Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 8

• 48 105
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Славена, и това, което си показала не помагаше даже. Тогава бях притеснена много, колкото и да не ми личеше в темата.

newsm78 newsm78 newsm78
Иве,
Скрит текст:
а защо мислиш че не си е личало?Аз също съм минала по този път и знам какво е напрежение и имам лошия навик  да чета и между редовете,което не винаги ми е в плюс,но просто обстоятелствата около мен го изискват...пак ос/р/памих темата...
Хубава вечер!

# 632
  • София/Бургас
Славена, и това, което си показала не помагаше даже. Тогава бях притеснена много, колкото и да не ми личеше в темата.
newsm78 newsm78 newsm78
Иве,
Скрит текст:
а защо мислиш че не си е личало?Аз също съм минала по този път и знам какво е напрежение и имам лошия навик  да чета и между редовете,което не винаги ми е в плюс,но просто обстоятелствата около мен го изискват...пак ос/р/памих темата...
Хубава вечер!

Скрит текст:
Постарах се много да не си личи, ама явно не много успешно.

# 633

Постарах се много да не си личи, ама явно не много успешно.

Човешко е и няма нищо лошо в това,а Максун по ми харесва в тъмен костюм....и има леко вирната горна устна Wink

# 634
Момичета  отивам да сънувам Хазар и брат му Махсун   Joy
Лека и спокойна нощ до утре !!  Hug

# 635
  • София/Бургас
Лека нощ! Аз съм се потопила в откриването. Ще бъда малко раздвоена между олимпиадата и сериала.
За Махсун в черен костюм и рошав е голям сладур.  Heart Eyes

# 636
Още веднъж благодаря за милото и топло посрещане  Hug Hug Hug Hug Hug

# 637
  • София/Бургас
Ивка, няма защо.   bouquet  Колкото сме повече е все по забавно.

# 638
# 639
Ивка, няма защо.   bouquet  Колкото сме повече е все по забавно.

bouquet,Ok,аз от 4-5 теми Ви следя и все ме беше срам да се присламча към групата Ви Simple Smile
Но се радвам,че се осмелих Simple Smile

Дано да ни е забавно заедно.....Simple Smile

# 640
# 641
  • София
Ивка, радвам се че се увеличаваме Hug
аз го харесвам също в черно ,после в бяло Joy Joy
в тази серия шапка му свалям на Хазарджъм, че въпреки обидата и огорчението, не хукна да се утеши при Бурджу.
това показва колко слаба е била връзката му с нея, иначе какво му пречеше да тегли една на Зилян и цялата й рода, и да си иде при старото гадже, дето и детето му носи, но йок.
Нашичкия чинно си страда и кърка метаксата от мъка. Sick
Ресул с лафовете ме уби, и това добре, че иначе е за убиване.
Низар в тази серия съм му фенка Wink
сиска и Луси де фанаха, да не гледат и те олимпиадата newsm78
Дени, до утре Hug
не разбрах защо Зилян щеше да си отреже коната, нещо като самоотмъщение ли newsm78
то само това оставаше #Crazy

# 642
  • София/Бургас
Галя, права си. Пък и Бурджу носи син. Те държат много на това какво е детето. Очите на Хазар светнаха като разбра, че детето е момче.

# 643
Гале от мъка си я режат някъде косата, а другаде има обичай при смърт на съпруг

# 644
Сега си намерих статията от вестника за Махсун,ще допълня онова което не бях запомнила. Simple Smile

...Той е от кюрдското племе "Заза".
Махсун става популярен още през 80-те години.През 90-те години той вече е в пика на своята популярност.Махсун решава да я използва за подкрепа на политически и обществени каузи,актуални за съвременното турско общество.Започва да снима филми,в които се изявява като актьор и режисьор.
Първият му кино проект като режисьор "Белият ангел" печели голямата награда и наградата за ржисура на кинофестивала в Хюстън.а в края на миналата година бе прожектиран в София в рамките на седмицата на турското кино.Кърмъзъгюл постига успех ис втория си филм "Видях слънцето".а "Петте минарета в Ню Йорк" отбелязва сериозно международно призвание.

В Турция сега върви сериалът "Животът  продължава",на който той е е режисьор и сценарист.
Както и в "Щастливи заедно",темата на новият му сериал засяга сложната,понякога болезнена действителност в Източна Турция - историята е за 15 годишно момиче,което омъжват на сила за 70 годишен старец,когото дори не познава.Булката-дете става прицел на интригите на жените в семейството,които усилват нейното нещастие.
   Снимките на сериала са белязани от скандал.Част от сцените са заснети в историческата област Кападокия,посещавана и от много българи.Според сценария една стара къща е трябвало да бъде опожарена,но това предизвиква гнева на местните хора,понеже много от сградите в района имат историческа стойност.

Махсун Кармъзъгюл споделя,че е посветил новия си сериал на своята майка и на всички жени в нейното положение.Той разказва,че баща му е имал четири жени,като само с първата е имал официален брак.а с останалите религиозен/според турските религиозни закони се счита за неофициален/.Бащата изоставя майката на Махсун и трите им деца,когато актьорът е още малко момче.Глава на семейството става най-големият му брат - Махмут.За нещастие той умира твърде млад.Махсун израства с болката от отсъствието на бащата и рано отишлия си брат - "Това е животът"- казва Махсун и допълва,че до края на дните си ще бъде до своята майка,станала мъченица за да отгледа синовете си.
"За да ни изхрани,тя дори е пренасяла камъни на гръб"...
В свое интервю споделя:
"Когато дойдох в Истанбул,се питах дали ще мога да оцелея в този голям град.Имах един роднина в Ченгелкой,не познавах никого освен него.Но аз намерих правилния път,може би ми помогна това,че много време оставах сам по хотелите.Явих се на студентски изпити,приеха ме в Истанбулския технически университет.Завърших,борих се и ето - сега съм тук"

Общи условия

Активация на акаунт