Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 8

• 48 072
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • София/Бургас
Милена, много благодаря за превода.   bouquet  Моля те като имаш време преведи списъка на Зилян, който написа в тефтера и Хазар го намери, след като бяха заедно. В днешната серия го видяхме пак.

В това интервю има няколко много смешни момента, особено това с целувките. Били се "целувахме по правилата на професионалната техника", къде видя Берен целувки в тази сцена не разбрах. Тя се беше впила във врата на Махсун като вампир (даже тия от Здрач можеха да и завидят на уменията). Мен ми е чудно Баде как е ревнувала от тази сцена (аз бих се притеснявала от Медиатските снимки - там какви влюбени погледи хвърляше Махсун).

Щом Дилян е кака, тогава реда им на подреждане този ли е - Ресул, Джелял, Дилян, Зилян, Кави.  newsm78

Момичета, понеже наближава отпускарския август и доколкото си спомням имаше дами, оставили си филмите на Махсун, Берен и Теоман за тогава, моля Ви ако не се отварят линковете или имате някакви проблеми с тях пишете ми едно ЛС и ще Би изпратя линковете.

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 18:42 от ChemistryLady

# 16
Момичета, аз ви казах вече, да не се повтарям, вестниците тук в Тр (то не че в Бг е различно Rolling Eyes) само да видят някой заедно с някого и вече едва ли не са си легнали. Така че не вярвам новината за Йойкюто. А и ако се "разходите" из темите на този форум, навсякъде всяка играеща двойка актьори имат любовни връзки  Laughing

# 17
Ромина права си за клюките.Пък и да имат връзка това си е тяхна работа,всеки сам решава дали да си легне с някого или да отиде на вечеря примерно.
И аз не харесвам  Йойкюто ,но това пък вече е въпрос на вкус.

# 18
  • София/Бургас
Все пак има част от клюките, които са истина, което няма как да се отрече.
Тази мацка си е грозничка, сравнено с другите, които са известни като негови приятелки.

# 19
Моля те като имаш време преведи списъка на Зилян, който написа в тефтера и Хазар го намери, след като бяха заедно. В днешната серия го видяхме пак.

Иве, в предишните теми Милена беше превела списъка/ Ще ти го кажа по памет:
1. Нещо във връзка с клошарите, които събират хартия-мисля, че беше да говори с тях.
2. Да запише Елиф на училище.
3. Да говори с фирмите за хартия-там където ходиха с Мерве да говорят-служителите да изхвърлят хартията в торби, които после клошарите да вземат.
4. Хазар?

# 20
Иве  newsm51  love001 за теб и старанието, с което подготвяш всяка нова тема!
Разбрах, че ще пътуваш, лек път и приятно изкарване при родителите - да се заредиш с положителна енергия и много приятни емоции! Дано можеш и да пишеш! Hug
Добре, че Миленка обясни това за мъжката чест, че както и преди бях споменала, почти във всяка серия се показва, вчера беше наранена честта на Ресул, утре сигурно е ред на някой от Азизоуглу - за съжаление май на Хазар.
Хареса ми днес наивността и мъжкарското поведение на Хазар. Ами момчето не познава изобщо традициите, затова и така наивно се чудеше, какво ли аджеба толкова пък е станало. Той самият ги нарече глупави традиции, и според мен с право. Обаче се показа и мъжкар - хареса ми като каза, че ще се изправи срещу всички, за да защити тяхната връзка, че няма да я пусне да си иде, дори и това наивно да избягаме, също го одобрявам. Ами млад е, влюбен е, учил е на запад. Младото поколение се изправя срещу традициите, наложени от старото поколение.
За съжаление и Дживан беше прав като го върна в реалността - традицията начерта пътя на любовта между Х. и Зилян. Значи тя ще се спазва, любовта също ще се разгори, остава да видим паралелно как ще вървят двете, как нашите калпазани ще лавират.
И ми се ще вече този Джесур да намери най-сетне себе си и мястото си някъде, че... ooooh! Между него и Бурджу ще сложа знака за равенство, както върви.
Изясни се обаче, че Зилян наистина знае че Ресул е убиеца на Арда. Права е Ивето Hug, че всяка следваща серия обяснява "нещото" от предходна такава, във всичко е заложен замисъл. Беше ми приятно да гледам брата Ресул и сестрата, която обича, хубав и откровен разговор между тях. Тя му сподели, че обича мъжа си и не може да го изостави, той и каза, че тя означава много за него. Сценариста е бил благосклонен към героите, не ги е представил само в бяло или черно.

