Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 8

• 48 093
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Гале от мъка си я режат някъде косата, а другаде има обичай при смърт на съпруг
ох, ама че обичаи ooooh! ooooh!
добре че не успя, то само това оставаше #Crazy
по-добре да си беше оскубала веждите Outta Joint

http://www.youtube.com/watch?v=8SK5QuqnrZE&feature=my_liked_ … XJZu7GWJv4zbE_MUw
Ивка, мерси за инфото-шапка му свалям-борил се е сам и е постигнал всичко сам, благодарение на таланта и упоритостта си. Харесва ми и отношението към майка му-нейната тежка съдба явно е вдъхноли темата на филмите му.

# 646
  • София/Бургас
Ивка, благодаря!   bouquet 

Галя, накрая ще прочетеш, че отряд от BG мами е хванал и оскубал веждите на Берен.  Mr. Green

# 647
  • София

Галя, накрая ще прочетеш, че отряд от BG мами е хванал и оскубал веждите на Берен.  Mr. Green

Иве, представям си новината в турските вестници-Отряд от Бг-мами оскубали на берен веждите, и пригладили на Махсун косицата hahaha hahaha

# 648
Минали са само 2-3 дни от раздялата със Зилян. Ако толкова бързо Хазар се върнеше при Бурджу, би означавало, че не е обичал Зилян. Хазар е моногамен. Не би направил толкова бързо смяната. А за детето наистина се радва.
На мен ми стана смешна Ахузар на съвещанието с желанието си да запише всяка дума на Хазар. Плачът на Зилян над картинката от Кави също ми беше леко фалшив. Имам пред вид изпълнението на Берен.

# 649
  • София/Бургас
Галя, накрая ще прочетеш, че отряд от BG мами е хванал и оскубал веждите на Берен.  Mr. Green
Иве, представям си новината в турските вестници-Отряд от Бг-мами оскубали на берен веждите, и пригладили на Махсун косицата hahaha hahaha

Точно така.  bowuu Аз ще поведа отряда. Имам голямо желание да и оскубя веждите, за косите не коментирам.  Mr. Green

# 650
Е,ма ние не сме злобни и ревниви,нали?! hahaha
Няма да я проскубваме,просто ще я прогоним,ако се наложи...Нека не стигаме до крайности Wink

# 651
  • София/Бургас
Ивка, ние не сме злобни и ревниви. Просто ни писна от рунтавите и вежди тип бушмен. Пък и нея няма от кой да я ревнуваме. Тя ходи с гном.

# 652
Ивка, ние не сме злобни и ревниви. Просто ни писна от рунтавите и вежди тип бушмен. Пък и нея няма от кой да я ревнуваме. Тя ходи с гном.
Цитат

Не го казах с някакъв укор - исках да е като майтап,но явно не ми се получи Wink Grinning

Още веднъж благодаря,че ме приехте сред Вас,по този повод Ви черпя с това:

И Ви пожелавам лека,доходна и безаварийна нощ Simple Smile
До утре Simple Smile

# 653
  • София/Бургас
Ивка, аз също не исках да прозвучи така.  Hug

# 654
  • София
Вали, имам предвид че даже от яд не се върна при Бурджу, примерно за да нарани зилян, да си върне или нещо такова.
Затова казвам че все пак му свалям шапка, повечето мъже така биха направили, най-малкото от гордост и да си отмъстят./сещам се за Онур след раздялата със шехерезада и т.н/

На Берен просто ми бъркат в здравето-очите са й страхотни и като й дадат лицето отблизо лошо ми става като й видя веждите, просто ми бърка в погледа-като люспа отсемка на предни зъби Joy Joy

# 655
  • София/Бургас
На Берен просто ми бъркат в здравето-очите са й страхотни и като й дадат лицето отблизо лошо ми става като й видя веждите, просто ми бърка в погледа-като люспа отсемка на предни зъби Joy Joy

Все едно аз съм го писала.  newsm10

# 656
Скрит текст:

30 години по-късно,когато любовта се е превърнала в навик ...Зилян,Хазар и.... внуче на плаж

# 657
  • София/Бургас
Славена,  Joy

# 658
# 659
Добро утро и от мен Simple Smile Пожелавам Ви весел уикенд  Hug

Общи условия

Активация на акаунт