141 американски олимпийки в лабиринта на българската бюрокрация.

• 33 816
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • The QC to be!!!
Леле Денива  Hug кога минаха тези години бре! Пу, пу, пу на порастналото момче! Има много силно движение срещу флурида. Но всеки си преценява сам след като е прочел инфо и от 2те страни. Ето ти линк към 1 статия от към едната страна... много обстойно ревю: http://www.fluoridealert.org/fluoride-statement.htm

Бубка звучи фън.  Peace

# 586
  • USA
Денива, какво е това варниш на зъбите? За първи път чувам Blush. Ние миналата година пропуснахме ходенето на зъболекар и може би затова не знам. Сега Стейси има час за края на месеца, но доколкото знам само им почистват зъбките с някаква паста.

Големи скици са тези деца Joy!

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 00:03 от maimun77

# 587
Hear,сметчици и кафенца безброй,дори не ми прави впечатление..виж Ния като ми замяца за пръстчето и че и е топличко ми иде нанагорно..определено др.страна на "ще се чуем" е моя изтощаващ скеджулинг 3 седмици предварително,но като съм в града за 3 дни и си знам как в последните 4 часа всички дето "ще се чуем" се обаждат обидени и гррр..
*
Ирка,тя сякаш няма когнитивните качества да сравнява какво би било лятото ако беше в ЮС сравнено с тук,приема го за даденост и плува където я хвърлим.Харесаха и лагерите,сладоледите безкрайни и хлабавите правила по баби, супер умело разделя 2та свята някак. Ин дъ лайт ъф  Драго,Крис и околните им ще видим за догодина Mr. Green
*
Пътуващите-вземете си торба за многокр.употреба ако мразите найлони,такова жЕвотно няма в центъра на Сф,влязох в по е 5 магазина и тц

# 588
Голямо затишие тук, дали не е пред буря   Mr. Green

Честит празник на всички празнуващи!    bouquet

# 589
  • Чикаго / София
Честит Имен Ден на празнуващите днес! Да са здрави и с много късмет!  bouquet

# 590
  • У дома
Честит празник и от мен!

Вече няколко дни по срещи с новите учители. Утре ни е първи учебен ден.

Успешна година на всички ученици!!!

# 591
Бубка, къде във Върмонт ходите?

# 592
Честит празник! Със здраве!
Цонне, почерпи де!
Аталанта, успехи!

# 593
Атланта, много рано почвате училище. Успешна учебна година!

Весел празник на всички именици!

И едно пожелание за сладки сънища:

...
(па'й се, Мишки!)

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 01:12 от Фея Кръстница

# 594
Фейо, турила съм очилатааа.  Колкото и да е ситно, го видях!   Joy

При нас част от училищата отвориха още миналата седмица.  Чудя се горките деца как ли се чувстват на училище лятото.   newsm78

Защо ли не си легнах, ами си отворих служебния имейл...  Отиде още час работа   Crossing Arms

# 595
Момичета привет! Аз пак с въпрос към вас Embarassed
Мъжът ми трябва да попълни една форма W4. Ние четохме, писахме, попълнихме я, но не разбрах приложението и, а и шефката му не можа да му обясни! Някой може ли да сподели някаква информация накратко, какво е това чудо и за какво служи.
Благодаря!

# 596
  • The QC to be!!!
orchidblossom това е формата за фед. такси. Обикновенно идва с инструкции. Ако ги нямате в нета ги има. Лесно се попълва ако се следват инструкциите. Но вижте дали и щатска форма няма да ви трябва да попълвате.

# 597
Моята 5-годишна муцунка има първи клатещ се зъб. Толкова бързо растат тия деца...

Вас заговарят ли ви, когато сте със слушалки в ушите? При мен редовно го правят. И съседи, докато разхождам кучето, и непознати в кучешкия парк, и в магазините... Понякога това страшно ме дразни. И не е като да ми кажат едното "здрасти", ами наливат някаква тирада, дето аз не я чувам, очевидно. След което махам слушалките и моля да ми бъде повторено, за да съм адекватна.

# 598
  • Boston, MA
Hear, в село Джамайка ходим, близо до ски курорта Стратън. Там имат къща наши приятели, която е сборния център. В понеделник ще водя момчетата там за седмица, тоя път само жени и деца. Много е зелено и китно, то целия щат е така де.

Фея, не. Аз съм последния мохикан без айпод.  Mr. Green

В W4 има втора страница с инструкции само. Това е всъщност какво ще му удържат предварително за федерални данъци, през цялата година, и после на април се тегли чертата и смяташ.

# 599

Фея, не. Аз съм последния мохикан без айпод.  Mr. Green
Бубка, какво си ретро буги, вече с айфон и слушалки.

Фея, аз навсякъде си ходя с отворени уши и очи.

Най-после е петък, тази седмица ми е безкрайна, не знам как ще го избутам този ден. Шефът го обърна на Биг Брадър, на почивка е и зяпа камерите цял ден. Организирам голямо парти, вчера за един час ми званя 4 пъти,  но така е като си имаш собствено риалити шоу.

Общи условия

Активация на акаунт