С какво ни дразнят свекървите?- тема 18

• 54 803
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
  • Далечният изток
Ами именно - форум, значи все пак и аз имам право на мнение, нали? Или по тая логика нямам? Щом го е казала Трещи, аз нямам право да контрирам..... И не съм се обидила за информация, ако почна тук на всеки да се обиждам, къде ще му излезе края. Точно за тия думи не съм се обидила, наистина не е нищо обидно. Леле, с какви глупости се занимавам само......

# 526
  • София
Леле, с какви глупости се занимавам само......
Страничен ефект от продължително висене в нета.  Peace При всеки се получава рано или късно.

# 527
  • Далечният изток
Да, да почват очните и сесиите, че съвсем изперках...  ooooh!

# 528
  • София
А, не! Това значи да почна работа. Не ща.  Crossing Arms

# 529
  • София
що, бе, ние сме си тук като на пейката пред блока!  Laughing

# 530
що, бе, ние сме си тук като на пейката пред блока!  Laughing

Цъ. На пейката снахите и свекървите са поотделно. И цари едно разбирателство.

# 531
  • София
А, не.  Къде си видяла млада, образована, еманципирана, омъжена по любов за принца жена на пейката пред блока? Naughty Снахите са в местното кафе по женски, свекървите злобно ги коментират на пейката, че не са в кухнята.

# 532
  • София
Ми, ей ме на, аз! Обичам да стоя на пейката.  bowuu

# 533
  • София
Ти мъж за обгрижване нямаш ли си?  Twisted Evil Или свекърва за обсъждане?

# 534
Ми, ей ме на, аз! Обичам да стоя на пейката.  bowuu

Това е, защото имаш и син. Отсега трябва да си знаеш къде ти е мястото.  Naughty
Ако беше по-умна да раждаш само дъщери, сега щеше да си ветрееш задника по кафенетата.  Laughing

# 535
  • София
нямаше начин, ако не бях родила син, щеше да има "избори до дупка".  Laughing Навреме си взех бележка.

Ааа, моля, моля, мъжа си го обгрижвам, дори обсъждам свекърва си, че и майка си като нещо ме ядосат! Вписвам се отвсякъде!

# 536
Ми, ей ме на, аз! Обичам да стоя на пейката.  bowuu

И аз!
Имам си мъж, който през това време на спокойствие си гледа спорт, имам си свекърва, която съжалявам, защото е болна, имам си и снаха, ама не ми пука дали е в кухнята да готви или не. С този проблем да се справи синът ми. Ако иска да яде, ще си вземе той мерки.

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 15:08 от K.A.G.

# 537
Признавам си, чета ви с голям интерес, но все нямам какво да кажа. При нас отношенията със свекърва ми са на обратната плоскост - тя изпитва някакъв страх от мен, толкова очевиден, че даже съм я питала с какво толкова съм я уплашила. Коментари, оценки от нейна страна - никога, все едно говорим за война.

Тя се свива в мое присъствие, премерва си думите, което е ужасно неприятно, защото се чувствам като някакъв тиранин. А не съм, никога не съм се карала с нея, просто съм директна и назовавам нещата с истинските им имена. Не знам, направо панически ужас изпитва, какво ли пък толкова мога да й направя, освен да й кажа какво мисля. Няма да я набия я!

Иначе ми е незаменим помощник за малката и е винаги на разположение. Не сме приятелки, но не сме и врагове. Питала съм я многократно, съвсем непринудено, защо се притеснява толкова от мен, но смислен отговор нямам. Усмихва се смутено, казва, че няма такова нещо и продължава по старому.

Знам ли, тя по принцип е притеснителен човек, но спрямо мен е повече от притеснена. Направо се чувствам ужасно, като някакъв цербер, затова се стремя да ограничавам контактите ни до минимум и съм ги предоставила изцяло на сина й.

Може би е от притеснение  да не сгреши нещо, с което  да се влошат отношенията ви. Ти казвала ли си някога по- топли думи, прегръщала ли си я по някаква причина или си "ледената кралица"?

# 538
Може още отначалото да ѝ е показала червен картон като във вица, затова жената да не смее  да гъкне.  Mr. Green

# 539
Или китката й седи все зад дясното ухо.  Mr. Green /както в друг виц/

Общи условия

Активация на акаунт