Петимата тибетци – ритуали за младост, жизненост и добра форма – 3 част

• 55 073
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Записвам се при вас  bowuu
Вече почти месец правя тибетците и се чувствам много добре.
Имам усещането, че тялото ми е по-стегнато. Вечер след работа не съм толкова изморена, както преди.
Продължавам да ги правя и се надявам скоро да видя и други положителни промени. Hug

# 196
  • на острова на мечтите
Записвам се при вас  bowuu
Вече почти месец правя тибетците и се чувствам много добре.
Имам усещането, че тялото ми е по-стегнато. Вечер след работа не съм толкова изморена, както преди.
Продължавам да ги правя и се надявам скоро да видя и други положителни промени. Hug
Hug
Аз продължавам bouquet

# 197
  • София
Здравейте и аз да се запиша. Преди време и аз правих тибетците,
от доста време прекъснах и сега пак ще започна с удоволствие.
 Hug
Приятно да намеря "колеги"
 newsm51

# 198
# 199

Би ли споделила какъв ефект забеляза?

# 200
И аз ги правя от години. Имала съм моменти на прекъсване.
Но когато ги правя съм изключително доволна.
Отслабвам от тях. Естествено не с магическа пръчка, внимавам какво ям.
Цикъла ми е редовен. Чувствам се пълна с енергия. Нещо което не ми дават стандартните упражнения, но и от тях не съм се отказала.
Благотворно ми влияят върху дисковата херния и гърба.
Понякога правя грешка да бързам като ги правя и оплесквам дишането, но нищо. Laughing

# 201
  • София

Би ли споделила какъв ефект забеляза?

Преди 3 години имах операцията. Трябваше да се пазя - без напъванията - каза доктора!
Първо ми липсваше, след половин година свикнах, сега ме определяно мързи да мръдна.

От утре искам промяна - в яденето, започвам пак тибетци + планка + още 5-10 минутки движение.

Каква е разликата за тези три години - надебелях с 12 кила, остарях визуално... не са ми малко годинките, ама рязка промяна... Надявам се пак да почна да се харесвам!

# 202
  • Стара Загора
Записвам се и аз в темата.Упражненията са изключително полезни.Отнемат малко време ,а ефекта е много добър.Не говоря като физически натоварвания, а като балансиран е на енергията в целия организъм.Работя с Рейки и усещам много силно как се разпределя и отива където трябва енергия.Но и аз ги бях изоставила.
Ще подновя и аз  Peace bouquet

# 203
  • Милано
 Тези дни за пореден път дочух за тези упражнения.
     Реших,че е крайно време да се заема с тях.
 bouquet Благодаря за темата!

# 204
Аз правя упражненията от години, вече дори не знам от колко. Не съм прескачала нито един ден. Всяка сутрин в 6 - 6.30. Чувствам се здрава, лека и пълна с енергия. Двамата ми сина също ги правят, но големият е по-непостоянен и понякога прекъсва за ден-два или повече. След такива прекъсвания казва, че усеща необходимост да започне отново. Дано не прозвучи нескромно, но всички много се изненадват, когато си кажа годините. Отдавам го единствено на упражненията.

# 205
Аз само по време на цикъл не ги правя.

# 206
Записвам се и аз при вас  Grinning
От около един месец правя упражненията,сутрин се чувствам много бодра,дори вече не ми се пие и кафе  Mr. Green
Единствено на няколко места четох различни неща-кога се поема дъх и кога се издиша?Защото на едно място пише като се започне с упражнението се издиша и след това се вдишва,на други -обратното  Thinking

# 207
Записвам се и аз при вас  Grinning
От около един месец правя упражненията,сутрин се чувствам много бодра,дори вече не ми се пие и кафе  Mr. Green
Единствено на няколко места четох различни неща-кога се поема дъх и кога се издиша?Защото на едно място пише като се започне с упражнението се издиша и след това се вдишва,на други -обратното  Thinking

https://vemiplast.files.wordpress.com/2010/10/d0b4d180d0b5d0b2d0 … 1d182d182d0b0.pdf

Тук е добре обяснено мисля.

# 208
Аз и тогава не ги прекъсвам, но при мен цикълът не е свързан с някакъв особен дискомфорт. Влияят ми добре дори и в тези дни. И при мен цикълът е като часовник. Когато съм в командировка и се случи да ползваме обща стая с някоя колежка се чувствам малко неловко, но ... пак си ги правя. Това, на което най-много се радвам е здравия и пълноценен сън. Понякога ми се налага да спя по 4-5 часа на нощ и въпреки това се събуждам бодра и пълна с енергия.

# 209
Аз и тогава не ги прекъсвам, но при мен цикълът не е свързан с някакъв особен дискомфорт. Влияят ми добре дори и в тези дни. И при мен цикълът е като часовник. Когато съм в командировка и се случи да ползваме обща стая с някоя колежка се чувствам малко неловко, но ... пак си ги правя. Това, на което най-много се радвам е здравия и пълноценен сън. Понякога ми се налага да спя по 4-5 часа на нощ и въпреки това се събуждам бодра и пълна с енергия.

Ами аз съм много отпаднала, с голямо кръвотечение и силни болки първите три дни. Иначе на 4-ия си ги почвам.
Но пък се чудя дали да не ги правя все пак. Да видя дали ще ми облекчи болките.

Общи условия

Активация на акаунт