Брях..ма на опърлено ми зафунтя ма кака, в таз жега станала съм гола сврака-28

• 41 036
  • 695
  •   1
Отговори
# 600
Ох, Фейти, то както няма признаци, тъй ще дойдат бързо и болките. Що пък ще предизвикват раждане, като ти дори нямаш преносване Shocked Ей, страшни са бе  ooooh!

# 601
Ох, Фейти, то както няма признаци, тъй ще дойдат бързо и болките. Що пък ще предизвикват раждане, като ти дори нямаш преносване Shocked Ей, страшни са бе  ooooh!

Не знам милички  Tired, но обещавам да ви държа в течение  Hug

# 602
  • Varna
Фейтич,
Душко, дано нещо да го накара тоя твоя малкия мързелан утре да сЪ присети и да излиза вечИ ooooh! Аман бе....кЪФ такъв мързел и него го гони.....Ама ниЙ смИ виновни с тоя нашия мързел бе smile3511 И той взел пример rotfImao

И от кака ти ДелтУва, акУ шЪ сава утрЯ нЯщУ....леко раждане каке Hug И кът раждаш, няма да викаш мама си.....шИ ругаЙш на мъж....щот той виновИн за тВа.....МалИЙЙ, ама как шЪ сЪ притеснява и той завалията. Кураж и на двама ви thumbsup Hug

# 603
  • загубено
Здрасти банда Hug
Ей мЪ на идааааа Mr. Green ама се не видЪ Joy Joy Joy

К'во прайте душички сладки? Hug

Кака ви сЪ прибра най накрая.
Едвам разопаковах багажа и заех трудната поза на Бобсъна.
Мнооо зор цял ден,само сменям леглото Joy Joy Joy Joy

НерайдоФ ръце вдигна от мен чИляка,ама ме търпи де ще оди Mr. Green Joy

Фейти,леко мила не бой се трЕби да излезе човечето Hug
Не се притеснявай,лекарите си знаят работата,шЪ го погнат ако се наложи и
ще излезне няма я да мързелува само в мама Laughing

Мнооо мЪ мързи днес за картинки,а и пътят ми дойде в множко тоз път.
И ще слагам от утре.

Вие да слушкате ,и да си слушате мъжете ха- ма -ха Naughty
Сгодни булки сме се събрали тук,нЕма се излагаме с'га Joy Joy Joy

Айде  Hug от кака ви НерЪ Grinning

# 604
Аууууу, каква приятна изненадааааааа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Как Нера се е завърнала! Хади ма душо, добре дошла си ни!  Hug Hug Hug Разказ чакаме  Naughty, не ми се измъквай с умора и опъване в сложни Боб-пози  Joy Joy Joy

# 605
Фейти споко шТъ изненада набързо младежа  Hug, пък предизвикването се прави чак след седмица преносване тъй, че няма да се даваш ако не се налага по други причини  Simple Smile. Стискаме палци постоянно, така че когато решиш отивай  Mr. Green ние сме на линия.

Нери хади бе душа завърна ли се и ти най после  Hug Hug Hug, айде ще чакаме като ти мине мързела па пуснеш и картинки  Laughing

# 606
  • загубено
Нери хади бе душа завърна ли се и ти най после  Hug Hug Hug, айде ще чакаме като ти мине мързела па пуснеш и картинки  Laughing

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

О ооо Бобсън то туй не минава душа,нал знаиш Mr. Green

ШЪ разкажа утре Зу,всичко шЪ си кажа Joy Joy Joy

# 607
  • BG

Неркуууу, дубре си си душла, каке!

Дай пет!

И да уставити малкуту Фейтуфчи на мира да си понуня ощи малку в маминуту шкимбенци, бре, посли и да иска - нема връщани назад!

Усвен тва и там вечи има Фаце, ко да бърза дитету! Нема да чака кат леля си Бенда да стане на 100, че да открий тва валшебству!

