Отговори
# 105
  • Русе
Хм! И те се изтарикатиха  Rolling Eyes

# 106
  • Русе
Sujalyavam za latinicata, no iskam samo da popitam nyakoi znae li kude v Ruse ima dobre zareden magazin ili salon s produkti na Kerastase.

Аз си поръчвам от тук: http://zlatnaribka.com/category/kerastase-212.html

Май доставката беше 3 лв.

# 107
  • в огледалото на живота
Миналото лято постоянно вадеха нвои неща и имаше до края на намаленията. Обаче сега чета, че от как са започнали намаленията и постоянно вдигат цените на вече намалените неща. Тоест ти обявяват намаление от 30% да речем, а то всъщност намаление няма и цената си е редовна, но с червен етикет  ooooh!

http://dnes.dir.bg/news/tzarkva-roditeli-zakon-deteto-11658441?nt=9  ooooh! Край на ходенето на църква. Ще си водим децата само по дискотеки и кръчми!
[/b]

И кой ще ми забрани да заведа децата си в храм и да запаля свещ???Що за глупост..... Crazy
Вчера се върнахме от почивка,бяхме в Габрово.Посетихме Соколски манастир,че и снимки направих със семейството.Нека ме глобят де,документирано е ...може да ги видите във Фейсбук  Laughing

Балкана обаче си е друго нещо,чистия въздух,тишината и спокойствието са незаменими за мен. Peace

# 108
  • В море от любов
Някой ще може ли да ми препоръча химическо чистене? Имам едно кожено кожухче и се чудя къде да го занеса, че като го взема да не се е променило много.  Mr. Green

# 109
ами то май няма много голям избор ..аз съм виждала едно до гарата и старото до ОББ  но дали работят и като качество как са не знам

# 110
Днес минах през Карфура, че нямах търпение. Слиповете, които исках са 11лв  Crossing Arms И баси намалението с две думи. Купих две тениски с къс и една с дълъг ръкав, но пак бяха скъпички. Дано понамалят още цените, че им харесвам част от нещата.

Чехли тип джапанки имаше много, но на цени над 11лв (поне тези , които аз харесах), имаше и доста обувки от всякакъв тип намалени.
Мъжките слипове имаше масово от тези с широкия ластик, които едва изкараха една година. Другите, които аз харесвам бяха замо по 3бр в опаковка и пак бяха скъпи  Tired Това за скъпи казвам скъпи като за моя джоб. На някои хора, може и дори да са евтини.

Отчет даден!

За химическо чистене и аз знам на Борисова в началото на улицата от към гарата. Не знам колко качествено работят, но вече съществуват дълги години.
Може би Кали ще сподели, че по памет тя скоро посещаваше химическо.

# 111
Химическо чистене ако не ме лъже паметта съм виждала до Ян Бибиян в Здравеца,който е.И още едно по посока Здравец до една детска градина(забравих и името),но там има шивашка фирма и разни други магазинчета, гуми, фризьорски салон Свежест мисля се казва химическото.

http://www.biznes-katalog.com/bigmap:%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D0%B6%D0 … D1%80%D0%BC%D0%B0

# 112
  • Русе
   Детската градина е Здравец, а химическото чистене е точно срещу нея, на ул. Петрохан. Ние сме доволни от тях, използаваме ги също за пране на килими.

# 113
  • Русе
......
http://dnes.dir.bg/news/tzarkva-roditeli-zakon-deteto-11658441?nt=9  ooooh! Край на ходенето на църква. Ще си водим децата само по дискотеки и кръчми!

Бе то имаше протест срещу този закон, не че не бяхте уведомени своевременно, но имаше един виц  'дето сърбина казал : "да му имам аз акъла на българина, дето му идва отпосле" Wink.

Няма кой да спре човек, когато наистина иска да отиде на църква или да заведе детето си!

