С какво ни дразнят свекървите?- тема 18

• 54 801
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Не е нужно да я харесваш, въпросът е за мирно съвместно съществуване. 
Така е,но понякога не се получава,за съжаление!

# 511
Сигурно има и такива свекърви, и се радвам, че дори не познавам такива. Е, разбира се, че в обкръжението ми има случаи на неразбирателство и явна конфронтация, дори майка ми и баба ми бяха пример за това. Така че вярваме , и още как. Сега да ви разкажа случка от това лято като пример-наши приятели живеят във Франция, и до сега всяко лято си идваха с децата, Това лято и там криза, прецениха, че им е голям разход и решиха да не пътуват-с две деца са на по 10 и 8г. Българската баба ревна, че не може така, иска да види децата, ...големи драми бяха...И те си дойдоха. Изкарвахме почти по 24 ч заедно-децата все с тях. Приятелката ми каза, че свеки нито веднъж не предложила да останат при нея, и се закани другото лято да изпрати  снимки-хем да ги види баба им, хем младите да не харчат пари за път Joy.

# 512
Кой знае какво си мисли бабата, щом работят във Франция няма как да не изкарват пари и да я лишат от гледане на внуците. Дано им мине номера със снимките за пред свеки, макар, че по-вероятно пак да ревне бабата, че не можело така Laughing

# 513
  • Далечният изток
Трещерица, нужно ли е непременно да се съжителства съвместно? И ние какво, като не съжителстваме нито съвместно, нито мирно, да си сложим въжето ли? Майка ми и свекърва й съжителстват вече почти 40 години, направо им се възхищавам на отношенията и винаги са ми били пример, но при нас не се получи.... И какво - голяма драма, че не съжителстваме.....
Ще повторя предложението на едно от момичетата- направете си тема за дребнавите снахи моля ви и ходете ги обсъждайте там - тази тема е за дразнещи свекърви и такива се обсъждат тук.

# 514
Под съвместно съществуване  нямам предвид в една къща, а едни нормални отношения.  След като не приемаш дори тук други мнения, ясно е, че в живота е по-зле.

# 515
  • Далечният изток
И аз това имам предвид, но явно не можем да се разберем.... Вече се убедих, че тук някои хора четат избирателно, други изобщо не четат.

# 516
Кой знае какво си мисли бабата, щом работят във Франция няма как да не изкарват пари и да я лишат от гледане на внуците. Дано им мине номера със снимките за пред свеки, макар, че по-вероятно пак да ревне бабата, че не можело така Laughing
Според мен пък,бабата е тактична в този случай.Защо да иска да остават  при нея, нали се виждат през деня?Или аз не съм разбрала?Все пак децата се чувстват най добре с родителите си/изкл времето,когато са малки/
Моят съпруг навремето са го оставяли все при бабата и той нито за миг не искаше да си оставяме децата.

# 517
  • Далечният изток
Пореден пример, че тук не се чете...........

# 518
Пореден пример, че тук не се чете...........
За мен ли става въпрос Rolling Eyes

# 519
  • Далечният изток
Що пък за теб? Не, за поста над моя.

# 520
Що пък за теб? Не, за поста над моя.

Според мен на всеки тук му изникват различни асоциации от постовете на другите и всеки поглежда от различна гледна точка.

# 521
  • Далечният изток
А според мен тук си избираш няколко човека и каквото и да напишат ти си "за", и други - каквото и да напишат - им обясняваш колко са дребнави и прости. Сега да не си помислиш, че се отнася за теб, Беборана, говоря принципно.

# 522
  • София
Говориш как контрираш всеки пост на Трещи и я пращаш в друга тема ли?  Mr. Green

# 523
  • Далечният изток
Извинявай, но това беше отношението към мен още с първия ми пост. Кой какво прочел, не прочел, разбрал, не разбрал, почнаха тука едни обвинения, едни обиди..... Аз както контрирам - не може, а мен като ме обиждат, да се съгласявам и да викам - да, прави сте, продължавайте, така ли?

И когато се отнася до свекървите - ама те вече не могат на тия години да се променят, ще ги търпите такива.... А аз на почти 40 години да се променям, е как да стане, щото трябва да имаме нормални отношения.... Еми не искам с такива хора да имам отношения- нито нормални, нито никакви....

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 10:27 от AIDA_N

# 524
  • София
AIDA_N, това е форум, не терапия при психолог.  Погнали те - погнали. И ти вече няма да простиш никога, никога на този потребител без оглед какво пише.
Не е нужно да я харесваш, въпросът е за мирно съвместно съществуване. 
Тук Трещерица какво лошо и невярно каза, та ти се фръцна и обиди?

Общи условия

Активация на акаунт