Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 22 тема

• 19 587
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря на всички за подкрепата  bouquet!
Лали,не ми каза колко е точно шииката,явно да не ме стресира.Дани беше при Михова,Сигридов е отпуска и затова при нея.
Миленче,благодаря ти за куража Heart EyesОсновния проблем при мен е двурогата матка и частичния септум.Колкото повече бебка расте толкова по малко място има и не се знае  в кои момент яе и стане тясно.А и сега се следи и как става изххранването и още куп други неща.Да за кортикостероидите е така,затова пускаме контрола и тогава 2 терапия.Ти колко терапии си правила и в кои седмици?
Шани мисля,че е на море още,дай боже скоро да се вклчи отново тук Praynig Heart Eyes
Адашче успех на прегледа Praynig

# 91
Десинка, стискам палчета да устискаш до край и искрено се надявам, че ще е така.  Hug  bouquet Специално влезнах, за да видя какво е станало с теб. Офф аз само гледам календара колко остава докато си дойде Сигридов, че да се поуспокоя. Обаче като прочетох колко късно си влезнала, направо се чудя какво да правя. То детето не мога да го държа толкова време, а няма и на кой да  я оставя. Ще го мисля.  Tired
Женя, на мен името ми харесва, макар и да не ми звучи българско.  Peace
Благодаря момичета за стиснатите палчета.  Hug

# 92
Попи, бая се поузорих Sad мъка беше и нищо сигурно през цялото време, но сега като я гледам малката и чак ми е невероятно, още не мога да повярвам. И да ти кажа сега съм още по притеснена, все я мисля и все я наблюдавам дали на нея и е добре.
Деси, накрая и при мен нямаше място. Мойта матка не беше много разтеглива и на последния преглед Сигридов каза, че вече няма на къде да расте. И малката ми изоставаше с няколко дни и незнам как стана, но се роди 3050 кг. Корикостероидеите бяха Дексаметазон, по 2 на 12 часа за 2 дни. Едната терапия беше в 28 г.с., а втората в 30 г.с. И на двете терапии ми се появиха всички странични ефекти -  потене, нервност, безсъние, депресия, повишени левкоцити, малко повишение на кръвното и температура. Всъщност покрай температурата разбрах, че дават левкоцитите отклонение при тази терапия. Аз реших че съм болна пуснах ПКК и така, но после се светнах за какво става въпрос. Пази леглото, следи инфекциите, само позитивни мисли и ще прехвърлиш 32 г.с. Аз за всеки ден се борех със зъби и нокти и беше голяма победа за мен. Ти избра ли си лекър в МД. Не е зле да го направиш. Аз също родих в МД и още не са ме изписали, но положението тук е пълна катастрофа, но е уж най-доборото за децата.

# 93
  • на земята
Цоп и аз,  desi_aia,аз вярвам че всичко ще е наред при теб и ще откараш много по дълго  Praynig   f_desi ,успех на прегледа  Hug    lali bali ,няма дъжд миличка размина се,само един силен вятър и това е,ужас,в София ги наваля,ама при нас няма и няма,аддддд е това време,направо ми писна тази жега..)))  Лек ден на всички,аз в понеделник съм на ЖК,и ще искам да ми дава болнични до края на бременноста (около 3 месеца) дали ще има проблем,нали се полагат 180 дни през бременноста,аз досега не сум взимала,нали от лекарп който следи бременноста (ЖК)тя трябва да ми даде .. newsm78

# 94
Миленче, поздравявам те за силната воля. Трудно спечелените битки са най-сладки  Hug

Десинко, стискам палци, всичко да е наред, почивай яко, слушай докторите и наистина се информирай за докторите в МД за всеки случай  Hug Радвам се че Миленчето е тук да ти вдъхне кураж, знам от опит че най-добре те разбират хора във сходна ситуация. Прегръщам те и ти стискам силно палци Simple Smile

Ф-Деси, успех на прегледа мила  Wink

Лаленце, никакъв проблем за болничните, аз съм от трети месец в болнични и ми стигнаха че и останаха дни  newsm10

Аз от 4 до 5.30 съм се кокорила и се разхождах из нас чудейки се дали въобще да се пробвам да заспя отново, ама явно съм задрямала и поспах до 8.
Май в крайна сметка ще взема помпа на Авент и две шишенца на Нуби  newsm78
Някоя Софиянка дали няма да ходи до Айко  Wink
Фикси, Скаб, и другите мами, добре че ни навестявате да ни дадете по някой друг акъл:) Друго си е човек с опит да те посъветва   bouquet

# 95
  • на земята
 Дрън-дрън  Hug,мерси значи не е проблем тя да ми дава за по месец,някой беше казал че първия болничен бил само за 14 дни и после вече по повече,вие по колко взимахте за по месец ли  newsm78 ..)))

# 96
Точно така. Тя ти дава първия за 14 дни. След това болничния се издава от ЛКК (лекарска комисия) за по 30 календарни дни (то това си е нейна грижа кой ги издава болничните, теб не те бърка кой  в комисията, обикновено са лекари от същото болнично заведение дето дори не са те поглеждали). Много е важно да си следиш датите да няма прекъсване между болничните  Wink И като си влезеш в схемата и обезщетенията ще ти идват редовно на приблизително една и същата дата.

# 97
  • на земята
мерси ДРЪН  Hug

# 98
Здравейте милички! Прекрасна нова тема newsm10.Честито на успели мами!! Мая добре дошла. Деси_ая и аз имам почти същата ситуация, вчера бяхме на преглед и шийката се скъсява още. Докторката вика: стискай поне до 32 седмица.( ние имаме една и същата дата на раждане 5.10) Във вторник ще ходя в при нея в болницата, тя иска да ме видя на някакъв апарат (какви са контракции),защото не ги усещам и въобще не усещам болка. Ама всичко ще е наред и до 32 и повече ще устискаме Peace.За името и ние избрахме не е българско Карен, мъжа ми иска на К(защото негова майка е Катя), при нас няма такива традиции (не съм българка), и сега негови родители не са доволни, искат да променим името, ама няма Naughty
Лек ден момичета Hug Hug Hug

# 99
На мен Карен ми харесва, някак звучно ми звучи  Mr. Green  Означава ли нещо?

# 100
На мен Карен ми харесва, някак звучно ми звучи  Mr. Green  Означава ли нещо?

Означава "щедър"
 Те викат като от турски сериал ooooh!

# 101
  • на земята
manjunja,и на мен ми харесва името КАРЕН,означава щедър казваш а,от кой език означава това,питам просто от любопитство,че и от турски сериял да е какво от това,на мен ми харесва името ..)))

# 102
Аз много харесвам някои турски имена. Много ми харесва името СЕМА, така се нарича свещения танц на дервишите. И Карен ми харесва.

# 103
manjunja,и на мен ми харесва името КАРЕН,означава щедър казваш а,от кой език означава това,питам просто от любопитство,че и от турски сериял да е какво от това,на мен ми харесва името ..)))
името е арабско, чела съм за него  на руски сайтове.

# 104
тук съм пупета всичко е перфекто при мен и моя бебчо(тонове,плацента,води,шийка) само ще уточняваме след 10 дни как ще раждам
Попи пред на Минев кабинета беше все едно митинг имаше,ако знаех името на лойър,можеше да я видя

Общи условия

Активация на акаунт