Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 22 тема

• 19 582
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
А кво стана с Деси няма ли новини от одеве я мисля би трябвало да се е върнала от лекаря и да се разпише или са я оставили в болницата
Дано всичко е наред

Тя ми има телефона, ако имаше нещо щеше да ми пише. Сигурна съм, че всичко е наред, при толкова стиснати палци!

# 76
Здравейте бонбонки Hug
или пиша два три пъти един след друг, или ме няма по една две теми Laughing

[/quote]
Деси и от нас двете имаш силно стиснати палчета  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Моето црп беше 7 след аугментина падна на 1,2..те докторите си знаят Всичко ще е наред  Praynig Praynig Hug
Рени ти нормално ли ще раждаш,нормално е да те е страх всички го изпитваме  Hug Hug Hug Но не се тревожи за нищо в най-скоро време чакаме прекрасни новини от теб   bouquet
Аз не изпитвам страх,като че ли, така като не знам какво е не се страхувам...
Аз бях на тонове днес доки каза че ми е добре детенцето  Crazy и по случай случката се запасих със сладоледче  Laughing
а и аз понякога се чувствам сякаш нямам коремче,даже вчера си горих с една приятелка и споделих че имам чувство че от ден на ден става по- малък а не обратното  Laughing
Не знам вече как ще съм бях за секцио заради плацентата според моя док., говорих и с акушерката, която е семейна приятелка на мъжо, каза, че плацентата може да се вдигне и в последния момент, това беше преди месец,  но като ходих на преглед доктора от МД, каза, че няма проблем да е нормално.
Като дойде момента обаждам се на акушерката и дано всичко мине добре, предстоят ми още прегледи, дано съм нормално пък ако се наложи...
Браво за тоновете Жени Hug
Деси, стискам палци и аз Hug

krissy79 аз вече имам все по-чести и осезаеми контракции, преди тези силните бяха рядкост.

За шишетата взех едно на чико, че беше стъклено, но и на мен ми допаднаха на др.Браунс

maiagi здравей, дано се опави бързо детенцето ти, ще му стискаме палци и на него

Жени66  Hug

# 77
  • Стара Загора
момичета името Мирая звучи ли ви българско,попаднах в един сайт на него и пишеше  само че означава чудо,но не и за произход  newsm78
Жени как са нещата при вас най вече с повръщането,има ли подобрение  Hug

# 78
О,Жени ти вече май си взела по сериозно да мислиш за името
честно казано на мен не ми звучи много добре и много българско,без да се обиждаш  Hug,но щом ти харесва не виждам какъв е проблема и да не е българско
Абе ние с теб няма ли да спим вече,аз пак май ще будувам,няма изгледи да се затворят тия очи #Crazy

# 79
  • Стара Загора
ще ми се Десиии,обаче заспивам винаги към 2 като започне да влиза хладен въздух.Моя мил мъж не може да спи на вентилатор,а аз на климатик затова разчитам на среднощното разхлаждане за сън.Явно от сега трябва да им свикваме на безсънните нощи

# 80
  • на земята
Ох бяхме седнали навън,живее се райййй,дано завали  Praynig   maiagi,добре дошла,дано оздравява бързо детенцето ти  Praynig  Много интересни неща сте си писали,за шишета,интересно ми е да ви чета..)))    Sunny07,и на мен не ми допада неяо това име ,няма звучене нещо,МАРАЯ по добре ми звучи,МИРИАМ,МАРАЯ,МАРЧЕЛА,МЕЛИСА,МАЛЕНА,МАРТИНА.,ЛУИЗА,СИЯНА,АНГЕЛА...))) HugАйде избирай  Laughing  Очаквах ДЕСИ ДА Е ПИСАЛА,КАКВО ЛИ СТАНА ,ДАНО СА ДОБРЕ И ВСИЧКО ДА Е НАРЕД  PraynigЛека и прохладна нощ ви пожелавам!!!

# 81
Момичета, има хубави стъклени шишета на NUK. Аз не съм фен на пластмасата   Peace
Имам и на Авент (подарък)- като обърнеш шишето от биберона тече на струя без да правиш нищо.
За дрехите- не купувайте много от най- малките размери. Едно, че бързо умаляват, друго че трудно се обличат на мърдащо и ревящо бебе. Гледайте да имате и повече дрешки с предно закопчаване (има и такива бодита), защото обличането през глава е драма.

# 82
Moмичета Hugето ме.Вчера се прибрах в 22ч.много късно влезнах при Михова.В общи линии док.каза,че може да устискаме още седмица две Cryабе маи всеки ден ще ни е подарък Praynig
Шийката се е скъсила още,но имало още хляб в нея.Да съм имала готовност във всеки един момент за МД...дано да бърка Praynig,ама като се сетя ,как на Даниелка беше казала неяо подобнои тч си роди около 32 гс.Искрено се моля да си дочакам нашия си док.от отпуск,той се връща на 11 Laughing
Взе ми МБ,във вторник ще пускам контролно ПКК и ЦРП.И май от тогава почваме и втората серия за дробчетата.Иначе бебка е порастнала-1450 Heart Eyes и не изпитва феталелно страдание или дискомфорт милото Praynig
Жени,харесва ми Мирая.И ние си нямаме още точно име.двуоми ме се между няколко Laughing.
А и нищо не сме купували,даи боже да се роди жива и здрава,само това искам Praynig
Аерка,стиснати палци и от нас за прегледа днес fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Прегръдки за всички мами  bouquet

# 83
Деси, ще я добутате поне до 32 седмица, вярвай в това  Hug
Lawer и Ивка, честити девойки момичета   bouquet  bouquet  bouquet

# 84
Деси, не се тревожи напразно, мила. Може и да изкараш повече от 32 г.с., това Господ го знае, а не док или ние. Можем само да се  Praynig Praynig Praynig.  Вие с Даниелка при един и същ док ли сте? Колко ти се е скъсила шийката? Това скъсяване също е относително нещо. Сега си лежи и почивай! Hug
Аера, стиснати палчета за днешния преглед! Hug
Мая, добре дошла! Честити ти покупки за беба! Дано момченцето ти да се оправя по-бързо! Къде ли го е намерил този кърлеж? newsm78
Жени, аз също будувам до 2-3 ч. заради жегите и не смея да пусна климатика от страха да не се разболея. Милото ще изпука и то от жега, ама си трае. Grinning Името не ми звучи много българско.
Попи, ами ти си била уникално бебе! Изтормозила си горката си майка!  bouquet
Лаленце, прати малко дъжд насам, ако дойде при вас, че не се търпи. Hug
Ф/х/, расте ли младежът?

# 85
  • Варна
Няма начин и аз да не се пльосна тук !:lol:

Първо честито на всички нови успели мами ...............те са доказателство ,че вълшебството тук не спира  bouquet

ще се включа и аз  за шишетата  и бибероните  ,че са ми болна тема .............вече са един кашон в нас.
Използвам Нук ,всъщност са си добри само трябва да се подбира биберона (за  какво се използва  за мляко или вода)До скоро имах проблем с водичката , голям теч беше  и беба  се давеше,оказа се че каките в магазина са ми продали биберони с по голяма дупка ...така де  за мляко(аз  не обърнах  много внимание , защото питах  дали стават за новородено ,и те нали са консултантки им се доверих)
Нук имат по стар модел шишета със сплеснати биберони...........страхотни са ............просто на фантазия ги открих Laughing
Ако кърмите и ви трябва  шише за  водичка ,вземете на Нуби, техните биберони са с клапа(И такъв имаме ,но не може да дърпа от него защото не знае  как  се  суче)клапата пуска точно толкова колкото бебето иска и не се нарушава техниката на сукане(това е много важно , защото ако бибата е обикновена  водата буквално се  излива )
Всичко е  въпрос на усет от страна  на майката , вие сами ще разберете  дали на детето му е комфортно да пие точно от това  шише ............няма да се учудя  ако започнете да ги сменяте  ,докато  налучкате правилният  продукт.
За коликите , да  вярно че бебето поглъща въздух , но това  не е  единствената причина, докато не се създаде чревната микрофлора ....коликите са на лице! Можете  да успокоявате с капки и топло ......................но когато дойде времето те сами си спират(това е положението , ще се реве)

АААААААААААААААА, оставям  ви  ,че пак се почна Laughing

# 86
Момичета, много ви благодаря за поздравите и милите думи Hug Скоро много от вас ще изпитат същото щастие Grinning
Деси Ая, чета какво става с теб и искам да те успокоя. Аз също съм пациентка на Сигридов и именно благодарение на него го добутах до край. Прогнозите от самото начало бяха да стигна макс до 28 г.с. Кръвните изследвания са ти дали отклонение от кортикостероидната терапия. И при мен беше така. В 30 г.с. и  на мен Михова ми каза да очаквам всеки момент да родя. Тогава тя по случайност ме гледа, че Сигридов го нямаше. За твое успокоение аз нянмах НИКАКВА шийка. Мойта е оперирана и цялата е отсранена, в 24 г.с. бях на терапия, на която и ти беше сега - 10 дни венозен АБ, сутрин и вечер и индометацин, а Флажила при мен си беше дежурен нон стоп. Бях на легло през цялото време, като последните 4 месеца ползвах подлога. Стигнах си до планово секцио в 38 г.с. макар всички лоши прогнози. Сигридов се запъна да ме докара до край и го направи, и двамата си го поставихме за цел. Вярвай само на него и го слушай, той винаги вкарва логика в неговите терапии. Никой не може да ти каже, че ще родиш до седмица-две, аз съм живото доказателство. Ако мога да ти помогна с още инфо ми пиши, аз съм на среща. Само бъди спокойна, знам че е трудно, но помага Hug
За всички останали момичета много успехи и  Hug Hug Hug

# 87
Добро утро тумбаланки
Деси ще видиш,че всичко ще е наред не само 32 ми до 37 ще докараш  Hug
Жени66 как е малкото съкровище слушка ли
Тази нощ дремнах,точно когато ми се спи най много аз трябва да ставам да се оправям
Едвам гледам затварят ми се очите,но като ида след час при лекаря да си видя бебчо ще се разсъня набързо  Party да стискате палчета
Айде сега ви оставям после ще се разпиша след прегледа
 Hug Hug Hug за всички маминки и сладките им коремчета

# 88
Добро утро!

Ф_Деси, успех на прегледа! Дано бебуш да е добре!
Миленче, сега разбрах какво имаш предвид под трудна бременност  newsm51 newsm51  Не ти е било никак лесно, но най-важен е резултатът! Понякога, когато ми е трудно и ми е дошло до гуша от лежане, такива мами като теб ми действат отрезвително.

Скаби, тези шишета на Нуби ме заинтригуваха. Пълна си с инфо, както винаги 

Лали бали, Фикси  Hug Hug Hug

Деси Ая, аз няма какво да ти пиша, Миленчето е била много изчерпателна. Нали съм ти казала, че тази година ще е твоята година  smile3521 smile3521

Момичета, сложих на първа страничка Шайни, с пожелание отново да се присъедини скоро за едно дълго лежане при нас. Някой засичал ли я е по темите?

Много гушки на всички пупенца и да погалите тумбаците!

# 89
Шайни писа, че отива на море да си почине. Хубаво, че сте я сложили.
И на мен ми хареса това за Нуби шишето.
Лали, расте, има колики и е яко нещастен. Ама ще мине и това.

Общи условия

Активация на акаунт