Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 22 тема

• 19 615
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Ева, аз също доскоро поработвах у нас, наистина минава по-бързо времето. От първи август вече спрях и ето, няма и 10 дни ме хванаха лудите вече.

Пупенца, дръпнах аз една дрямка от 8 до 10, предиобедна...а сега да видим каква ще я върша  ooooh!

# 676
Ева, да ти кажа после се сетих, че и в САЩ използват lb  Mr. Green Това е добре щом си доволна от докторите. И аз уж поработвам от вкъщи, ама нещо не ме кефи и се чудя дали да зарежа всичко. Искам да прочета поне една книга за отглеждането на бебенцааа  Heart Eyes
Попи, браво за спането, то сега ти се полага

# 677
Момичета тук съм завърнах се другата сряда съм пак на преглед,ако устискам дотогава имам разкритие вече
Засега остава да пробваме за нормално раждане дано станат нещата  Praynig
Ох сега вече съм още по развълнувана
Този преглед за разкритието е отврат не бях изпитвала такава болка  Cry

# 678
Здравейте и от мен,
Пак съм на безумния режим с лежането, не че досега много съм мърдала, ама така ме натиска едното бебе, че имам чувството че ще ми изкърти шийката и тотално се застопорих  Joy
Виждам, че повечето будувате, аз вечер късно заспивам, но горе-долу спя добре като изключим честото ходене до тоалетната. Като гледам какво пишете виждам, че скоро ще имаме бебевалеж в темичката Grinning

# 679
Момичета тук съм завърнах се другата сряда съм пак на преглед,ако устискам дотогава имам разкритие вече
Засега остава да пробваме за нормално раждане дано станат нещата  Praynig
Ох сега вече съм още по развълнувана
Този преглед за разкритието е отврат не бях изпитвала такава болка  Cry

hahaha hahaha hahaha Аз ти казвам, че ще раждаме заедно

Ивет, ще стискаш, няма начин. И аз ставам само до тоалетна, мъка голяма е, а и тези жеги допълнително ни стъжняват живота....

# 680
Попи разбрахте ли се кои ден ще те резне
Аз вторник или сряда съм пак там

# 681
Попи разбрахте ли се кои ден ще те резне
Аз вторник или сряда съм пак там

Ще го запазя в тайна засега. То се видя, че с нашето момиченце никакви планове не можем да си правим, затова мълча и не смея нищо да кажа  smile3505  Ще разберете веднага, обещавам, взела съм си един малък лаптоп за болницата, а в Селенката има интернет, ще пиша, живи и здрави  newsm17 newsm17 newsm17

# 682
Попи, ние каквито сме хиени всичките само чакаме някой да забегне и си мечтаем за бебета. От тук нататък ще си следена изкъсо  newsm62 Дано всичко да е наред до тогава и беба да си излезе жива и здрава  Praynig

# 683
Дай Боже! Мълча си аз, да не чуе бебка, че като нищо ще ми обърка пак сметките. Лъвицата на мама вече проявява характер  Laughing

# 684
Леле момичета ще полудея!!! Отивам сутринта до тоалетна и кво да видя на бельото ми едно малко слузесто петно, без кръв , прозрачно! И веднага званя на док, сега съм в болницата и ми правят запис, после ще ме гледат отдолу сигурно, за да се види кво в това! Дали е част от тази тапа?! Ще полудея казвам ви, един ден спокойствие няма! На някой случвало ли му се е ?

# 685
Ina, спокойно само, мисля че имаше хора, на които им се е случвало в тази тема, дано се включат- Стискам палци и пиши после какво е станало  Praynig

# 686
Леле момичета ще полудея!!! Отивам сутринта до тоалетна и кво да видя на бельото ми едно малко слузесто петно, без кръв , прозрачно! И веднага званя на док, сега съм в болницата и ми правят запис, после ще ме гледат отдолу сигурно, за да се види кво в това! Дали е част от тази тапа?! Ще полудея казвам ви, един ден спокойствие няма! На някой случвало ли му се е ?

Това сигурно е цервикална слуз, на мен ми падна такова едно като желе в 4-ти месец, имах рязко скъсяване на шийката. Спокойно, аз виж колко изкарах и ти ще избуташ  Hug Hug Hug кураж, всичко ще е наред.

# 687
Попи, а на теб под колко ти казаха, че не трябва да пада шийката? Аз в момента съм 31 седмица с близнаци и ми беше 2.7 преди около седмица - моят доктор изобщо не се впечатли, че продължава да ми се скъсява. Чудя са дели да не си продължа утрогестана на моя глава, макар че това пъхане на глобули нон стоп не знам колко е добре

# 688
Мили сладуранки,

Искам да ви почерпя - днес Сияна прави 1 месец !!!  smile3521 И тъй като нямам идея как да ви кача почерпка, всяка да хапне и пийне по нейн вкус, за наше здраве  newsm18

Попи, моля се да е на 16-ти.... като кака й Жени  Hug Ако не ти, Деси и ти може да ме нацелиш. Ще ви стискам от сега палци за бързо и без проблемно, че незнам кога ще пиша пак Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Ина, не мисля че е тапата, но дори и да е тя, пак можеш май да изкараш известно време. Бъди само позитивна!
Добре дошла и от мен, Ева !!!Виж ни успелите мами на 1-ва стр., няма страшно. Карай си кефа тук с куклите, и няма да усетиш кога е минало времето.

# 689
Първо не се шашкай  Hug Hug Hug Нека ти видят шийката и да ти кажат колко е, може изобщо да не се е скъсила. Спокойно, не трябва да мислим веднага лоши неща, всичко ще бъде наред. Пиши ни веднага след прегледа какво са ти казали и запази самообладание заради бебчовците.

Общи условия

Активация на акаунт