Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 22 тема

• 19 552
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, вие на каква марка и вид шишета и биберони  се спряхте?

# 46
Попи аз взех 2 на чико и 2 на авент уж много го хвалят тоя авент та ще видим
дрън аз пак немога да видя снимчиците  newsm78

# 47
Аз съм се спряла на шишета Tommie Tippee против колики + същите залъгалки.

# 48
на мен лично не ми харесаха много груби ми идват,а и доста хора ми казаха че ефект няма,ако детето си има колики,а пък се надявам да се кърмим

# 49
На мен точно формата ми харесва, особено за по-големите възрасти формите им са много закачливи.

# 50
За шишета съм се спряла на Томи Типи или Нуби. Клоня към Нуби защото тяхната помпа ми харесва повече отколкото на Томи-то, и цената й е доста по-сериозна, но още съм си в размисъл. Иначе пробвалите мами много ги хвалят Томитата, и антиколика имали ефект (има цяла тема за техните продукти). Не че смятам много шишета да взимам, най-много едно малко и едно голямо тъй като също много се надявам да кърмя.
На Авент шишетата течали яко.
Залъгалка взех на Нук - каучукова, защото най-ми хареса като дизайн  Mr. Green

Редактирам се;  Ф_Деси, май да ти кажа ми ги банва форума автоматично, успях да кача снимките направо и после като погледнах пак, вече ги нямаше. Сори...

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 20:20 от Дрън-дрън

# 51
Иначе пробвалите мами много ги хвалят Томитата, и антиколика имали ефект

Абе и аз така знам. Много плътно им прилепва по устата биберона на бебоците и няма как да влизат въздух.

# 52
Дам, и там тръбичката създава някакъв вакуум и не влизал въздух, тъй като мушмурока не прави пауза докато цоцка  Wink То колко ли водичка ще пие в началото де, ама все пак... поне аз смятам да давам малко водичка, поне да си изплакне устичката след кърмене, и то ако иска естествено. Последната ми приятелка дето роди, кърми и детето не близва вода, плюе я, не че е задължително де, те  от ЛЛЛ казват че няма нужда да се дава вода ама в тез жеги смятам да го пробвам пък то ще си покаже...

П.П. Много ми се пие студено розе...

# 53
Пробвайте водата да е с телесна температура като на кърмата  Naughty При една приятелка се получи.

# 54
Здравейте,може ли да се запиша при вас,макар да не съм точно лежаща? В болничен съм от два месеца ,но поради общ риск ,ниско кръвно и припадъци. Чета ши редовно и стискам палци на всички ви. При мен кашата е пълна ,но от друго естество. Късмет на всички ви и много много стиснати палци!!!

# 55
Здрасти Мая! Каши всякакви изслушваме и преживяваме тук, като решиш винаги можеш да споделиш  Hug

Попс, ти май си решила да наложиш вето на двете госпожи, а  Mr. Green

# 56
има много добри отзиви и за шишетата на д-р Браун
добре дошла на новата мама

# 57
Основното е да се пазите много!!!! Имам син на 14 години и от три дни лежи в инфекция с марсилска треска от кърлеж. 40 градуса температура ,три вида антибиотик и голяма мизерия в отделението. Къде го е намерил кърлежа не знаем Така че внимавайте и се проверявайте редовно за тия смукачи.
За притеснението и сълзите няма да ви разправям Сега сме вече една точка по-добре ,та ми светна малко и на мен.

# 58
Попс, ти май си решила да наложиш вето на двете госпожи, а  Mr. Green

Ааааа не, въоръжена съм с всякакви матракуции за да мога да ги вкарам в употреба  Grinning

Здравей Мая, добре дошла. Идвай си при нас да си приказваме, няма значение, че не лежиш  Hug Hug Hug

# 59
  • Стара Загора
Разбира се че може,добре си ни дошла  Hug
Силно се надявам детенцето ти скоро да се оправи и да си е при теб  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт