С какво ни дразнят свекървите?- тема 18

• 54 876
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
хем едновременно с това те трябва да дават тон на всичко , до елементарни неща, трябва да се 'слушат', като по-препатили и тн..

Това мисля, че никой не го е казал.

# 181
хем едновременно с това те трябва да дават тон на всичко , до елементарни неща, трябва да се 'слушат', като по-препатили и тн.. има явно противоречие между двете
    Трябва? Кой твърди подобно нещо? Може, ако прецениш, че съветът те устройва и е полезен. Но не трябва. Един добре възпитан човек знае как да избегне непоискан и грешен съвет, без да се конфронтира ненужно.
     Май наистина времето на Султана и Гераците не е отминало в представите на много млади хора. Сякаш изпитват страх да вземат решения сами и да си устройват живота, и вместо със самочувствие да отклоняват остарелите схващания, те живеят в нервно напрежение, защото хем не искат да се съобразяват, хем им липсва смелост да го направят.

# 182
Нищо подобно, ти си живееш живота, а те нахлуват в него с непоисканите съвети и всичкоразбирането.  Laughing Колкото и широкоскроен да си, след 10тина години ще ти писне...

А иначе аз съм игнорирала, ако мен визираш, и нито дължа нещо, нито нещо искам, искам да стоят по-далече от мене само...

# 183
    Никого не визирам, защото не помня ничия история. Пиша по принцип.  
    Колкото до писването, не ми се е случвало толкова агресивно и продължително нахлуване в живота ми. От темата разбрах, че съм много лоша кандидат свекърва, сигурно и като снаха съм такава.  Wink

# 184
Много е трудно да се обясни на някой който не те познава и който не познава с какво си имаш работа.....И,ми е ясно,че всеки си го чете и интерпретира през неговите възприятия,та затова става малко"развален телефон",работата....но,честно,от време на време човек има нужда да сподели,да му олекне.....а не върви да ги разправяш тия неща на съседките/не,че не съществува реалната възможност някоя от тях да чете тук/,но така поне малко сваляш напрежението.Аз един-два пъти съм се изпускала тук,но е било все за дребни неща/и приемам обвинението,че съм дребнава,щото то така си излиза ,де/,обаче има наистина гадни неща,дето изобщо не са за писане......и съм почти сигурна,че ако ги напиша,че бъда обявена за луда,за параноичка и др. от тоя род.....А,пък да кажеш,че живеем заедно-не живеем,не сме и в жилището/тя имам претенции да идва да живее при нас,нищо,че никой не я е канил/,нищо не сме получили като помощ/ни финансова,ни гледане на деца,даже не се и интересува много от нас като хора-имам предвид,че нито пита,нито се опитва да опознае мен и децата/.....обаче това не пречи да сме непрекъснато занимавани с проблемите й/на мен не звъни,аз съм темерут.....,но сина и милия си го отнася....денонощно и винаги проблема е мнооооого голям/,ако не й се обърне внимание-се почват драми-то са разболявания,нервни кризи,спешни нужди.....Аз,затова се опитвам и да я игнорирам/колкото и да ми беше криво в началото,щото аз близки родинни наблизо-нямам и много исках поне с нея да се спогаждаме/,тя вечно намира начин да се "намести" в картинката-или ще дойде непоканена,или ще спретне сценка.....или ще вкара някаква интрига,че поне една кавга да ни уреди/опитваме се да не се поддаваме.....,но понякога е наистина трудно/.И,това с казването "право куме,та в очи" го правя-не се карам-винаги съм мила,кротка и културна-обаче,като се прави че не ме чува/или чува само каквото й изнася/....какво да направя,да крещя ли???Ако знам,че ще проработи-да пробвам,ама виждам,че и това не и действа/дъщеря й редовно я овиква-там положението е още по-зле,даже/.....Помощ,не съм искала и не искам,освен в крайни случай и то не за мен-за сина й и децата е ставало въпрос-ами като ти откаже/без основателна причина/,измисли си болест,направи се  на забравила или само номера отбие......ами,дали ще разчиташ на тоя човек,повече???И,как на всичкото това ви звучи,че тя реално разчита от мен да я прибера вкъщи и да я гледам,като му дойде времето....
А,за мъж ми-ми знам,че и той има вина в цялата ситуация.....обаче го и разбирам-майка му е,каквато и да е,майка е......и той само нея има наблизо и не може/а и не искам от него/ да я отреже нацяло....