# 608

Flutter Flutter Flutter
Добър вечер, сладуранчета, хелоу Бени и Нери, големи сте хаймани, ааамаха!  Hug Hug Hug
Аз си събрах към 10 картинки, и май ги нагласих да излизат, ама да видим   Mr. Green Mr. Green

Пресни снимки на Бенката от морето...
Скрит текст:

На Нерката съседите са я набарали семейно и нашто скоро пак ще раздава шамарите  hahaha hahaha

Ся това никога не можете да познаете кой е, ама никога  Joy Joy Joy

На Мастъра новото куило...  Heart Eyes

Зузиии, Зузии, мултифункционална направо... Да ни мъ забраиш и мене за ония спешъл зимните гащи  Flutter Flutter

И някой е ходил пак при Въшкатааа  Joy Joy Joy

Бобка и тя е уморена като мене и май ще си ляга  hahaha hahaha hahaha

Как'Делтини имат страхотно съоръжение след ремонта, тва ДелтуФ ли ти го измайстори, много е идейно някак си...  newsm78

Иии, никога няма да повярвате, ама внезапно бая ме домързя  Joy Joy Joy Joy Днес имах малко сдухан ден и мисля да си полегна с котката, чи гажитУ е в съседите да играят карти  newsm68 newsm68 newsm68 Голям кеф, даже оттървах готвенето  Mr. Green Mr. Green

Аз за Фейтувчето на залаганията казвам, че ши си излези детето баш на деня, т.е. пише след 4 дни.  Blush Blush Записвайте си, че обикновено познавам доста  hahaha hahaha
Фейти, точно днес се сетих за тебе, ши стискаме палците, миличка Hug Hug Hug

Сега като нагласих картинките да излизат, от утре смятайте какъв спам ще родя  Joy Joy Joy
Айде лека и мека на всички!

# 609
  • BG

Виднага немедлено и спешно Точица да са пуправи и още утри да ми стегне малко бюста!   Crossing Arms
Що ма какчи, си ма изтипосала таквъз увисена и луничава? М? Не ти ли дожаля малко за старата ти кака? Легнах, въртолих са, въртолих са, сумтях  Close, пуривах  Cry, па станах да ти са покарам   Naughty ! Ся ми мина и тивам да нанкам! Хади цилуф!  Heart Eyes

# 610
Бенка, нидей рива ма, какеее  Flutter Flutter Hug Hug Hug
Как мужа баш за това да съ хванеш и ти, той сутиенът е важен, викам ся ши кажеш мноу хубав сутиен са ми сложили, ти пак...  hahaha hahaha
Айди извинявам съ, нидей рива  Blush  После от офиса ши ти изтипосам някоя секси картинка, само после да не викаш, искам си оная другата луничавата  Joy Joy Joy

# 611
  • ГОре на черешата...
Отпуската свърши, личи ли ми Confused?

# 612
Отпуската свърши, личи ли ми Confused?

симулираш размисъл...не знам туй кво значи  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Зузиии, Зузии, мултифункционална направо... Да ни мъ забраиш и мене за ония спешъл зимните гащи  Flutter Flutter

Само дето нямам китка и дупИтУ ми се вижда  Crossing Arms hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Божееее, колко ме мързи само вие знаете Joy Joy Joy Joy

# 613
Нериии ... липсваше  Hug

Айде, че малкия тебе чакаше ... сега вече е спокоен и може да излиза  Mr. Green

ма и него МноУ го мързи  Tired Joy Joy Joy

# 614
Нериии ... липсваше  Hug

Айде, че малкия тебе чакаше ... сега вече е спокоен и може да излиза  Mr. Green

ма и него МноУ го мързи  Tired Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532 чудно от къде ли го е прихванал Thinking Joy Joy Joy
Като излезе после ей така ще се гушкате и ще мързелувате двамата Laughing

Делте и на езда ли ходиш  Shocked ooooh! hahaha

Бени стига се излежава отпуската свърши вече  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт