Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 8

• 48 070
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Привет на дамите!  Hug
Ивка, добре дошла,пожелавам ти приятни емоции в тази хубава темичка!
След вчерашния цветущ език на Ресул,нещо думата газелка взех да харесвам най-много  bowuu,а що бисери сътвори ,не е истина  (като засятата нива-това ми е любимо) Joy,ако не ме вбесява ,то ме разсмива от сърце  Mr. Green Голям актьор е- пред тати лиже и маже -по-нисък от тревата ,ама иначе -мъж та дрънка  LaughingМного сполучлив образ ! Пък в допълнение с Михрито-са направо чудо и приказ ,само дето ми секва дъха  Mr. Green
На Хазарчо бих му казала ,че ръката и до лакътя да си изгризе ,няяяяяма да му мине,иска се прозорливост ,пък то с тоя инат ,на къде .Опита се Низар да влее малко мозък ,ама той си сложил тапите в ушите човека и страда ли страда.Нищо ще поплаче ,ще му олекне и ще поразмисли  Crazy,пък ние зрителите ще му съчувстваме  Mr. Green това го можем  Laughing.
Дилян ме разби с кекса ,казвам ви -друг път ще го имам в предвид ,появи ли се проблем,врътвам един с повече набухвател  и ще се моля да бухне предостатъчно ,да не си отварям пак работа не за друго и ето ти проблема решен  Mr. Green Ама си и вярваше като го показа на Зилян и и каза ето всичко ще се оправи  Mr. Green
Дживан Флюбен ли го раздава ?Ей сега стана лошо ,остава и неговата глава да се отнесе и ходи разбирай филма после ,кой ще ни разяснява положението и ще пази реда в къщи и ще ги поставя на място,пък и мама е наблизо вече  Rolling Eyes
Зилян ще реже коса  Rolling Eyes въх добре ,че я спряха ,че Хазар после като не я хареса  току си е остави при мама докато порасне  Mr. Green (ама това с косата и аз съм го правила,като ми е избивала нервата  Blush)
Накрая ще се Флюбя в Низар ,не е учило ама умно говори Mr. Green ,че и не буйства толкова ,кротко го раздава,като агънце  Mr. Green-само да видим кога ще свали тази си кожа и ще се премени.
Накрая ви желая хубави почивни дни !  Hug

# 661
Следващите епизоди ще са много гадни да му се не види....Тоя Ресул е меко казано ужасен,заради неговата алчност и криворазбрано понятие за мъжество,съсипват всичко,до което се докосне...
Най-гадното е,че всичко отнасят Хазар и Зилян Sad

# 662
Ивка,спокич! Ще се утешаваме взаимно ,щом си ни чела ,знаеш ,че тук се действа като отряд за бързо реагиране ,оправяме проблеми всякакви най-вече душевни терзания  Joy Само Зилян и Хазар не можем да вкараме в правия път  bowuu ,но ако ни паднаааат ,то коси ,то вежди ще има от всичко по малко ,пък и другите герои Ивето им се е наточила да ги учи на подводна гимнастика -така че.... ще поживеем ще видим какво ни чака .

# 663
Ивка,спокич! Ще се утешаваме взаимно ,щом си ни чела ,знаеш ,че тук се действа като отряд за бързо реагиране ,оправяме проблеми всякакви най-вече душевни терзания  Joy Само Зилян и Хазар не можем да вкараме в правия път  bowuu ,но ако ни паднаааат ,то коси ,то вежди ще има от всичко по малко ,пък и другите герои Ивето им се е наточила да ги учи на подводна гимнастика -така че.... ще поживеем ще видим какво ни чака .

Joy Joy Joy Joy Joy Joy .Ок,значи всичко е ток и жици  Joy Joy Joy Joy Joy

# 664
Лус мен пък ме кефи Низар как си препасва патлака на кръста
Д.Бонд ряпа да яде

# 665
Привет на дамите!  Hug
Ивка,
Дилян ме разби с кекса ,казвам ви -друг път ще го имам в предвид ,появи ли се проблем,врътвам един с повече набухвател ... Ама си и вярваше като го показа на Зилян и и каза ето всичко ще се Накрая ще се Флюбя в Низар ,не е учило ама умно говори
Здравейте, момичета, след последните две тъжни серии и преди следващите такива!
Лусия, за кекса си в грешка. Баш-кексът не бухна. Дилян я заблуди, като направи нов с Михри, който наистина бухна, но в него не беше замесено желанието на Зилян, така че Дилян леко я заблуди. Те затова Хазар и Зилян не се събраха от първия път и се разминаха в парка (щото първият кекс не бухна, де  Simple Smile. Но ще стане ... май не и от втория.

Низар, до този момент от сериала, каза най-хубавите думи, които изобщо до момента някой каза за Зилян (освен Хазар). Не сме ги чули дори от най-големия й приятел, Дживан. Низар за Зилян: "Тя е специална", "Ти си дар за племенника и семейството ни", "Тя е жена, която може да те направи везир."
За мен това е много силно решение във филма. Хвалба от приятел няма такава тежест, но такива думи от довчерашен враг... Браво! "Гласът на истината" този път беше Низар.
Парадоксално, но факт! Тези, които идват от един и същи свят, се разбраха, дори да се мразят.
Тези, които идват от различни светове (и все още живеят поотделно в тях) дори да се обичат, не се разбират ... все още.
Идат ми и други мисли наум, но ще ги вмъкна по-късно в поста.
Лек ден на всички и приятни часове с олимпиадата!

# 666

">#t=306s[/video]

# 667
Здравейте, момичета!
Иве  Hug как така с теб се разболяхме по едно и също време, миличка newsm78
Скрит текст:
Мен ме сполетя кошмар направо в болницата се озовах newsm78: от студена диня обострена язва с неспиращо пов.....не и на системи. Сега съм като изцедена. Ама аз съм корава, ще ми мине.
Много хубави постове сте написали и затова съм на път да оздравея.
Само за Низар да допълня нещо, което сме позабравили, че то много емоции много нещо.
Той каза на Хазар: Зилян ще те направи везир. Но той това го видя още в 5 серия бг /тогава Х. упорито не искаше да седне, Дестан няколко пъти го подканваше, З. обаче въпреки волята си и лошите думи от вечерта, които Х. и каза продължи да стои права. Тогава Низар се наложи да му обясни, че ще му става жена и му показва, че ще го уважава. И с погледа си проницателно я разглеждаше./ Сега обаче каза на глас това, което още тогава мислеше. Ей, страхотен ще да излезе този сценарист, върти ни из филма като из лабиринт.
Галка  Hug като мед. лице давай успешни рецепти за бързо възстановяване  Praynig
Лусия  Hug  Дениии Hug
ТАНЯ  Hug радвам се, че твоя лош ден е свършил и дано не съм била аз причината за него, че нещо не можах като че ли да те разбера.
Скрит текст:
Ако аз съм била "лошият ти ден" то се извинявам, съвсем не съм искала това, не търся конфронтация, а диалог. Под думата "прасна" не вложих лош умисъл, напр. исках да прозвучи закачливо, ако те е обидила, въпреки че е сложена в кавички и съм обяснила, че е личното ми мнение, то моля те, прочети я като обясня, споделя, кажа.
Въпреки всичко аз ще те чета, защото са ми интересни постовете ти. Обратното разбира се, не е задължително. Peace
По късно ще се включа пак, много ми е отпаднало и ще поспя Hug
СЛАВЕНКА  Hug направо ме разби с таз красотЪ /рокличката/ представям си Низар с тези добре оформени мъжки рамене с тез тънки презрамки и  с косматите си крака под драперийките. Joy Joy Joy rotfImbo

# 668
  • София/Бургас
Силве,  Hug Да се оправяш бързо.

Момичета, да почерпя. Вече съм горда собственичка на Samsung Galaxy Tab 2 10.1.
Скрит текст:

По късно ще ви изчета.

# 669
Ихаааа ,завръща се народа в темата  newsm44
Сиси, бързо да минава!
Таня, не съм в грешка,миличка, изрязала си цитата погрешно аз затова казвам самоцитирам се:врътвам един с повече набухвател  и ще се моля да бухне предостатъчно ,да не си отварям пак работа не за друго и ето ти проблема решен  (т.е. да не правя втори кекс като Дилян и да се наложи да се самозалъгвам) ама то понякога като се засиля да пиша и чак аз не си го разбирам  Laughing по този повод много харесап написаното под аватара на Ивка  bowuu то и при мен така  Laughing
Иве,със здраве да го ползваш и да не ни изпускаш от поглед   love001

# 670
ИВЕ  Hug да ти е честит, със здраве да го ползваш, и хубави спомени на него да качваш! Безпроблемно сърфиране навсякъде  newsm51  love001
Благодаря за пожеланията, и ти се оправяй, че чок зор в тези жеги с хрема.

Лусия  Hug благодаря ти!

# 671

Тези нашите калпазани вместо да се сърдят, защо не вземат да поработят върху това, та и ние да се зарадваме малко:

Това направо си го харесвам за продължение на подписа ми!  Peace Heart Eyes

# 672
Сиси, съгласна съм ,ама да си призная и аз искам такова бобче  Embarassed ,ама не за подпис.Ей как ме разнежи с тази снимка  Heart Eyes

# 673
lusia  Hug ами то най-приятното занимание, особено когато е с желание от двамата.
Айде, тогаз, кво се чудиш. Тъкмо ще си играе с това на Хазар и Зилян. Heart Eyes
Малки, невинни човечета, които никога не знаят кога ще дойдат и при кого.
На това му викам красота и чистота!

# 674
Лусия, Hug явно съм чела на верев. По-важно е, че гледаме с едни очи.

Силве, от последното ти премеждие ме преряза слънчевият възел.
Скрит текст:
И аз имах язва и си спомних как навремето изядох на гладно половин диня, при това не студена. После така ми причерня и такава криза получих, че май не ми мина два-три дена, но до болница не стигнах.
А за другото ... май сега аз ще те прасна по главата. Днес е събота, почти не помня какво съм имала предвид в четвъртък. (Обаче Хазар за мен е моногамен - може да е с две-три последователно, но не едновременно. Затова така бързо сложи точка на Б., май още преди да види З.) Laughing Ама мога ли да не те чета? Не са много постовете, в които не те споменавам. Hug

Сега нещо по-сериозно, с риск да подразня някого. На особено мнение съм по въпроса защо Зилян не каза на Хазар.
Зилян взе светкавично - и ефикасно - решение за освобождаването на Бену. Нямаше време за обсъждане с Хазар. Имаше си работа с Ресул, затова постъпи незабавно според нормите на тяхното "право". Една от тези норми очевидно е ДАДЕНАТА ДУМА, ДАДЕНОТО ОБЕЩАНИЕ (като че за тях то има силата на наш закон). Веднъж дала обещание да се върне у Шахвар, тя няма как да го престъпи. Каквото и да предприемеше Хазар (ако беше споделила), то щеше да изключва връщането на Зилян.
Но превъртелият Ресул също удържа думата си (едва се сдържаше да не цапардоса Бену, понеже обещал на З. "косъм да не падне" от главата на Б.). Зилян и Ресул си натиснаха "точните копчета", а цената плащат З. и Х.

Наистина се сблъскаха две визии - традиционната и западноевропейската - "саможертва" и "безотговорност". Хазар седнал да умува какво можеше да се случи с Бену, обаче не се случи. Хипотезите са едно, фактите - друго."Нали свърши работа", както каза Дилян на Зилян.

Аз съм потресена от тази тежест на тяхната "дадена дума", но го чухме толкова пъти в тези две серии (от Зилян, Низар, Хасан, Дестан и др.). Направо изумях вчера, когато Хасан каза: "Съдбата на тези деца е в ръцете на Ресул". Дори Хазар този път замълча. Като че започна да схваща, че "любовта им е начертана от традицията". Схваща го разумът, но сърцето страда и е самотно.

За мен Берен Саат изигра страданието по-слабо от Махсун. Изразът на лицето му е покъртителен (плачещият Хазар ми заприлича на Христос), нейният не разтърсва толкова.  Като че и заради това остава впечатление, че той обича по-силно, а може и да е така, не знам. Има ли мярка за това?

Общи условия

Активация на акаунт