С какво ни дразнят свекървите?- тема 18

• 54 762
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
, защото каквото и да споделиш в тоя форум, винаги ще се намери някой да те поучава, да ти се кара, да ти размахва пръст......
Така трябва и да бъде.
Дори в негативите има истина.
Те дори каляват волята и показват къде ти е границата.

# 91
Да ама е тъпо - споделяш мислейки,че ще ти олекне и ще намериш сродни души и се намират разни тетки, на които просто им е кеф да ти тровят постовете и да ти вдигат кръвното и макар и сами да знаят,че не са прави вървят все напук. Аз също се бях зарекла да не пиша, ама реших такива дразнители просто да си ги пускам покрай ушите - дори се правя,че не им виждам постовете и гледам че работи.
Между другото - научих го от детето. То така процедира с баба си - свекървата. Тя все му се подиграва и го дразни и то в началото плачеше и се ядосваше. Сега просто я игнорира. Прави се че не я забелязва и по никакъв начин не иска да контактува с нея. Вчера щях да се забавя от работа и се обадих на мъжа ми да й каже тя да го вземе от градина, а той милия като я видял и се гушнал в госпожата ревейки с глас и не искал да си тръгва. Представям си какво са си помислили госпожите.

# 92
Ами то накрая така стана - всеки с отделна кухня и отделен хладилник. Накрая и в отделни къщи де.

Ужас! Вместо да си живеете като  в Железния светилник. Ама тя дари и Ния преди толкова години се сдоби със самостоятелна къща.

na Krisko mamata , много гадна тая свекърва.  Звънваш й и тя тича да го вземе от градина.

# 93
  • Далечният изток
Ами значи си живеем точно като в "Железният светилник" и кое му е ужасното?!

# 94
Ами то накрая така стана - всеки с отделна кухня и отделен хладилник. Накрая и в отделни къщи де.
na Krisko mamata , много гадна тая свекърва.  Звънваш й и тя тича да го вземе от градина.
Ами щом се е стигнало до там детето да не иска да тръгва с нея и да плаче, сигурно ще да е гадна. А и това, че е отишла да го вземе от градината не е равно на някакво велико постижение, че да я оневиняваме.

Мисля си, че тези, които все се намират да се противопоставят на постовете, които се пишат тук, за да ти олекне просто, са си точно някои свекърви, ама от най-лошите, които са съществували в темите. Ти й казваш "бяло", а тя повтаря "черно, черно".

# 95
Разбира  се , че не я оневинява. Че не е възпитала сина си да не  вземе някоя фръцла, която не знае какво иска. А например жена, коята ще каже - Благодаря.

# 96
Разбира  се , че не я оневинява. Че не е възпитала сина си да не  вземе някоя фръцла, която не знае какво иска. А например жена, коята ще каже - Благодаря.
Трещерица е един от потребителите,които игнорирам и не коментирам.

medissa, вчера самият й син ме помоли повече да не тормозим детето като го караме да се среща с баба си насаме. Прави си изводите за какво чудо иде реч.

# 97
  • където ми харесва
Разбира  се , че не я оневинява. Че не е възпитала сина си да не  вземе някоя фръцла, която не знае какво иска. А например жена, коята ще каже - Благодаря.
Трещи, според теб, дали е редно да благодариш на жената, която тормози детето ти, за това, че е отишла да го вземе от градина? Всяко нещо си има граници. И в случая, На Криско мамата е абсолютно права....

# 98
Дали е редно да пращаш тази жена да вземе детето ?

# 99
  • София
Трещи е абсолютно права. Как така някой, който тормози детето, е изпратен от самите родители при детето?  Shocked Или тормозът не е точно тормоз, или има нещо друго.

# 100
Каза ви жената, че е трябвало да остане на работа. Нали някой трябва да вземе детето.....

# 101
Като разумни хора трябва да преценим, че поради характера на темата, бабата е изкарана Баба Яга, без да има чак такива заслуги. Надявам се поне да е така, защото ако описанието отговаря 100% на истината тогава....майката на детето тутакси трябва да сподели определението, което твърдо съм прикрепила към особата на собствената ми майка, а то никак не е ласкаво.... Joy

# 102
и какво е то?

# 103
  • Mediterraneo
Трещи е абсолютно права. Как така някой, който тормози детето, е изпратен от самите родители при детето?  Shocked Или тормозът не е точно тормоз, или има нещо друго.

Съгласна съм. Хем тормоз, хем пък тя да вземе детето  Thinking

# 104

Съгласна съм. Хем тормоз, хем пък тя да вземе детето  Thinking

И аз съм съгласна. Все пак, понякога нямаме избор и трябва да се понаведе главата, но пък после казваш любезно благодаря и целуваш ръка.

Общи условия

Активация на акаунт