141 американски олимпийки в лабиринта на българската бюрокрация.

• 33 848
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Хиър, а аз в един момент си помисих, че с такива случаи не сте се сблъсквали. Иначе за другото- да.  Замразени храни, фаст фууд....

Сблъсквала съм се; тук има цели теми как да приберем всичките помощи от където може. Имаше една другарка, която купуваше ВИС и подаряваше на приятелки Simple Smile Надявам се, че не ми се сърдиш. Супер гадно ми стана, че те обидих с мойта голяма уста

Цонна дойде с три деца и един чернокож модел на бельо. Почти нищо друго не помня. Събудих се с парка.

# 511

Цонна дойде с три деца и един чернокож модел на бельо. Почти нищо друго не помня. Събудих се с парка.
а тя всъщност е Хайди Клум и пише във форума през гугъл преводач Laughing

какво е ВИС?

# 512
Хиър, прегръдка   Hug разбрах те. Нали затова са думите. пак да ти припомня да ми пратиш нов адрес към края на януари (иначе нямам желание да седна да направя 1 мартеница).

Цонна, даваш съвет само ако си бил в същата позиция и можеш да видиш ситуацията със същите очи. Спестяването на незначителни подробности на пръв поглед би била чиста заблуда. Но пък е и вярно, че хората носят глава на раменете си и е добре да я ползват.

# 513
Да влезне осъденият. Laughing Laughing

# 514

а тя всъщност е Хайди Клум и пише във форума през гугъл преводач Laughing

какво е ВИС?

Joy Joy Joy ох, разсмяхте ме от сърце  Hug

Соу Уат не помниш ВИС? хахааааа

оркитблосъм, когато имаш нужда не е нито срамно, нито лошо. Да не повтарям янжар за дорото утро  Hug

# 515
 Ванх, не помня. Дай жокер.

# 516
Бейби, къде е трябвало да се подписва такъв документ, при първото влизане в страната ли?  Аз лично не си спомням такова нещо и ми стана любопитно.  Сподели повече като изнамериш името.

Ники, защо само на Хиър ще пращаш мартеница, нали уж всички сме от един гьол   Laughing Hug

Нямате умора бе девойки!  Петък вечер, вие по компютрите висите.  Я марш към виното   Mr. Green

Пак да ви помоля за жокери за НЙ.  Ще ходим един петък рано сутрин да си прибера паспорта и след това искам да заведа ММ на статуята и в сентръл парк.  Чудя се, мога ли от някъде да наема две колелета, да се вдетеним малко и да обиколим целия парк?  Ще се пада точно годишнина от сватбата ни и искам да е нещо хем семпло, хем да го изненадам.

# 517
И колелета и карети има. Laughing Laughing Стигаш до парка и те нападат веднага.

# 518
# 519

Соу Уат не помниш ВИС? хахааааа

Шматки. Simple Smile ВИС = WIC, ама ме мързеше безумно да сменя азбуката.

Ние с Ники може да спретнем да направим мартеници, ама само за онези, които не са говорили обширно за корнизите и парапетите си.  Laughing

мишки, колела има на южния край на Сентръл Парк, близо е до консулството. Статуята не си струва. Може би с корабче обиколката си струва, понеже се вижда и статуята, и цял Манхатън, но аз не съм правила.

Цонннна ми подари книга за вегетарианско хранене и днес сготвих една рецепта оттам, с патладжан.   bouquet

# 520
Ние с Ники може да спретнем да направим мартеници, ама само за онези, които не са говорили обширно за корнизите и парапетите си.  Laughing

Аз се класирам.  Flutter

# 521
много нерви имате свободни за хабене,лейдис,туй щото децата ви са малки и не ходят по Драго от Варна, та имате спеър да посветите на вази и парапети..умението да игнор и пропус  (особено като доказано знам че фикс няма) е много важно,за мен,и виртуално,и реално,а с възрастта съвсем добре съм го усвоила Laughing
моят личен фаворит е "как да взимам майчински в Бг като гледам децата си в чужбина",много се пених по тази тема навремето,после стигнах до на Ники извода,че камбанарии много и не знам дали Х не гледа болни родители в Бг и тези 30кинта не са и решаващи..та зип
*
моят "englishman in NY" експириънс продължава с бясна сила..все по- не на място съм,и то по отношение на хора,контакти,интересни и душевност Mr. Green .. другото е глобализирано  Sick
*
много интересен списъкът на Атти за класите,не знаех че и това го има с булетпоинст изяснено..
*
ред-за цветовете..АА са браун,ние сме уайт..никога не са проявявали интерес и забелязвали че сме различни (доколкото помня),но те са по градини от 6 седм и аз съм абсол.цербер на тема расизъм от каквото и да било естество и не толерирам хич..за рд бих го изиграла избягвайки етнич.принадлежност,по-скоро че детето е избрало да покани близки приятели,ние не сме от тях по някаква причина  и пр,не бих се фокусирала върху цвят..

