Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 22 тема

• 19 598
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Инче знам, че по принцип в осми месец не е късно, но просто се моля да устискам, защото вече имам преждевременно раждане.
Стефи, забравих да ти честитя бъдещата промяна в семейния статус.   bouquet А ти му се ядосваш на човека. Хубава дата сте избрали.
Миленче, явно не съм разбрала. Бързо завръщане у дома.  Hug

# 136
Какви ги къдрите тумбачета? Аз чакам да започне откриването на олимпиадата по бнт, ама я дочакам я не. Мъжо лепи тапети и на мен ми е доста тъпичко.
Абе Стеф, верно че беше писала че ще се жениш Simple Smile Край с ергенлъка  Mr. Green
 wavey
Ха, най-евтиния билет за откриването в Лондон бил 950 паунда  Money Money Money

# 137
Мъжът ми ме дразни и ми говори глупости тука, пък аз го плаша, че ще ида да си раждам сама и хич не ми трябва да ми идва да ми вдига кръвното!  fight

Чух се с Лойър, разказа ми за раждането и съм оторизирана да ви пиша, но сега ме мързи, че дълго - утре.

# 138
  • на земята
Аз се накъдрих,така се натъпках,че незнам накъде  Joy ааа не съм правила скоро такъв карашик с храната...))))     stefi_sv ,поздрав за женитбата,сватба ще има ли?    Aera ,всичко ще е наред не мисли сега за раждане има си време  Hug    И аз ще записвам час при МИНЕВ,защото има вариянт да раждам при него,ама какви са тез опашки ,чака ли се много,нали има часове,аз забравих какво е това чакане пред кабинет,в Турция,Истанбул,като правих инвитрото и преди това де като съм посещавала,няма такова чакане,всчко си има ред,лаборатория,прегледи,направо се родихме,влизаш си на часа,няма такова дрямане с часове..)))Но уви тука в БГ ,май всичко е така..)))  Но що требва ще се чака,без мрънкане и тва е положението..)))    poppy-fairy ,не се коси,аз напоследък съм като пън никой не може да ме ядоса,хич не им обръщам внимание и съм си много добре ..)))Преди все се ядпсвах за разни щуротий ,сега обаче неееее,казах аз и бебо сме най важни..и така..)))  Да ви кажа тази вечер тук е хлад при нас,седиме с мъжо на тераската,там вечеряме и е супер и вятър си има,а даноооооо..)))

# 139
Аз не, че много го отразявам, ама преди малко успя да ме издразни с неговите умозаключения.
Лале, при Минев се чака, тва е положението. Не е много готино, но човека редовно го викат по спешност или закъснява след операция.

# 140
Благодаря сладурки за поздравите  Hug Вече не отдавам внимание на това, че ще се омъжвам, пък било то и само с един подпис, защото ме очаква нещо много по-вълнуващо и по-красиво  Heart Eyes
manjunja, при д-р Янкулов съм, ходя си само и единствено при него, той е и по ЗК, но ми обръща огромно внимание, обичам го този човек и това е. На следващият ми преглед ще го питам и какво трябва да се направи, за да ме изражда той. Ходила съм при свищовските аг-та за да ми вземат на частно секрет за МБ и честно казано съм отвратена.
Иначе ти който и лекар да си избрала не си сгрешила, всичките са на доста високо ниво.
Попи, я го стресни твоя, нека знае кой е шефа  hahaha Аз понякога нарочно му вдигам нервите ако ми е скука, но току що го викнаха пак на работа и чак почна да ми липсва. Ми то като няма с кого да се скараш не е интересно  smile3503
Дрънче, то сега паунда е скочил до небето, а за цените на билетите да не говорим. Това е шанса всички в Англия да натрупат капитали и сега им е паднало.
Лаленце, няма да има сватба, джубарета и т.н. даже няма да съм с рокля, просто бием един подпис и това е. Ехххх ти винаги си била късметлийка на хладно време, но и тука се поразхлади доста и подухва  smile3534

# 141
аз съм при д-р Петрова, много съм доволна.Хубав лекар и много мила жена!!И ще раждам в Авис Медика.

# 142
А във Варна е кошмарно горещо и съм пуснала климатика на 24 градуса колкото да не е без хич и съм отворила вратата към другите стаи.
Попс, голям си мързел, утре с кафето си искам разказа smile3534
Лаленце, ние имахме три тераси на всяка стая по една, ама пусто му място, усвоихме двете и сега имаме само една и тя остана на дечко на стаята. Да размъквам чинии до там не става, само бири и чаши може  Mr. Green Така или иначе нямам столчета и масичка и мрънкам че искам да се препичам с беб на балкона и спешно са ми нужни  Sunglasses На косъм е работата, усещам че ще ме огрее.
За чакането пред кабинети, неизбежно е особено при такива лекари които израждат. Моята като й дойде на някоя родилка времето и отидоха часовете по дяволите и чакаш, кво да правиш...
Стеф имаме един приятел живее в Лондон, миналата година като бяха по 60 лв. самолетните билети викам на моя айде бе да отидем малко на гости, сга ще видим Лондон през крив макарон, поне е за хубаво  Wink

# 143
Eйййй това с тераската и да се препичате като печени филийки с беб е страхотна идея, просто като го четох и ми се визуализираше пред погледа. Дано да те огрее, а мъжо да наминава само да ви понамазва гръбчетата с малкия мушмурок. Аз пък все си мечтая как ще си го изкарвам като бебенце под беседката с бебИшкото шезлонгче, а аз ще се опвам на дърташкия шезлонг  hahaha
Сестра ми живее в Англия и щяха да си идват края на септември, но мама като чу за атентата в Бургас и вика: "Никакво идване, да вземат точно тогава на софийското летище да гръмнат бомба", да си я гледала по скайпа и стигало  Joy голяма паника е  Joy Пък аз и опонирам и и казвам: "Бе мамооо, от къде тоз късмет"

# 144
  • на земята
Слушайте какво,каня ви на нашата тераса,имам 100 квадрата тераса,затова го купихме апартамента, заради терасата Joy,ако не сега то с бебетата има място за всички,ще си направим барбекю и ще ядем и пием...)))) Ние сме до яазмото тука и отсреща е гора може би и от там да идва понякога хлад като тази вечер иначе си е жега пак де..)))То при тез 38-40 градуса е ад..))

# 145
Лелееее тераса 100 квадрата! С такава двор не ти трябва, даже доматки може да си копате в единия край  Mr. Green Или да си сложите надуваемо басейнче на детето като поотрасне, със слънчева водичка...ох, че хубаво:)
Като каза пържоли се сещам, майка разправя нещо си дюдюкали с една съседка за друга трета, как отишла да й звъни на вратата да спре да пече пържоли през вечер, защото разбираш ли, не всеки можел да си ги позволи, а цялата махала миришела  Joy
Стеф като поотрасне беб може да отидете тримата на някой манастир хем да я кръстите, хем да се венчаете пред Бога дет се вика, хем ще си имате най-хубавото шаферче - вашето:)

# 146
  • на земята
 Дрън-дрън  Joy Joy,добре че не сме по месото иначе махалата ще мирише все на мръвка,а за копане без майтап има място в единия край.. и за басейн има на племенницата на МИКИ МАУС надуваем ,топя си краците  Joy

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 22:27 от *лаленце*

# 147
Ехоооооооо, къде сте се скрили?  newsm78 Няма кафенце, няма закуска, ще си умра от глад  и жажда. Joy

# 148
Здравей Лали,за закуска предлагам сладолед .Но не знам как се качва снимка:))))) Как си?

# 149

Хайде кафето от мен  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт