Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 22 тема

• 19 602
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Минавам да кажа бързо здрасти  wavey
Монтират ни новата спалня, а аз съм се хванала да изпразня една стара секция от книгите.
По-късничко ще се включа пак.

Hug Hug Hug

# 151

С голямата помощ на Попи!!!!Благодаря ти и да ви е сладкооо!

# 152
Мая, Попи, браво на вас, бях се притеснила да не ми заслабне д-то. hahaha hahaha hahaha
Дрън, ти много не се напрягай, действай по-спокойно. Peace Дали този ПИК от НОИ може да се получи с ел. подпис? newsm78
Днес всички спят дълбоко, май? newsm78
Мая, как е твоето момче? Още ли е в болницата? newsm78

# 153
  • Варна

Надявам се това  да  става Hug

Ако знаете какво  преживя бедната ми главица .....хем тъжно хем  комично Wink
Вчера решихме да си търсим нова кола, щот вече сме повечко и старата ни отесня , така де тръгваме аз , мъжо ми и бебето(добре че баткото прояви разум и отказа  да дойде с нас)към Каварна, всичко е беше  на ред  но Неда се съдра от рев , не ще го това столче и това е , както и да е........добрахме се до там криво ляво , почти оглушели ,потни и изтормозени, не е истина момичета беше  АД ....нищо че климатика си бръмчеше  там.
Та  харесахме си кола , и по живо по здраво тръгнахме да се прибираме , малкото човече вече беше  на кеф и я сложих в това прословуто задължително и адски неудобно   столчето(толкова са гадни , хич не мога да проумея как ще седи там за по дълго време).............И  що да не ни се случи  на нас?-Разбира се , от нищото изкачат чичковци "милиционери".....е  какво по -хубаво от това , спират ни,глобяват ни , ние се  тюхкаме а "Тя" ака, ака бе  хора  ,крещи и прелива  ...о , ,ужассс Mr. Greenзапочна едно мятане в колата ,смяна  на памперси, хълцания  ,мазане на акита  и т.н
Ама ако си мислите  ,че това  е края на моята така да се каже  пътна "сага"
Нцъъъъъъъъъъъъъ, това  малко кречатало не се  спря , мята се и се гъне като едно от "златните момичета", пластелин бе хора ,не мога да го сложа пак в онзи адски уред на мъченията, ясно вие че не можем да тръгнем ако не я запокитя там , пък и пазачите на реда до нас , я сме тръгнали с бебето в ръце , я пак са ни изплющяли глоба..........Стояхме 1ч. посредата на нищото  в най-голямата  жега и в   приятната компанията на униформените чичковци ............докато  принцесата  заспа ...........Амин!
Успяхме да се приберем за моя най-голяма радост, сега е тиха и кротка като агънце , а ние с баща и се чудим как  аджеба ще стигнем до Пловдив Sick..........

# 154
  • на земята
Здравейте пупета,skabiela,ти големи приключения,така е с малко дете ,тез полицаи  те виждат жега с малко дете ,малоумници..))))   Дрън,довечера си на новата спалня,еххаааа,а чистенето по полека,не се натоварвай ..)))    lali bali ,ПОПЧЕ как сте? Само да ви кажа,че тук в Стара Загора е страшна жега още от 8 сутринта не се диша от задух,баси гадната работа честно...то направо не се издържа ,с тоз климатик вече се побърках... ooooh! ooooh! ooooh!

# 155
Днес, както всеки уикенд е много тихо в нашата тема...

Аз да ви кажа за кошмара, който преживях тази нощ. Знаете, в Пловдив са адски жеги, без климатик не става работата, пък и то с тези хормони   Weary Weary  Та аз спя точно под климатика, даже лягам с блузка с дълъг ръкав, за да не настина. Тази нощ се събуждам от болка в плешката, ама толкова яка болка, че направо откачих. Явно нещо съм се схванала. Станах аз, раздвижвам се - няма минаване. Имаме у нас едно за ставни болки загряващо мазило, събудих мъжа ми да ме разтрива с него. Легнах - продължава да боли. Тъпа, постоянна болка  newsm45 newsm45 newsm45 добре, че това мазило ме загря яко и ме отпусна, та съм заспала, че не знам как щях да изкарам.

Аз знам, че не трябва да се използват такива загряващи неща, много се пазя от лекарства, за които нямам зелена светлина от АГ-то, но повярвайте ми - тази нощ, ако го нямах под ръка това лекарство, сигурно щях да започна да раждам от зор!

# 156
  • Варна
Поппи, споко  и аз също се  мазах с разни гелове защото адски ме болеше д......то,доки ми каза че не трябва защото се затваряла някаква тръба .......ма ква и аз не разбрах.
Няма страшно!

# 157
Ехооо, къде сте се скрили мамчета! Аз днес цял ден имах гости и много бързо ми мина времето!
Тази жега май ще ни мъчи още доста, ама и с климатика не е добре, виж Попчето как се е схванала, мен ме е страх да спя на климатик и затова почти не спя през нощта;)

# 158
  • Варна

БРЮТРУ!

То на нищо не прилича това , да няма човек с кого едно кафенце да изпие smile3518

# 159
  • Стара Загора
ееее Скаби аз кафе не пия но ще ти правя компания  Hug

# 160
Dобро утро и от нас Hug! Кафето е супер и аз към желаещите  food010

# 161
И аз се излюпих   food010  food010

# 162
Десинко, гледам ти, мило лентичката, до 32 седмица доизкрета  Hug Hug Hug
Пу-пу, да не ти е уроки, искам да избуташ до 36-та и да им опровергаеш всички теории на докторите   newsm17 newsm17 newsm17

# 163
Добро утро , мерси за кафето, а закуска няма ли?

# 164
Добро утро и от мен, сега ставам и с удоволствие ще си пийна кафенцето:)))

Общи условия

Активация на акаунт