Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 22 тема

• 19 591
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
На момичетата които нямат - извадете си ПИК код от НОИ. Супер удобно е, в сайта на НОИ http://noi.bg/eservicesbg/reports/reportsegn можете да проверите кога ви е подаден болничния от счетоводството, какъв му статута в момента (дали се обработва или е вече изплатен), всички изплатени суми до момента, на какви пари се осигурявате и други разни екстри. Изключително е удобно, на мен ми го извадиха за 10 мин. на място.

# 121
На момичетата които нямат - извадете си ПИК код от НОИ.

Да бе, ама нали моето шефче, д-р Минев, трябва да разреши да си дотътра д-то до там. За майчинството ще си го изкарам, сега подпирам дивана

# 122
Естествено, това е много по-важно  Hug

# 123
Аера, днес ми е 5-ти ден и за това съм тук все още. По принцип днес трябваше да ме изпишат,но чакам едно последно контролно ЦРП на дъщеря ми и ако всичко е ОК, утре ще си ходим.
И аз си мислех да раждам в Токуда, но се разколебах нещо. Сега като гледам обаче за какво иде реч в МД и направо съжалавам, но само незнам дали в Токуда са толкова адекватни, както се твърди за МД.
Абе да ви кажа, в българските болници положението е брутално просто. На никой не му пука за пациентите. Истински съм щастлива, че срещтнах Сигридов, единсвено той беше загрижен за мен и наистина даде всичко от себе си.

# 124
Тъкмо щях да пиша за нои за кода,а Дрън ме изпреваила,Много е яко както се лежа вкъщи и знам кога ще ми цъфнат паричките
Попи наистина трябва да се въоръжиш с търпение имаше едни хора коментираха,че часа им е бил за 10,а в 11,15 още не бяха влезнали

# 125
Милите ми те, коментирате болнични  Tired Аз се водя фиктивно на работа и си плащам осигуровките на шефчето, но ме осигуряват само на 475лв.  Sad Бачках миналите три години все по бригади в Англия, а тук няма кой да ми го признае това като основа за начисляване на майчинство и сигурно ще взимам ужасно смешни пари като се роди мъничо. Тъй че татенцето да запрята ръкавки и да ми изкарва  Simple Smile
Ще раждам в Плевен в Авис медика, там лежах три пъти за задържане и съм изключително очарована от всичко. Страхотни професионалисти, поне доколкото аз мога да преценя. Целият им екип е супер задружен и никой не плюе другия, даже санитарките като отсервират и питат: Напапкахте ли се котенца  Laughing Всички са готови да ти помогнат и да ти отговорят на въпросите, просто като чувам как се отнасят в другите болници с бременните и родилките Sick като с животни. За МД също съм чувала ужасяващи разкази, но неонатолозите си разбират от работата.

# 126
Аера, мисля че дори и края на 8 месец да се запишеш за нея няма проблем, знам само че когато влезнеш в 9- ти трябва да си избрала при кои ще раждаш. За мен Кирякова е много добра, няколко пъти ме е поемала, когато моя док го е нямало, доколкото знам от сестра ми( тя работи там) е голям специалист и има много жени!

# 127
Днес Жени Ив къде се скатава не се е разписала нали  newsm78

# 128
Писа вчера вечерта късничко, но днес наистина не се е мярвала. Сигурна съм, че ще се включи после, като позахладнее.

# 129
  • Стара Загора
тук съм спя като пор цял ден,точно се събудих като скумрия в собствен сос  Laughing

# 130
  • на земята
Sunny07 ,ти по хладното будуваш,денем в жегата спинкаш  Joy Joy

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 17:50 от *лаленце*

# 131
  • Стара Загора
луда работа  Laughing

# 132
Попи наистина трябва да се въоръжиш с търпение имаше едни хора коментираха,че часа им е бил за 10,а в 11,15 още не бяха влезнали

На тези хора сигурно им е било първи-втори преглед  newsm62 Аз такива закъснения изобщо не ги отразявам.

# 133
Мамчета, влизам набързо да се похваля че вече съм в 33-та седмица. Не съм писала отдавна тук, защото все лежа, а от телефона е супер тъпа клавиатурата и се изнервям.
Тумбака вече ми е грамаден, бюстът и той и взе да увисва, ама жертви, няма как. Взела съм си сутиен за кърмене 90 DD ooooh!

Ние напреднахме с покупките, количката JANE UNLIMIT e страхотна, голямо попадение, макар че я поръчах на риск от интернет. Материята е супер мекичка, всичко се сваля и се пере.

Днес си поръчахме и легло от Арбор, пак от нета, дано пак имаме късмет и сме доволни. Шишета и аз на Нук си взех по препоръка на майки. От абубу майка ми доста неща ми купи. Каза че са страхотни материи. Ей това ми е най-сладурското http://www.abubu.bg/prod.php?id=2427.

Кураж на всички, с лежане до заветната цел!

# 134
Милите ми те, коментирате болнични  Tired Аз се водя фиктивно на работа и си плащам осигуровките на шефчето, но ме осигуряват само на 475лв.  Sad Бачках миналите три години все по бригади в Англия, а тук няма кой да ми го признае това като основа за начисляване на майчинство и сигурно ще взимам ужасно смешни пари като се роди мъничо. Тъй че татенцето да запрята ръкавки и да ми изкарва  Simple Smile
Ще раждам в Плевен в Авис медика, там лежах три пъти за задържане и съм изключително очарована от всичко. Страхотни професионалисти, поне доколкото аз мога да преценя. Целият им екип е супер задружен и никой не плюе другия, даже санитарките като отсервират и питат: Напапкахте ли се котенца  Laughing Всички са готови да ти помогнат и да ти отговорят на въпросите, просто като чувам как се отнасят в другите болници с бременните и родилките Sick като с животни. За МД също съм чувала ужасяващи разкази, но неонатолозите си разбират от работата.

stefi_sv и аз ще раждам в Плевен, при кой лекар ти си??

Общи условия

Активация на акаунт