Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 22 тема

• 19 588
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Ехооо, аз днес съм с ужасен световъртеж и чак сега успях да се вдигна главата, направо е ужас! Днес племеницата ми има рожден ден и ще ходим на гости при сестра ми, дано ми мине до довечера, че незнам!
Деска, кураж мила! Понякога докторите могат да те хвърлят в допълнителна паника! Аз мисля, че ако положението ти наистина беше толкова лошо, нямаше да те остави да се прибереш вкъщи. Като ми видяха моята шийка в началото на месеца, изобщо не са ми предлагали алтернатива да се отида вкъщи, веднага ме приеха. Тогава бях в 26 сед.  и също ми направиха терапия с дексаметазон 4 инжекций на 12 часа, не съм повтаряла, не са ми и казали че трябва. Ще стигнем и подалече от 32, искрено се надявам, пък и твоето бебче май върви по- напред, което е супер!
Ф_Деси, браво за хубавите новини:)
Лаленце, аз съм в болнични от 4 месец без проблем ми го дадоха, от гинеколога при които съм по ЗК, и то направо 30 дни с Лкк, но мен всеки месец 2-3 дни преди да ми изтече болничния ми искат талон 6 за лкк, които се взима от личния лекар.
Дрън, с удоволствие бих отишла до Айко и аз видях брошурата, но все още лежа постоянно, без никакви разходки!
Много прегръдки на всички момичета, в София днес е прохладно, надявам се и при вас да е така. Лек ден!

# 106

Браво Деси за хубавите резултати  newsm44 , а за другото Деси много кураж и малката бебка да стои на топличко.
Миленче, не знаех какво си преживяла, но в никакъв случай не ти е било лесно. Огромни поздравления от мен, че си спечелила такава трудна битка и с толкова жертви, но неминуемо си е заслужавало. Ти си повече от герой, както и вашият тати, от тук нататък те чакат само прекрасни мигове.  Hug
Жени, на мен Мария си ми звучи доста българско, въпреки че знам, че не е, но съдържа доста смисъл и символика, а и много ми харесва.  newsm10
manjunja, Карен също много ми допадна, в първия момент ми беше странно името, но е звучно и подходящо. В крайна сметка щом сте си харесали име, не позволявай да те разколебава никой.  Hug
Инче, при нас сега е мор, но тази вечер даже се позагънах, беше поваляло подобаващо.  Да ти е жива и здрава племенницата и леля да я зарадва с желан подарък  Mr. Green
Аз да се похваля каква я свърших днес, ходих до общината да взема документи да подпишем граждански, датата ще е 6-ти август  smile3521, доста е скоро, но моичкия ще заминава септември към Англия за месец и половина. Плановете бяха да подпишем на 6-ти октомври, тогава се навършват и 5 год. откакто сме се огаджили, но... няма как, август ще е. Другата причина е, че на 5-ти август кака ви Стефи има рожден ден и става на четвърт век, а на следващият ден ще е с нова фамилия, пък и е голям християнски празник. Оставете се, то голяма логика, голямо нещо. Малко ми е мъчно, че не успяхме да си направим тържеството, което планирахме преди да прокървя, но и без това съм доста дебела и няма да се понасям на снимките, пък е ще бъда закована цял ден на стола и няма да мога да се повеселя,както трябва. Оффф, стига съм се оправдавала повече, просто исках да ви споделя, че след някой друг ден ще променям  статуса си от гостожица на госпожа  Joy

# 107
  • на земята
*Ina*,дано се оправиш аз бях така миналата седмица от жегите е..))))Какъв е този талон 6,и всеки месец ли го взимаш преди да продължиш с болничния следващия месец?Не съм чувала за това,ново ми е затова питам..)))   stefi_sv  Hug

# 108
Стефи, честито за предстоящото събитие:) не се ядосвай, че не сте си направили тържеството, важното е да сте добре, пък живот и здраве, като дойде бебчето ще си направите една хубава сватба и ще си имате сладко шаферче:) наистина сте избрали страхотен ден за да промените статуса си, голям празник:)

# 109
Лаленце аз съм в болнични от 4 месец винаги болничния ми е за 30 дни с лекарска комисия издава ми го аг по здравна каса,без никакви талони направления и тем подобни единствено ми взима 15 лева за него,може би заради комисията
А имам позната пък която всеки месец я водят в болница за да и го дадат незнаммай при всичките е различно
Стефи много хубава дата сте избрали,тогава ми е рожденния ден  Laughing,а какъв голям празник е тогава аз незнам

# 110
Лаленце, да всеки месец го взимам и го нося 2-3 дни преди да ми изтече болничния на гинеколога, за да преиздаде новия болничен, незнам дали навсякъде така практикуват, може при вас да не го изискват, попитай твоя док. Малко е неудобно, защото моита лична е много бавна и винаги вися пред кабинета поне час, докато ми го даде тоя талон!