Подкрепям Ивето  Peace в поста и относно постъпката на Зилян. Аз също мисля, че тя не е глупава. Напротив, тя познавайки традициите беше длъжна да разговаря с брат си, още повече, че беше и откровенна с него. Обясни на Хазар, че се страхува от това баща и да не я вземе, но той пък не разбирайки не даде кой знае какъв отговор категорично. А тя все още се съмнява в любовта му към нея, още ревнува, та тя е съвсем прясно влюбена. И не на последно място ще кажа, че едва ли сценариста, който е сложил знамето на мира в ръцете на главната героиня ще започне да ни показва "глупавите" и постъпки!  Беше права и когато каза на Хазар, че където и да отидат, миналото им ще бъде с тях. Къде пък толкова да отидат, как да избяга човек от съдбата си!
Хареса ми и нашето момче с тази сладка наивност и умното и смелото ни момиче! Ами те са си един за друг!  Peace

# 21
  • София/Бургас
yanaY, аз имах такива спомени ( ooooh!), ама не го намерих в преведените сцени. Може да съм го изпуснала нещо.

Силве, благодаря!  Hug Ще пиша как няма да пиша (въоръжила съм се с лаптоп, приличам на малко магаре направо -  с дамска чанта, чантата на лаптопа и куфара) . То се видя, че като ме няма и темата не върви, пък и не мога без Вас момичета.

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 19:12 от ChemistryLady

# 22
yanaY, аз имах такива спомени ( ooooh!), ама не го намерих в преведените сцени. Може да съм го изпуснала нещо.
Нищо де, нали затова сме тук, за да се допълваме-ако аз изпусна нещо, някой друг ще ме допълни и така. Понеже аз помолих предния път Миленка да преведе списъка, че сякаш ми звучеше като план за изпълнение през комунизма-да изпълним петилетката за три години, затова го помня. Дали сме изпуснали нещо или не, по важното е да има мнения и диалог, както и хумор, разбира се.
Пропуснах да ти благодаря за новата тема-чудесна е.   bouquet

# 23
Момичета, минавам само да кажа едно здравейте....Благодарности на Ива за темата, и на всички вас за мноооооогото инфо което получавам от вас....А тази мома , с която свързват Махсун в кой филм е играла?

# 24
  • София/Бургас
yanaY, като ми се отвори малко време пак ще изчета темите да видя какво съм пропуснала и да допълня. Егати срама да правиш нещо и да изпуснеш ключов момент.  Stop  smile3515

# 25
И още един пропуск-май днес слънцето ми дойде в повече, а кафето по-малко  Wink.
Приятен път Иве, спокойно и безаварийно пристигане и весело изкарване на морето. Наистина темата без теб не върви-двигателя като липсва, колелото спира /брей, че го казах, мисълта не е на бат ви Ресул, ама от него се уча/  Sunglasses

# 26
yanaY, като ми се отвори малко време пак ще изчета темите да видя какво съм пропуснала и да допълня. Егати срама да правиш нещо и да изпуснеш ключов момент.  Stop  smile3515
Иве, казвай ми само Яна. И спокойно, нищо съществено не си пропуснала, а и да си-не е фатално. То при този обем информация е нормално да се пропусне нещо, не се кахъри толкова.

# 27

Виждам, че Миленка  Hug е питала за линк от сцена, аз я бях помолила за тази,

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=HIfpz93WgeY&NR=1, след 7 минутка, разговора между Руя и Хазар в коридора. Разбира се, изобщо не бързам, но предварително и Благодаря   bouquet

Иве  Hugи гледай много да не загорееш на слънцето, че Хазарджъм после да не може да те познае, и без това го чакат Чок калабалъци  smile3503

# 28
  • София/Бургас
Яна, благодаря! Проблемът е, че обичам да си изпипвам нещата и като знам, че има такова нещо се дразня. Пустия ми перфекционизъм!

Сега ще ви шашна малко, ама аз няма да ходя на плаж не обичам да стоя и да се пържа, малки деца да тичат около мен и да хвърчи пясък навсякъде. Решила съм да се разхождам в морската градина и из града, който е неузнаваем, след ремонтите.

Силве, няма как да ме сбърка аз съм бяла като сирене, a като се крия от слънцето си оставам такава. Аз ще заредя със сили малко, че като дойде големите сътресения да съм готова за него, че тогава големи нерви го тресат.

# 29
bleido-игра във "Gonulcelen"-с Туба Бююкюстюн и Джансел Елчин.

Общи условия

Активация на акаунт