С какво ни дразнят свекървите?- тема 18

• 54 866
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Че то хората децата си сравняват, дори и без да искат, аз и кучетата си сравнявам като поведение. Лошо няма, ако нямаш очаквания, а просто констатираш разлики.

# 406
  • Там, където ме обичат
 ...

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 15:08 от foxysilver

# 407
КАГ, пишеш че си реална свекърва.
Как се държиш със снахата като не си доволна от нея? И случвало ли ти се е да защитаваш нея вместо сина ти?  Simple Smile

Този въпрос ми е много интересен. Как ще защитавам някого, като това въобще не е моя работа - кой прав, кой крив. Същото съм правила винаги по отношение на децата - ама тя, ама той. Отивайте си в стаята и се разберете.

Миналата година се срещнах със свеки точно 1 път и то защото минахме през тях на път за друго място. Бяхме с децата и бяхме предупредили няколко дни преди това. Случи се обедно време и тя сервира пилешки бутчета, купени от топлия щанд в магазина до тях. Щото било топло и не можела да готви в тия жеги. А моята как готви по 2-3 неща, че и десерт предвижда. Да и имам номерата.   #2gunfire

Ей, аман от селските ви номера. Голяма работа , че не готвила 3 дена заради вас. Сигурно в голямата жега на обед щяхте да изядете 5 яденета, че и десерт.

# 408
  • Там, където ме обичат
КАГ, пишеш че си реална свекърва.
Как се държиш със снахата като не си доволна от нея? И случвало ли ти се е да защитаваш нея вместо сина ти?  Simple Smile

Този въпрос ми е много интересен. Как ще защитавам някого, като това въобще не е моя работа - кой прав, кой крив. Същото съм правила винаги по отношение на децата - ама тя, ама той. Отивайте си в стаята и се разберете.

Миналата година се срещнах със свеки точно 1 път и то защото минахме през тях на път за друго място. Бяхме с децата и бяхме предупредили няколко дни преди това. Случи се обедно време и тя сервира пилешки бутчета, купени от топлия щанд в магазина до тях. Щото било топло и не можела да готви в тия жеги. А моята как готви по 2-3 неща, че и десерт предвижда. Да и имам номерата.   #2gunfire

Ей, аман от селските ви номера. Голяма работа , че не готвила 3 дена заради вас. Сигурно в голямата жега на обед щяхте да изядете 5 яденета, че и десерт.
Що си мисля, че не те познавам.

# 409
Е добре де, наистина ли сте за едно ядене? А и ако сготви, сигурно няма да ви хареса.
Ето точно тези оплаквания дразнят, защото са дребнави.

# 410
  • Там, където ме обичат
Е добре де, наистина ли сте за едно ядене? А и ако сготви, сигурно няма да ви хареса.
Ето точно тези оплаквания дразнят, защото са дребнави.
...........

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 15:09 от foxysilver

# 411
 foxysilver В тези жеги наистина си е цяло изпитание да стоиш край печката с часове . Peace
 Някой възрастни хора избягват готвенето в жегите , поради здравословни причини .
 Все пак жената се е постарала да ви осигури един приличен обяд , па макар и от топла витрина .
 Този обяд е в пъти по - скъп  / като пари / , отколкото ако го беше приготвила сама .
 Може на жената да и прилошава от горещините . Peace

# 412
  • Там, където ме обичат
foxysilver В тези жеги наистина си е цяло изпитание да стоиш край печката с часове . Peace
 Някой възрастни хора избягват готвенето в жегите , поради здравословни причини .
 Все пак жената се е постарала да ви осигури един приличен обяд , па макар и от топла витрина .
 Този обяд е в пъти по - скъп  / като пари / , отколкото ако го беше приготвила сама .
 Може на жената да и прилошава от горещините . Peace
........

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 15:09 от foxysilver

# 413
Точно като недоволна свекърва звучиш foxysilver ,че и пистолети вадиш.
Следващия път червен килим оркестър и няколко блюда лично сготвени за да ви отдаде полагащата се чест.
Голям праз ,че ни ви е сготвила лично ,не всеки обича и умее да готви .

Гледам и следващите проблеми ,подаръци не ви правили ,стига бе хора деца ли ли сте  ooooh!
Гърнето ,похлупака .....мда.

# 414
  • Русе, у дома
И аз мисля, че отношенията между снаха-свекърва са двупосочни. Не може да се отнасяш с пренебрежение и недоволство и да очакваш помощ от този човек (гледането на децата). Щом сте и подарили толкова много подаръци
Не, скъпа, има климатик, сушилня и мияла маш. , които сме и подарили през последните години.
значи все с нещо е заслужила...

# 415
foxysilver, нали майка ти е по-добра, готви ви първо, второ и трето, посреща ви, защо не остави децата на нея през лятото? Хем по-добре щеше да ги възпитава от стиснатата и мързелива свекърва.

# 416
  • София
Тук определено е интересно. Дай си ми куклите, нати си парцалките.  Mr. Green Mr. Green

# 417
  • София
Ха, представям си някой да дойде в нас и да има претенции, че не съм била готвила...  Laughing

# 418
мда,да
За подаръците-А как ще се почувстате, ако бяхте на мое място. Правя тържество по случай половингодинката на малката и свеки не дойде изобщо. На другия ден се появи с подарък- едноцветно костюмче за есента, което би трябвало да е цвят бял, но тъй като е втора употерба, цветът беше ужасно мръсно бял с лекета и раздърпано, директно в кофата. Оправданието й, че не е дошла на тържеството беше, че аз да не съм луда да правя такава годишнина, никаква. Първо исках да събера най-близките с огромна торта и почерпка и второ, не е тя тази, която ще определя дали половин годинка се прави или не. Факт е, че се събрахме най-близките, а тя и нейното семейство не дойде, защото беше възмутена  и второ, отвратителния подарък, който описах с етикет от 3лв от дрипшопа, е това е подигравка не само с мен, а и със сина й и детето ми. Толкова ли е тъпа, не знам!!!!!!! ooooh!

За готвенето-да не говорим, аз готвя като идем у тях ooooh! защото както винаги няма нищо за ядене, купуваме , готвим и т.н. А и да е сготвила нещо ме е гнус да го ям  Sick

# 419
беборана..... да не дойде на събирането и да ти донесе после подарък втора употреба за детето не е като да се сърдиш ,че ни ви подаряват хладилници ,перални и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт