С какво ни дразнят свекървите?- тема 18

• 54 819
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
И  вместо да размахвате назидателно пръст всеки път тук щом някоя снаха сподели нещо -  бегом марш с някое гоблени на сянка . /  Казах -  на сянка :е:/
    Не девойко, тук тренираме върху вас как един ден качествено да тормозим бъдещите снахи. Курсът е безплатен.
    Като прочета подобен пост, ми се дощява в темата да се оплачат снаха и зълва. Ей такива, размахващи пръстчета. И да се познаят.  Mr. Green    

# 121
Както казва една моя позната- "Само злите Господ ги наказва да са свекърви, на добрите ни се раждат момичета"   Joy

Дадох ви подов пак да започнете люти дебати  Joy

# 122
Да ви кажа ... не винаги са толкова черни свекървите ... Моята си има трески за дялане , много е изплискала легена горката , но не е лош човек ...
но миналия ден етървата / живеят в къщата на свеки / ми се оплакваше разгневено , че нямало нищо готвено за ядене  Shocked Тя била кърмачка и трябвало да се храни качествено , а свекървата не била сготвила и заминала нощна смяна  Confused
Повярвайте , прииска ми се да я плесна през устата . Не стига , че по цял ден лежи и им плащат всичко , пазаруват и т.н. , ами тя недоволна , че не било сготвено .
Само и казах , че никой не и е длъжен и че е можела тя да сготви , вместо само да се мотае. На мен като никой не ми е помогнал за една минута да не съм умряла ...

# 123
О, тя моята свекърва също не е лош човек....определено има и за какво да е похваля жената...ама темата нали е с какво ни дразнят  Grinning

# 124
Както казва една моя позната- "Само злите Господ ги наказва да са свекърви, на добрите ни се раждат момичета"   Joy
Тъй, тъй.  hahaha Тежко ви и горко ако щерките ви родят внуци от мъжки пол. Няма ли да ви е срам, че сте възпитали зли щерки? Представям си ако всички жени станем бели и добри, как мъжката част от населението изчезва от света.  Wink

ПП Я питай приятелката си какви са майките на момче и момиче? Да знам къде да класирам моята, не друго.

Да ви кажа ... не винаги са толкова черни свекървите ... Моята си има трески за дялане , много е изплискала легена горката , но не е лош човек ...
Свекървите са същите като снахите - добри, лоши, възпитани, невъзпитани, тактични или не. Никоя жена не се ражда свекърва и повечето са и снахи, все пак.

# 125
Както казва една моя позната- "Само злите Господ ги наказва да са свекърви, на добрите ни се раждат момичета"   Joy

Дадох ви подов пак да започнете люти дебати  Joy
А, стига де моята си е прекрасна и като свекърва и като човек .
shams u amar Aaaa аз се дразня с нещо   което е разказвала преди 10-15 мин и го разказва пак  Laughing  уж си е наред и  с всичкия...и памет има уж  Laughing счетоводителка е все пак...
То аз каква  свекърва ще съм е място за друга тема  Grinning

Да, това е голям проблем ,достоен да бъде описан в темата .
Много е лоша тази жена.
Вярно ,че има хора които непрекъснато имат нужда да се дразнят от нещо . Mr. Green
п.п. не е нужно да се разписваш задължително с дразнене .

Amazing_nice това все пак е форум и размислите и различните мнения са нормално нещо .
Освен ако не наложите правила в темата да не се коментират чужди постове  newsm78
За ровенето и вземането без питане се изказах -гадно е!
Къде изчезна беборанка ?

# 126
  • Fort Worth, TX
AIDA_N, толкова ли сте бедни, че се занимавате с половин буркан мед и буца сирене, дадени на някаква възрастна жена над 70  ooooh! Колко ли ще да е била голяма тази буца сирене и овче или краве беше  Mr. Green  Пусни хляба по водата и той ще дойде при теб!
Как си плащате нета, от който пишете такива работи, ми е много чудно  Sick
Ти явно наистина не схващаш за какво иде реч?На мен пък ми се  Sick от такива като теб дето се правят на много важни и интересни.Едва ли момичето би отказало буцата сирене, ако я бяха попитали човешки?Никой не е беден за малко, а за много.На мен ако ми врътнат такъв номер ум ще им зайде.