# 185
Пишат ли свекърви в темата? Много ми е чудно.

# 186
Бабилия, Бог да я прости, май беше единствената реална свекърва. Не можеше да се нахвали от снахата, но това не й пречеше да реже лиглите.

# 187

Настоящи не знам, но бъдещи със сигурност  Laughing

Хайде де, стига, не й обръщайте внимание на Трещи, а Динчо и тя ли е от тях, много ми стана интересно, плс, някой да сподели...

Какво точно би желала да ти споделя  Laughing
Не съм недоклатена лелка в климактериума и не се оплаквам от липса на секс, а от липса на сън  Mr. Green
Хайде приятно бременеене и хубаво бебче на финала  Heart Eyes
За други въпроси - моля на лични.

Обаче да се занимаваш с бучка сирене от преди не знам си колко години, когато си живял в чужда къща и си ползвал чуждия хладилник. Пък и то сиренето го били дали на 80+ годишната баба на мъжа ти е меко казано дребнаво.

Бабилия, Бог да я прости, май беше единствената реална свекърва. Не можеше да се нахвали от снахата, но това не й пречеше да реже лиглите.

Наистина ли Бабилия е отлетяла в по-добрия свят. Мир на душата й.

# 188
Да, за жалост. Хубавите хора рано си отиват...

# 189
  • София
Мир на духа й! Praynig
Не знаех.... Confused

# 190
  • Далечният изток
Dincho, и ти ще бъдеш свекърва за пример.... В която тема вляза нещо да прочета, ти си минала и си си дала съветите, просто нямаш пропуск. А в моите постове ти къде видя, че задавам въпрос или моля за мнение, а? И искаш ли сега да ти цитирам последния твой пост и да видим в него кого си визирала - мен или теб? Че да се занимаваш с бучка сирене е меко казано дребнаво? Ти вече колко дни се занимаваш с тая бучка сирене?

# 191
Нека почива в мир Бабилия.  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Настоящи не знам, но бъдещи със сигурност  Laughing
след години две теми ли ще има - С какво ну дразнят свекървите? и С какво ни дразнят снахите?
Трябва да има и тема за зетьовете, особено ако са заврени.

# 192
 bowuu AIDA_N, не съм искала да те дразня или обиждам.
Със сигурност ще съм свекърва за пример  Laughing  какво да правиш готина съм си  Mr. Green
Айде със здраве и не се нерви за бучка сирене  Laughing

# 193
  • Fort Worth, TX
Извинявай, AIDA_N, но ти внесе темата със сиренето.  И, да, свекървите обикновено са в климактериум. А вашето оправдание какво е?
Защо винаги си контра жено?Верно даваш вид на .....ощипана мома само дето си баба.Момичето споделя , а ти като някоя змия го хапеш.Жегата явно на повечето тук им влияе зле.Вземете си пуснете климите , че някои почнаха да пишат пълни бълвочи.

# 194
  • Fort Worth, TX
Не позна. Снахата се е заяла за бучката сирене. И всеки, който не ви приглася, не е нечия ужасно злобна свекърва. 
Ти ще си супер дребнава и зла свекърва.Горката ти снаха.Няма такъв дразнител като теб в темата.Все да захапеш някои, все да кажеш нещо.И това на непознати момичета, а това дето ще ти е у вас дупе да му е яко.

Общи условия

Активация на акаунт