виелица ..как духа ooooh!

Влизам набързо да ви кажа чао, че ме чака много работа и не знам после дали  ще имам време.

Ще ви дам инструкции- почивайте си активно, ходете сред природата, ходете като Делтето на екскурзии, забавлявайте се и с две думи не стойте много пред компютрите, за да не пишете много тук, щот после ни моа ви изчета  Mr. Green

ШЪ ви фърлям по 1-2 очи през телефона, щот там май нямаше нет.

Ще следя и Фейти, леко и безроблемно да мине всичко мила  Hug

Ще ми липсвате....ни щъ на море  newsm45

newsm76 txtloves newsm76

Общи условия

Активация на акаунт