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 07:59 от anette1104

# 522

Съгласна съм с теб, че е много дразнещо това постоянно парадиране, а пък и щом е поукрасено...какво да кажа...Честно казано въобще не ме вълнува кой какво и как, и ще се радвам да спра да чета за Титинините имоти, контейнери, парапети, вази, такси и всякакви други блага, нека си ги ползва със здраве, но ако обича да спре да ни залива с информация за тях. Благодаря   bouquet !

Искам да ми покажеш къде в тази тема са споменати контейнери, парапети, вази...или кое е поукрасено Интересно ми е щом толкова те дразня, защо ми четеш мненията от други теми из форума. Просто и лесно е, като видиш мой пост и го прескачаш. Но да ме коментираш за неща, които си прочела из нета и не са споменавани в тази тема е леко казано просташко. Благодаря   bouquet
Искам да уточня за всички, че коментари за парапети съм правила в темата "какво си донесох от България" и във Фейсбук.

# 523
Орхидейо, споко  Hug
И аз не съм за тука, щото не съм зеленокартовка и даже и ССН си нямам та и мен не ме ловят никакви облаги, ама чета и уча  Wink
За себе си знам, че е лесно да се мятат камъни в чуждия двор, но всеки сам си знае какво прави и защо го прави.
Ай' наздраве!
Titina  аз пък си мъкнах от Бг прахосмукачка...ми обичам я пък, как да я зарежа  Mr. Green
Всеки луд с номера си  Mr. Green
Мен лично нищо не ме дразни, а каквото ме дразни - пропускам...

# 524
  • The QC to be!!!
Бейби, къде е трябвало да се подписва такъв документ, при първото влизане в страната ли?  Аз лично не си спомням такова нещо и ми стана любопитно.  Сподели повече като изнамериш името.
Мишки, ако ти се чете, моля: http://www.gao.gov/products/GAO-09-375

Та... както си го и спомням... нищо, че одъртях от тогава... напълно е възможно някой ден, някой да чукне на врата на спонсора ви (аaaa ко май за всички гриин картовци това е изискване да имат спонсор) и да му пойска да върне $$ които на вас са ви отпуснати по посочените програми горе в линка щото е станало грешка и са ви ги отпуснали, и щата или не е имал политика, или си е променил политиката... Та за това и доста наши познати, изобщо не се навиват да стават спонсори на когото и да било. Само щото някой е минал между капките и получил бенефици, няма гаранция, че няма да си ги поиска държавата... 20 щата за сега се мудрят... но няма да е далеч и да ги притиснат и даже със задна дата да си искарат полиси-то...

http://travel.state.gov/visa/immigrants/info/info_3183.html

Ейййй всичко може да се намери в щатите по нета бре хора...  Laughing Стига да знае човек къде търси и как... за което се иска опит  Mr. Green

Анет, напърлно те разбирам за не на място усещането. Не си сама.

Таксите в Тексас на пропърти са наистина високи, но се балансира с липсата на стейт инкъм такси.  Ню Джързи е най-скъпият щат за живеене като се включат всички такси заедно, пропъртито са по-високи от тези на Тексас.
Bens  Hug така и така съм на вълна точност днес, та ето ин инфото за пропърти таксите в Хюстън, начисляват се на основа таксова стойност на имота:

Хarris County - 0.391170
Harris County Flood Control Dist - 0.028090
Port of Houston Authority - 0.018560
Harris County Hospital District   - 0.192160
Harris County Dept. of Education - 0.006581
City of Houston - 0.638750

... да не забравите да разделите на 100.

Оркид, мишки, ето ви пример, че независимо от споровете тук се публикува и мн. полезна информация, но не всеки го интересува... to weed out the wheat takes not a geek.  Laughing

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 12:27 от Baby*

Общи условия

Активация на акаунт