# 127
   Ili__ За теб може и да е голям проблема, за мен е просто дразнене Mr. Green
Ти сега и лоша е изкара жената...
Верно има хора които  вечно ще изкривят нещата както на тях им харесва  Mr. Green

# 128
И  вместо да размахвате назидателно пръст всеки път тук щом някоя снаха сподели нещо -  бегом марш с някое гоблени на сянка . /  Казах -  на сянка :е:/
    Не девойко, тук тренираме върху вас как един ден качествено да тормозим бъдещите снахи. Курсът е безплатен.
    Като прочета подобен пост, ми се дощява в темата да се оплачат снаха и зълва. Ей такива, размахващи пръстчета. И да се познаят.  Mr. Green    

Хърмаяни ,  девойка  съм  била   преди  20  години , но  все пак -  благодаря. А  това , че  тук  се учите   как  да  тарашите  чуждите  къщи ,  да не уважавате   личното   пространство  на  хората  и  всичко отгоре  да  намирате   това   за  абсолютно  нормално и   да се  подигравате  на момичетата ,които   го  споделят говори  само и  единствено  за вашето   възпитание . Пази   боже  как   възпитавате  синовете  си.  Нова   бодра  смяна -  зле  възпитане и    арогантни.
Курсовете   си  ги  задръж -  отдавна   съм си  решила   проблемите  със   свекър  и свекърва по  най -категоричен начин .
Но ако  твоичкото   злато го  възпитаваш   така -   ще   има   да   пати. Защото  ако ти  се падне  снаха   на  място , не някоя  мухла -  свят  ще  ви се извие.

# 129
Айде, пак.  ooooh!

Моралистите, дето обикалят от тема в тема и никъде нищо не казват, а ми само остроумничат пак дойдоха. Вие не четете ли името на темата? Ако искате да кажете нещо различно отивате на бутона Нова тема, записвате заглавието и там пишете. Аман!

# 130
Кои  визирате като моралисти и защо пък смятате ,че другите са аморални ?

# 131
Май  някой  друг  е  в  чужда  тема -  аз  все   пак  мога  да  чета и темата  е точно  за  оплакване   от  свекървите ,  ако   някой  иска   все   пак -  може   да си  отвори  нова   тема , например " дребнави  снахи".

eliMery , що  като  си  толкова    широко скроена   не ми дадеш   ключ  от къщата ти да  я  отараша  докато те  няма , после   пак ще си  говорим тук  -  кой  е тясно и кой  е  широко  скроен.

Както ти   казваш   аман от моралисти, аз ще си позволя  да  кажа -  Аман  от нахалници .

# 132
Май  някой  друг  е  в  чужда  тема -  аз  все   пак  мога  да  чета и темата  е точно  за  оплакване   от  свекървите ,  ако   някой  иска   все   пак -  може   да си  отвори  нова   тема , например " дребнави  снахи".
и позволя  да  кажа -  Аман  от нахалници .
Браво за което !
Значи или коментираш " ауу,горкичката ти каква зла жена ,а ти си ангел" или трайкаш  Mr. Green
Или пък въобще да няма коментари  newsm78
Как ще бъдете удовлетворени ?

# 133
Вижте какво, не визирам никой. Не знам как така се разпознахте, че и се самоцитирахте. Визирам всички онези, които влизат в тази и други теми и започват с контра.
Темата е снахи да се оплакват от свекърви. Ако някоя няма какво да каже да не се прави на интересна, ама как можело да плюем свекървите. Писах ви вече как се прави нова тема. Ходете си пишете там.
В тази се споделят проблеми със свекърви. Ясно ли е?

# 134
и позволя  да  кажа -  Аман  от нахалници .
Браво за което !
Значи или коментираш " ауу,горкичката ти каква зла жена ,а ти си ангел" или трайкаш  Mr. Green
Или пък въобще да няма коментари  newsm78
Как ще бъдете удовлетворени ?

Ili_  не  става   въпрос   за  трайкане. Аз  навремето   съм имала по-сериозни  проблеми   от  буца  сирене /   става  въпрос  за  домашно   насилие/  . Това  , че някои от  вас  са попаднали   на свестни  свекърви  , изобщо  не  означава  че  всички   момичета имат такъв  късмет.   Просто   човек   някъде  трябва да сложи   граници   и  аз няма   да   ръкопляскам на  разни  изкукали лелки   като  Трещи , за  които   да овършееш   чуждата   къща  не  е никакъв   проблем , точно обратното - момичето е  дребнаво само защото не  се примирява   с  това.  Ами   няма  как  да  стане.

Общи условия

Активация на акаунт