# 114
В химическо чистене Космос /в началото на Борисова/ чудесно ми съсипаха един балтон - целият беше в косми от кожуси. Crazy

Относно Проектозакона за детето - пак някой иска да вдигне шум за нищо. Четох го няколко пъти, когато призоваваха за протести. Абсолютно нищо обезпокоително не видях.
Цитирам:
Скрит текст:
Чл. 20. (1) Детето формира възгледите си свободно и с подкрепата на родителите си, настойника или попечителя.
(2) Отношението на дете до 14 години към религията се определя от неговите родители или настойник, а на дете от 14 до 18 години - по съгласие между него и родителите или попечителя му.
 (3) Когато такова съгласие не се постигне, детето може да се обърне за решаване на спора към районния съд лично или чрез дирекция „Социална подкрепа” по настоящия си адрес.

Абсолютно никъде не пише за забрани да си водиш детето на църква. Посоченото от Светия синод го пише - да.
Цитат:
Скрит текст:
Чл. 23. (1) Децата, навършили 14 години, имат право да членуват в детски организации и сдружения както и да организират и да участват в мирни събирания.
   (2) Държавата и общините насърчават юридическите лица с нестопанска цел, работещи в областта на правата на децата, които създават или подпомагат организации на деца.
(3) Всяко дете има право на закрила срещу въвличане в политически, религиозни и синдикални дейности.

Но преди това е чл. 20, в който пределно ясно е казано, кой възпитава в духовни ценности детето. Peace
За мен това са пак някакви игрички, да ни се отвлече вниманието от по-сериозни неща. Peace

# 115
  • Русе
 Ако се поогледаме към света "към който сме тръгнали" ще разберем какво ни се гласи и на нас. Не мисля, че има по-важен проблем за решаване.
Кой ще да е по-важен проблем- яденето, купуването на дрешки, гледането на ТВ?
И ако досега е имало подобни точки в закона черно на бяло, но не са се спзавали, то занапред ще се спазват, гаранция, няма да е като до сега Wink, има причина за това!

Просто проследете и осъзнайте стила на писане:
"Детето формира възгледите си свободно и с подкрепата на родителите си..."

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 10:50 от ramlim

# 116
Другарчета, моля за съдействие:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3994542376259&l=1c14f2fa54

Приятели, почивката ни на морето беше страхотна, но за съжаление във времето на нашето отсъствие ей този прекрасен кастриран сиво-бял котарак, наричан от нас Бъги, на около 2 г., е изчезнал. Подозирам, че по време на силния вятър се е отворил прозореца на едната стая и влязло някакво гълъбче, защото намерих малко перушина там. Вероятно Бъги е скочил да го хване и при един от скоковете се е метнал през прозореца. В следващите дни ще правим обиколки на квартала (началото на "Възраждане") да го търсим. Моля ако някой от вас го види да се свърже с мен или тук, или на телефона, който съм дала в инфото за мен. Ще постна това съобщение и на стените на двата приюта в Русе.

Благодаря ви!   bouquet

# 117
Дано се намери котенцето.

# 118
Влизам набързо да кажа за химическото чистене- има до училище Иван Вазов. ако те интересува ще обясня по-подробно.

А Карфура да ме извиняват ама като ще си лъжат клиентите...много ме загубиха.. Преди 2 седмици си купих тениска от тях за 4 лв, защото имаше намаление 50%. Миналата седмица над същите тениски имаше бележка 50% намаление и със ситни букви -на къмпинг оборудване...  Но така погледнато от далеч си мислиш,че е на дрехите и се забиваш там и същата блуза е на 8 лв Wink Шъ мъ изсвиняят мноо Simple Smile

Лека ви от мен,че ми е уморено..имам питане ама ще го оставя за утре Wink

# 119
Снощи в Карфур имаше доста намалени детски дрехи, бельото също е намалено още от предните дни, както и дрехите, но тях не съм ги разглеждала подробно.

Общи условия

Активация на акаунт