Петимата тибетци – ритуали за младост, жизненост и добра форма – 3 част

• 55 090
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
започвам да ви чета, защото ми трябва стимул да почна - всеки ден ли ги правите и по колко минути ви отнемат

# 166
  • София
започвам да ви чета, защото ми трябва стимул да почна - всеки ден ли ги правите и по колко минути ви отнемат
Всеки ден (почти) ,най-много ми е отнемало по 15-17 мин.   Simple Smile

# 167
Здравейте!Аз ги правя всяка сутрин за не повече от 10 мин.Почивам само първите 4 дни от цикъла,тогава правя други упражнения само за разстягане на тялото.Пристрастена съм вече към тях Simple Smile имах много проблеми с врата и гръбнака ,сега всичко е супер Simple Smile Желая успех !

# 168
  • Sofia
Присъединявам се - имам болки в коленете, и вечер се чувствам много уморена .... Надявам се това да ми помогне...Чета добри отзиви!

Започвам със 7 пъти и през ден ще увеличавам. Имам намерение да ги правя сутрин и вечер.
Най-трудно ми е въртенето - изкарах 7 завъртания и много ми се зави свят и спрях....
Връщам се да чета темите назад, за повече подробности.

# 169
  • София / Костинброд / Годеч
Записче и от мен Simple Smile
Преди ги правих 3-4 пъти, спрях... Сега съм решила да започна по-сериозно и днес сутринта започнах от малко - по 5 повторения. На първия едната ръка е към пода, другата нагоре - така черпиш енергия от земята, минава през тялото и излишъка предаваш нагоре (така поне съм чела де Simple Smile).
Според вас има ли значение дали се правят сутрин или вечер ?
 newsm51

# 170
  • София
Охх и аз почнах, но съм голяма несериозница и почнах да ги забравям. Но мисля пак да ги почна Wink Тия дни се надявам да победя неорганизираността си.

Какво е това с едната ръка към пода, а другата към тавана?? Това при въртенето ли?

Иначе аз ги правя вечер. Сутрин няма сила, която да ме накара да правя упражнения Wink

# 171
  • София / Костинброд / Годеч

Какво е това с едната ръка към пода, а другата към тавана?? Това при въртенето ли?

Иначе аз ги правя вечер. Сутрин няма сила, която да ме накара да правя упражнения Wink

При въртенето, да - дланта на едната ръка към пода, другата нагоре, ето тук е описано: http://--рекламен спам--/2011/10/the-5-tibetians/
И аз мисля, че вечер ще ми е по-добре Simple Smile

п.п. Не знам защо излиза като рекламен спам ... статийката е в един сайт за здравословно хранене и живот, и е много добре обяснено всичко ...

# 172
  • София
Аз правя първото упражнение с двете длани надолу. И в двете книги, които съм прочела за ритуалите, дланите са надолу.  Hug

# 173
Според вас има ли значение дали се правят сутрин или вечер ?
 newsm51
Аз ги правя само сутрин  и се разсънвам много бързо с тях  Simple Smile Важното е да ги правите ,а времето избирате Вие.Както писах по-горе аз съм пристрастена към тях вече   Grinning

# 174
Явно съм много несериозна, все се каня да ги започвам ,но ставам в последния момент и нямам време за нищо. Ще трябва да се организирам по добре и най после  да започна.

# 175
През лятото прочетох книгата на П.Келдър и от три седмици всяка сутрин правя упражненията. Започнах с три, следващата седмица минах на 5, после на 7 и като започнах на 9  усетих мускулна треска в кръста и като правя 2-то ми е по-трудно да вдигам краката, което до този момент правех с лекота. Имам настроение и съм изпълнена с оптимизъм.

# 176
  • РазГрад
и аз така  Flutter с длани надолу...не мога без тях

# 177
Момичета, продължавате ли да ги правите. Споделете какъв е ефекта при вас.

# 178
Резултатите ще ги усетиш след време, трябват ти 10-15 минути сутрин.

# 179
Резултатите ще ги усетиш след време, трябват ти 10-15 минути сутрин.
[Благодаря]

Общи условия

Активация на акаунт