Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 8

• 48 141
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Славенке, сложи пенджерите, джанъм, в 00.00 е писало момичето.

То всички разбрахме, че Маасунчо си прави ПР на гърба на момето, използвачът му с използвач  Twisted Evil

Охххх, горкия, ако с това моме си прави ПР, много му е слаба кампанията тогаз. Според мен рускините биха му свършили по-добра работа.

# 121

-Ъъъъъъъъ,бг мамите са по хубави от мен,Максун тях ще харесааааааааааааа...кърпичка да имате,моля?

Това девойче с какво се занимава,има много снимки в нета,има доста добри,но повечето са папарашки ,хваната в едни пози #Crazy

# 122
  • София/Бургас
Яна, съкън с тез рускини. На нас какво ни е лошото.

# 123
Пете,много ми хареса поздрава и съм си го пускала многократно и това Ханде как му тичка -много хубава и добре стои до него.
Момичета ,търсих някакви дуетни песни на Махсун (не такива изпяти по участия,а да са замислени и направени в дует),но не откривам ,някой знае ли дали има?

# 124
леле, ако е с тази, спасителна акция ще трябва да организираме ooooh!
колко и млада да е, айде стига, не е толкова закъсал, нали руските мацки са се наточили, ей и ние колко сме на клона
до тази ли  е опрял Joy Joy
[/quote]
То добре сме на клона, ама явно неговия не е издържал и се е поочупил. И която е паднала, паднала...  Joy

# 125
Яна, съкън с тез рускини. На нас какво ни е лошото.

Не сме РУСИ бе Иве, аз съм си изцяло брюнет, така че ще си остана само с надеждата  Cry
Пък и не съм набор 88.

# 126
Скрит текст:

-Аууу,вие за нас с Максум ли пишите...Той си прави ПР на мой гръб ако не знаете...

Скрит текст:
Иве казъм,дай 5 лв и сичку ши ти пузнавам,ако не вярвъш Максун да ти пристани на вратата...
Отдавна не съм се смяла и забавлявала така благодаря ви от сърце на всички. newsm51 smile3525 newsm51

# 127

Това слагано ли е newsm78

Извинете ме,но този колаж буди асоциация за ощипана мома по дупето от Максун бей и тя всеки моомемнт се наема на скочи или зашлеви /да има само този късмет/

# 128
  • София
момето нито с визия, стайлинга да не говорим, ама и с фигура не впечатлява
иначе фотошопа е добър, ша взема и за да се кандидатирам, току виж ме изкарали 1,8-, руса, синеока и засукана Joy Joy

за Петя специално Hug
http://www.vbox7.com/play:m47e842d6f

# 129

-Ъъъъъъъъ,бг мамите са по хубави от мен,Максун тях ще харесааааааааааааа...кърпичка да имате,моля?

Това девойче с какво се занимава,има много снимки в нета,има доста добри,но повечето са папарашки ,хваната в едни пози #Crazy
Славенче сакън бе пиле
Ти таз известна актриса ли не познаваш?
Брей не си ли запленена от тази красотъ

Аз лично съм я гледала в Пленителката имаше там епизодична роля
Но одеве Милена и пусна филмографията имаше доста участия
май ние нищо не разбираме от красота и фешън

# 130
  • София
леле, ако е с тази, спасителна акция ще трябва да организираме ooooh!
колко и млада да е, айде стига, не е толкова закъсал, нали руските мацки са се наточили, ей и ние колко сме на клона
до тази ли  е опрял Joy Joy
То добре сме на клона, ама явно неговия не е издържал и се е поочупил. И която е паднала, паднала...  Joy
[/quote]
с момето с визия на кикбоксьор може ида се е поочупил клона Joy Joy

# 131
Ами аз съм руса (справка - аватар)  newsm03 Laughing Ама не си падам по Махсун като мъж, иначе ако се амбицирам...  smile3521 newsm12

# 132
  • София/Бургас
Яна, след като е бил с едно такова плашило, той би оценил една хубава жена, без да гледа коса и набор.

Лека вечер от мен момичета! Аз тръгвам! Ще Ви поднеса рано рано по едно "експресно " експресо с лека закуска. Оставям Махсун във вашите сръчни ръце да го браните от бостански плашила и подобни.

# 133

Олеле тук съм така  rotfImbo rotfImbo
Не се косете излишно, клона му е здрав, мъж в силата си. Просто короната му се е ошушкала, ама като гледам много сте, та ще му направите една красива отгоре ....корона де.
Яна  Hug като не си руса и не си набор 88 ти пък дано имаш здрави ръце, дръж клона, джанъм.  Joy Joy hahaha
Ох, май така скоро не съм се забавлявала.  Joy Joy
Пропуснах себе си - аз отдолу с Хасан, той ще дава акъл, аз ще му намествам ченето  Joy Joy rotfImao rotfImao

# 134
момето нито с визия, стайлинга да не говорим, ама и с фигура не впечатлява
иначе фотошопа е добър, ша взема и за да се кандидатирам, току виж ме изкарали 1,8-, руса, синеока и засукана Joy Joy

за Петя специално Hug
http://www.vbox7.com/play:m47e842d6f
Ох Гале пак ме размаза,голямо благодарско
Колкото до фотошопа,аз съм се снимала в Турция във фото,ееее ,толкова красива ме направиха,пък и млада,там фотошопа за нищо го нямат,не можах да се позная направо

Общи условия

Активация на акаунт