Отговори
# 90
Каролка, ти не отговори в кой времеви диапазон са идвали проверяващите, но най-вероятно ще да е било между 14 и 16 часа. Не вярвам през другото време на деня да дойде някой да глобява. Не знаеш, човекът на чиято глава са тропали на какъв хал е. А прекрасно знаеш, че не се вдига шум по това време.
Преди няколко години идваха майстори да ни слагат врата на банята. Изрично ги бях помолила да не е между 14 и 16 часа. Цопнали се точно в 14 и 30. Баща ми беше тогава у дома. Взели да къртят. Съседката ги предупредила, те се направили на велики и тя извикала полицията. Не и се сърдя на жената. Оказа се, че е претърпяла операция от миома и две не виждала от болки. Кусура и били тези майстори. Та майсторите изчакали до 16 часа, свършили си работата и готово.

# 91
Спешно някой може ли да каже до колко часа работи магазин Жираф

# 92
Сърдечно благодаря на всички за пожеланията, дано ви се връщат многократно   bouquet

# 93
Sujalyavam za latinicata, no iskam samo da popitam nyakoi znae li kude v Ruse ima dobre zareden magazin ili salon s produkti na Kerastase.

# 94
Sujalyavam za latinicata, no iskam samo da popitam nyakoi znae li kude v Ruse ima dobre zareden magazin ili salon s produkti na Kerastase.

няма Simple Smile такъв
преди имаше, но сега мисля, че тук там е поостанал някои друг продукт. пазаруваи си от и-нет. по е изгодно даже.

# 95
В темата за намаления пише, че в Карфур е започнало "голямото" намаление. Само че незнам дали това важи и за нашия Карфур.
И намалението било ДО70%

# 96
  • Русе
Предната седмица купих оттам мн. хубави боксерки за децата. Издържаха на две прането , на 50 гр.  Mr. Green Бяха лотове по 3 бр. за 9 лв.

# 97
То и аз за бельо ще се редя на опашката. Аз миналото лято купих слипчета на Дисни и са страхотни, но и доста скъпички. Та чаках да ги намалят на 70%, за да се заредя пак. И на мъжа ми купих слипове уж невзрачни, но се оказаха страхотни.

Мен ме гложди дали вече е "дошло" и до Русе "голямото" до 70% намаление  newsm78

# 98
здравейте и аз ще следя темата за намалението на карфур ......а дали има евтини дамски джапанки

# 99
Миналото лято си купих едни джапанки за 7лв и доста си ги харесвах. Сега ще видим  Thinking какво ще има.

# 100
  • Русе
  Хайде като видите намаленията, пишете и тук.
  Преди минути от прозореца започна да се лее сватбарска музика, ха сега - да ги глобим ли, дето вдигат шум след 14 часа? Wink

# 101
Момичета, сега докато простирах намерих един изпаднал германец на терасата си и го прибрах в нас на хладно

Мисля, че птичето е болно, съдейки по перушината и по раничката на вратлето. Обаче сърце не ми дава да я изхвърля. В нас със сигурност няма да я бъде покрай моя щуравия син.

Ако някой има идея какво да я правя или пък има желание да поеме щафетата  Hug

# 102
  • Русе
Миналото лято си купих едни джапанки за 7лв и доста си ги харесвах. Сега ще видим  Thinking какво ще има.

А аз за мен, мъжа ми и баткото за по 1,70-1,90 лв. Хванах 80-те % намаление. Още са здрави. (същите джапанки като на сина ми, онзи ден ги гледах в Джамбо за 10 лв.). Тогава и аз купих мъжки слипове за по няма и 1 лв/бр. След една година носене не са мръднали. На баткото също купих една камара и тази година няма нужда, но ако има потници - не бих отказала. На малката пък от следновогодишните намаления взех бикини - също съм доволна.
Не знам дали са започнали вече 70% намаления. В сряда като ходих бяха още на 50%, взех си брошура, на която пише, че е в сила до 29.07. Обаче там не се споменаваха обувките в намалението  newsm78
Много ме е яд, защото утре си тръгваме за Ловеч и ще си дойдем след две седмици, но то до тогава няма да е останало нищо от намалените стоки. Ще се наложи да помоля някой от родата да ми пазарува, че живеят буквално на 3 мин. път от МОЛ-а.

# 103
Намалението на 70 % в Карфур е обявено от 31.07 в новата брошура.

# 104
Миналото лято постоянно вадеха нвои неща и имаше до края на намаленията. Обаче сега чета, че от как са започнали намаленията и постоянно вдигат цените на вече намалените неща. Тоест ти обявяват намаление от 30% да речем, а то всъщност намаление няма и цената си е редовна, но с червен етикет  ooooh!

http://dnes.dir.bg/news/tzarkva-roditeli-zakon-deteto-11658441?nt=9  ooooh! Край на ходенето на църква. Ще си водим децата само по дискотеки и кръчми!

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 15:42 от agnesana

Общи условия

Активация на акаунт