Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 124

• 116 138
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,моми4ета ! Вазхи6тавам се на таланта Ви , с които сте сътворили вси4ки тези красоти . Бихте ли ми казали къде мога да видя торта с колело . Предварително благодаря
Ето-тук има доста Grinning
http://www.google.bg/search?q=bike+cakes&hl=bg&rlz=1W1GG … =1920&bih=796

# 646
Привет дами!
Аз влизам за помощ от другарче.
На 29 .09 съм поканена на 'билей на наш много близък човек.И  разбира се моят подарък трябва да е тортата,която освен веичко друго е за 65 парчета.Но пробллема е че със мъжките  торти не се справям хич,не мога да ги измислям затова се нуждая от вашата помощ.Жена му и трите му дъщери също са тотално блокирали и не могат да ми помогнат със свястна идея.ЧОВЕКА ИМА ТРИ ГОЛЯМИ ДЪЩЕРИ,ЦЯЛ ЖИВОТ ИМА МАЛЪК ВАРОВ ВЪЗЕЛ,И ПОСТРОИ 4ЕТАЖНА КЪЩА КАТО БЛОК ЗА ДА СА ДЕЦАТА МУ ПРИ НЕГО.Обича моторите,гората и обожава семейството си.онича и да пътува ,затова те му подариха екскурзия до Дубай/мечтата му/Страхотен работохолик,отдаден на семейството.със чувство за хумот и ОГРОМНО СЪРЦЕ.А кажете сега какво да измисля,като те искат тортата да е със замисъл.Мислехме за книга на едната атрана със снимка на л'бимите му жени,но на мен накак ми простее за 50 г.билей
Ще съм благодарна на всички идеи,подсказки и разсъждения на глас от всички.
извинявам се за грешките ама лаптопа ми здаде багажа и пиша от настолния и половината букви не ги откривам.

# 647
Дзак, само се записвам, че изпуснах страшно много тия няколко седмици. Не съм коментирала от сума време, така че ще избегна и сега.
Диде, направи му куфар с билет за дубай, отгоре книга пък най отгоре направи една рамка за снимка с фамилията му на нея, ама захарна рамка, не торта

# 648
Mersi za ideqta Mi6oche  bouquet

# 649
Здравейте да попитам още нещо. За една торта с кръгли блатове /тези дето се продават/, колко фондан ще ми трябва защото смятам да поръчам в един от сайтовете. Гледам че има разквасовки по 1 кг. и 2 кг. и 5 кг. Един килограм дали ще ми стигне за покритие и за малко фигурки отгоре. Колко ходе приблизително за да знам колко да поръчам. Ако поръчам повече мога ли да го съхранявам във фризера и колко време. Благодаря ви.

# 650
  • Vaudreuil Canada
Дитсън и аз куфар щях да предложа Simple Smile или бутилка някаква ... в щайгичка или над някакво кашонче за да направиш бройката парчета.

# 651
  • София
ditsan,може и като бюро да я оформиш тортата. Аз си го представям с няколко чекмеджета и от едното, което е леко отворено се подават самолетните билети, а върху него има куфарче или компютър /или каквото там ти хрумне, което може да стои върху бюрото/ и семейна снимка.

# 652
Размера на тортата не е проблем,може да има и допълнителна за парчетата.
Дубай,отпада като вариант защото той знае вече.РД му беше на 4.09 а ще празнуват на 29.09 защото голямата му дъщеря беше на бригада във Америка и се  връща на 26 та затова по късно ще е официалното празнуване.
Не знам защо но постоянно като се замисля във главата ми изплува един голям Дъб,ама не мога да го вържа по никакъв начин със конкретна идея.

# 653
  • Vaudreuil Canada
Някъде мернах преди време че се работи върху нова тортена библиотека - кой работи над нея всъщност - има ли тема за това или си общувате през други средства newsm78

# 654
Благодаря Марина Д за бързия отговор наистина има много и хубави идеи на тема торта с колело   bouquet

# 655
  • UK
 Здравейте момичета от мен   bouquet От години не съм влизала но сега ми се налага отново помощ.
Мой много близък и специален човек има рожден ден ноември месец но от сега се чудя каква торта да направя. Това ще ми е подаръка разбира се. Та човека има юбилей и е фен на Рамщайн което ме затруднява ужасно много защото аз нямам и идея за групата. Ако имате идея моля ви помогнете ми. Знам, че е много рано но аз винаги мисля месеци преди поводите та сега пак имам тази възможност. Искам да съм в готовност.
 Благодаря предварително за помощта  Hug  bouquet

# 656
....... Та човека има юбилей и е фен на Рамщайн което ме затруднява ужасно много защото аз нямам и идея за групата. Ако имате идея моля ви помогнете ми. ........
Заповядай! Grinning Хрумна ми идея около тази картинка
http://s018.radikal.ru/i519/1209/94/1693edd173a6.jpg
,ако искаш на лични ще ти разкажа Grinning
А оттук може да се сетиш за нещо друго.
http://www.google.bg/search?q=rammstein&hl=bg&prmd=imvns … =1236&bih=876
Tака ми дойде идеята за Уайтснейк/която правих за сина ми/- разглеждайки снимки на... и за... групата.Успех! Peace

# 657
# 658
Някъде мернах преди време че се работи върху нова тортена библиотека - кой работи над нея всъщност - има ли тема за това или си общувате през други средства newsm78

Шемет, ето я, но чакаме Ванчето да си качи постъпковите снимки Simple Smile Администратори сме аз, тя (Ванчето) и Наталина. Ако имаш интересни неща за качване, пращай ми ги на лични. Иначе комуникираме основно през скайп и ЛС:)

http://cakeslibrary.blogspot.com/

# 659

Шемет, ето я, но чакаме Ванчето да си качи постъпковите снимки Simple Smile Администратори сме аз, тя (Ванчето) и Наталина.
Дотук не съм свършила нищичко в тази библиотека. Много съм несериозна. Крайно време е да се заема. Лятото не ми остана време, а после направо бях забравила. Срамота! Обещавам да се взем в ръце.

Имам 3 торти от вчера. Направих ги от-до, от сутринта, та до вечерта до 10.  #Crazy Нещо съм поотвикнала на такива изпълнения.
За татко и бебе, родени в един ден. Трябваше да спазвам цветовете, иначе не съм очарована от комбинацията.
И ОЩЕ

За мама, която днес има РД.
ОЩЕ 1

За любимата ми колежка, която също днес празнува.
ОЩЕ 1
Лилавото ми се получи и крикъта режеше перфектно. Но зеленото, както винаги скашква тестото и не можеше да се режат малки елементи. Направо ме измъчи.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт