Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 22 тема

• 19 580
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Еj тия кърлежи, баси напастта отвратителна...

Ам Попи, in this case помпа ще взимаш ли?

# 61
Ооо, аз имам отдавна, електрическа помпа на Медела и една ръчна с шишета на Томи Типи.

# 62
Мдам, Меделите са мерцедеса дет' се вика. Аз ръчна ще взимам ама още се туткам.
Ай мамета, ще се мятам на масата да пълня тумбака.
До утре  Hug

# 63
Аз си купих оня ден Авент стерилизатор с две шишета подарък с 50 % отстъпка от айко.

# 64
Добър вечер, дебеланки!

Виждам, че сте намалели  Hug
Честити бебоци на Ивка и Лойър! Да са живи и здрави, на мамите бързо възстановяване.

Аз съм с Томи шишета, доволна съм, но с помпата нещо не се сработихме, та в голямата лудница в болницата, майка бяга да ми купува на Авент. А шишетата на Авент пускат много въздух...
На нас ни казаха вода да се дава след ядене, заради млечницата, поне да се изплаква устата.

Прегръщам вииииииииииии

# 65
Аз Меделата я изрових от Амазона беше на промоция, бях още в 5-ти месец. Майка ми едно време с мен е имала много кърма, имам двама млечни братя и едих фикус, поливан с кърма, стигнал до тавана  newsm62 newsm62  Кърмена съм до 9-ти месец, то затва съм такова чудо на природата, хи-хи. Та родителското тяло не спря да ми опява, че едно време щяла да хване артрит на ръцете от цедене и това и бил най-големият кошмар през цялата бременност, та друго може да не сме купили, ама ел помпата беше първа в списъка.

# 66
Женииии  Hug Hug Hug Много се радвам, че наминаваш! Целувки на мъничкото раче   love001

# 67
Аз си купих оня ден Авент стерилизатор с две шишета подарък с 50 % отстъпка от айко.

Колко пари, Мая?

# 68
Аз все още не съм купувала шишета, но съм се спряла на Томи типи, много ми ги хвалят, така че ще пробвам, живот и здраве:)
ДОбре дошла, Мая:)

# 69
Попи 39 лв с отстъпката -ето линк за брошурата им.http://www.aiko-bg.com/i_pictures/aiko_7.pdf почти на края е

# 70
Добре дошла на новото майче  Hug , нека детенцето ти се оправи час по-скоро  Praynig 
Като се е отворило дума за кърлежите да ви се оплача, че май тази година има нещо като бум на тези отвратителни същества. В улицата на нашите (ние живеем на 300 метра от тях - почти комшии) от една шахна излизат десетки и почти са стигнали до къщата на  мама и тати, та вчера ходих до общината да взема един човек с мен и да му ги покажа, че да обеззаразят улицата. От два дена сънувам как ме хапят и съм изпаднала в някаква параноя, то не е шега работа.
Виждам шишета коментирате и тъй като гледам вече ми е време да се ориентирам и да подбирам по-подходящите марки. До сега само списъци отсявам какво ще ми трябва, но не съм си избирала производители. 
Попи, ползваш ли в тези жеги колана за бременни?
Много ме радвате като пишете повечко   love001

# 71
Стеф, ами аз само лежа с възглавница под дупето и не го слагам, защото няма смисъл.

Да ти кажа, вече загубих представа какво е времето вън, стоя само на климатик, не излизам със седмици и жега, не жега - у нас е 20 градуса. Такива хормони ме пердашат, че мъжът ми стои с кожуха в къщи.

# 72
Ох колко готино се разхлади направо е рай тази вечер
А дали ще се спи  Thinking
Попи колкото и да е студено в нас аз съм постоянно потна така не съм се потила през живота си,такива горещи вълни ме избиват

# 73
Попи колкото и да е студено в нас аз съм постоянно потна така не съм се потила през живота си,такива горещи вълни ме избиват

За това прекрасно чувство говоря. Пукам, сестро, не се трае! Като прибавим и напишкването и става чудна работа...

# 74
А кво стана с Деси няма ли новини от одеве я мисля би трябвало да се е върнала от лекаря и да се разпише или са я оставили в болницата
Дано всичко е наред

Общи условия

Активация на акаунт