# 111
  • на земята
 f_desi ,а първия ти болничен не е ли бил 14 дни и после по един месец..))))

# 112
Деси и мен искаха да ме вкарат първо в болница и тогава да ми дадат болничен 30 дни, но аз отказах и просто се преместих при друг аг по Зк и той ми даде без проблем веднага 30 дни,  само дето ми иска този талон за Лкк, но явно на всякъде е различно, така че Лале провери при теб как ще е, дано ти го дадат лесно.
Иначе 6 август е Преображение Господне:)

# 113
Лаленце не мила винаги са ми по 30 дни единствено последния,които ми беше преди този
45 дневния ми беше за 23 явно за да не се застъпят двата но за 14 неса ми издавали
Диагнозата ми беше заплашващ аборт

# 114
Ф-Деси, браво за хубавите новини.  Hug
Миленче ти си наистина герой, възхищавам се на хора като теб.  Peace А защо си още в болница или нещо не съм разбрала правилно?
Аз също съм в болнични от 4-ти месец, но освен при този по ЗК трябва да ходя и до комисията, която ми го издава срещу 24 лева. В този ред на мисли да ви питам имате забавяне в плащанията от НОИ? На мен вчера ми изплатиха парите за юни.  Rolling Eyes
Аз днес няма да мога да се вредя при докторката, защото й било лудница. Разбрахме се утре да се чуем. По-лошото, че исках да си запиша час и в Токуда, защото мисля там да раждам живот и здраве, но най-ранният час е за 14-ти септември. То тогава ще съм в 32-ра, седмицата в която се роди дъщеря ми.  Shocked

# 115
аз съм в болничен от както разбрах ,че съм бременна.значи около 4-5г.с. защото аз си направих теста 2-3 дни преди датата на цикъла.като не ми дойде и на следващия ден веднага при док отидох.останови ми я ,но понеже беше малка точица,ме прати при личния лекар.той ми даде за 7дена болничен.отидох след това при гениколожката ми и от тогава съм с болничен по ЛКК.не винаги болничния ми е точно 30 дни.имала съм и по 24-27 дни Simple Smile
аз нищо не нося от ЛЛ за болничния ми по ЛКК.вярно всеки доктор по азличен начин процедира  newsm78
лаленце никой няма да ти откаже болничен Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 116
Аз издумках всички 180 дни болнични. Първо трябваше да взема 7 дни от личната, които АГ-то ми ги удължи с още 30 и така съм в непрекъснат болничен. Не съм платила 1 лв. за болничен до момента.

Има лекари, които отказват болнични  Naughty  Хубаво разпитайте преди да се запишете някъде на ЛК, за да взимате болнични. Аз на моя директно му казах за какво изобщо ще се разкарвам при него и го питах дали може да ми свърши работа.

Ф-Деси, пред на Минев кабинета винаги е страхотия. Аз другата седмица съм на преглед, ще видим как ще е откакто преглежда само в Селена.

# 117
Аера, аз ходя в токуда и живот и здраве там ще раждам, ако мОга с нещо да то помогна насреща съм! Иначе болничния за юни ми го преведоха на 10 юли, доколкото знам Нои превежда обетения само вторник и четвъртък и това кога ще ти го преведат зависи и кога работодателя ти е занасал болничните в Нои.  Аз също до сега не съм дала нито един лев  за издаване на болничен.

# 118
Иначе болничния за юни ми го преведоха на 10 юли, доколкото знам Нои превежда обетения само вторник и четвъртък и това кога ще ти го преведат зависи и кога работодателя ти е занасал болничните в Нои. 

Това също е вярно, аз винаги знам кога моята счетоводителка я е домързяло да отиде да ми го подаде на време.

# 119
А в службата все ми обясняват, че всичко е занесено на време и повредата едва ли не, не е в тях.  Close
Ина, аз се опитвам да се добера до Кирякова, защото ми я препоръча Сигридов за раждането живот и здраве, но с тоя график просто не знам. А искам все пак предварително да се запозная с израждащия екип, пък отделно трябва и тоновете някъде да ги следят. Вие от кога започнахте да ходите за тонове?

Общи условия

Активация на акаунт