Отговори
# 120
  • В море от любов
Влизам набързо да кажа за химическото чистене- има до училище Иван Вазов. ако те интересува ще обясня по-подробно.

Да, там ми е наблизо.

# 121
  • Русе
Поздрав на всички в новата темичка.
Имам питане- нужен ми е хематолог, ама не знам освен д-р Кателина Маринова друг хематолог в Русе има ли?Д-р Михайлов заминава за скандинавските страни и не практикува в момента, та други не се сещам дали имаме.
А ако някой е ходил при д-р Маринова, да каже колко е надеждно мнението и, моля.

# 122
здравейте
и на мен не ми допадна намалението на карфур но пък имаше много хора които копуват
аз си взех джапанки за 6 лв

# 123
А 70 % намалението от утре ли започва както пише в каталога или сега има също такова?

# 124
Вече има намаление 70%, но реално не е 70% както миналто лято, а е ДО 70%
Аз мисля след седмица, две пак да отида, белким са посмъкнали още малко цените, че в момента не са баш за моя джоб още.

# 125
Ето тук е химическото чистене

На улица Петър Берон, под новият блок,където е кабинета на д-р Константинова

# 126
  • Русе
Снощи, в "градската баня" т.е шадравана пред Операта имаше една камара малки деца . Веднага се сетих за Рамлин  Mr. Green С какво умиление щеше да им се порадва  Mr. Green. Аз буквално се просълзих при следната гледка: малка принцеска, на около годинка, се изпишка извън шадравана а грижливия й татко я подми на една от дюзите.  Sick Без сапунче, да не наруши ph-то......

censored

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 17:06 от Ели_дечкин

# 127
Стига бе!  Sick

# 128
С какво умиление щеше да им се порадва  Mr. Green. Аз буквално се просълзих при следната гледка: малка принцеска, на около годинка, се изпишка извън шадравана а грижливия й татко я подми на една от дюзите.  Sick Без сапунче, да не наруши ph-то......

censored
Ееее, това вече е гнусно... ooooh!. Ама, нали знаеш-всеки луд с номера си..... Wink

# 129
нищо не ме учудва ....  Sick за жалост .... иначе все им пречат колите на хората и шофьорите глобяват и даже и снимат вече от КООРС ...

# 130
Нека да глобяват и наказват.  Peace
За съжаление простотията е повсеместна и няма как до всеки простак да се зачисли контролиращ орган.

# 131
Нека да глобяват и наказват.  Peace
За съжаление простотията е повсеместна и няма как до всеки простак да се зачисли контролиращ орган.

нека, ама ги няма там ... това ме вбесява - винаги има двоен стандарт  #2gunfire

# 132
  • Русе
  Ето една добра новина:

Започна санирането на седем големи русенски училища по проект. Те трябва да са готови до есента, за да приемат учениците на 15 септември. Работи се в събота и неделя при спазване изискванията на трудовото законодателство. Това се случва по проект, спечелен от Община Русе. Проектът включва строително монтажните работи по топлоизолиране, боядисване, ремонт и подмяна на хидроизолации по покриви, подмяна на елементите по отводняването; подмяна на дограма на следните училища:

1.ОУ ”Братя Миладинови”,
2.СОУПНЕ "Фридрих Шилер"
3.ОУ ”Тома Кърджиев”
4.ОУ ”Олимпи Панов”
5.ОУ ”Любен Каравелов”
6.СОУЕЕ ”Константин Кирил Философ”
7.ОУ”Никола Обретенов”.                                                                                                  /RuseInfo/

# 133
  • Русе
Мдаа, това поне за бившата Руска мога да потвърдя. Санират. Браво на общината  smile3501

# 134
  • Русе
Вече има намаление 70% ...

В Карфур всичко е скъпо. Една хавлия например 130/85 в Кауфланд е 7лв , а в Карфур след 70% намаление е 10лв Grinning. Просто има магазини дето се гаврят с клиентите си.

Например купувах си наскоро гумен чук (за теракот Grinning) - в МяуМакс  е 10лв. , а в Жирафа (и на други места) - 2лв  Shocked.

Общи условия

Активация на акаунт