За почитателите на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 6

• 57 613
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Започнах да чета Кранфорд, още съм в началото, но книгата много ми харесва. Отново благодаря на Вени Hug!
Много се радвам  Hug. И я аз чета. Бях започнала Устоите, но тази седмица имам страшно много работа и не мога да й отделя необходимото внимание. Докато в Кранфорд така, както всяка глава описва някаква случка, ми е "по-лесна" за четене в минутките, в които имам свободно време.

# 391
Търся един филм "Любов и ярост" с участието на Грета Скаки, Даниел Крейг и др. Мисля, че ще се хареса на всички тук пишещи във форума. През 2006 г. е даван по Евроком. Да го намерим момичета.

# 392
Много отдавна чета този форум и доста от филмите съм ги гледала, но чак сега си направих регистрация. Ще се радвам да си помагаме с намирането на интересни филми. П,ед.агам нещо новал а именно: "Love and rage" 1998г. - Даниел Нрейг, Грета Скаки, Стивън Дилайн.

# 393
  • София
Добре дошла!

Пускам си Абатството!!!!! най - сетне!

# 394
Благодаря много Ваня. Радвам се, че ме приемате във вашия форум. Всички теми до сега от последните години съм ги чела и се радвам да стана част от Вас. Приятно гледане на Абатството, но да намерим заедно и предложения от мен филм, все пак нещо по-ново и не обсъждано до този момент. Предлагам този , който е гладал филма "Любов и ярост" да напише нещо и да можем да го намерим и да го изгледаме всички почитателки на period drama мисля, че ще се хареса на доста пишещи тук хора.

# 395
Добре дошла и от мен, и аз доста се въртях, докато се реша да се регистрирам  Grinning. Този филм ли имаш предвид?
http://www.imdb.com/title/tt0185442/
В Замунда и Мастърс  го няма, не видях и субтитри. Иначе торенти бол, погледнах и трейлъра и изглежда наистина интересен. Да видим как ще се произнесат факирите в намирането на филм. Къде изчезна dt?
Случайна непозната, и аз си помислих същото, като го видях какъв е габаритен този осми епизод. Даже не можах да го догледам. И Дейвид, и докторът се представиха супер. Дейвид определено има намерения да се види женен, хей, а докторът не дава никакви подобни сигнали, както си беше и досега. Много интересен епизод, винаги се изтърсват изненади отнякъде... всеки път.
А "Кранфорд" е направо лъчезарна. Елизабет Гаскел явно се е учила от Джейн Остин - има следи и тук, и в "Съпруги и дъщери", и в "Север и юг". Жалко, че са само тези романи, и двете да бяха имали поне по десет...

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 19:48 от Suriyotay

# 396
  • София
Изгледах, изгледах! Мога само да кажа, че Карсън направо щеше да хвърли топа! Много се смях!

# 397
Любовь и ярость / Love and Rage го има в рутракера  Peace (нужна е регистрация, дублажът е руски, сийдърите-14  Grinning)
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1270134

Звучи ми любопитен, ще си го дръпна, благодаря за препоръката   bouquet

# 398
  • в сърцето на един мъж...
Suriyotay, моля те оправи си спелването на името - Елизабет Гаскел е, не Гаскъп

# 399
Уф, добре че каза, Гея   bouquet
Перегрин, ще ми разкажеш ли нещо за този "Любов и ярост", като го гледаш, че нямам регистрация там? 

# 400
  • София
Страхотна тема!
Ще се връщам да чета, много имам за наваксване  bouquet

# 401
  • на кого му пука
Цитат
Дейвид определено има намерения да се види женен, хей, а докторът не дава никакви подобни сигнали, както си беше и досега. Много интересен епизод, винаги се изтърсват изненади отнякъде... всеки път.

Де факто доктора още е женен.Маргарет предполагам ще умре и той ще е свободен на по-късен етап.Сега няма как да предяви намерения.

# 402
Благодаря за съдействието момичета, но ми се иска да го намерим в български сайтове, защото в руските сайтове не всеки може да се регистрира. Лично аз имам забрана за сваляне от руски сайтове, даже пробвах да се регистрирам в този предложен сайт , но не мога. За включващите се сега става на въпрос за "Любов и ярост" и филма е даван по Евроком, ноември месец през 2006 г. Сигурна съм,че го има с български субтитри и за по-опитните търсачи няма да е проблем.

# 403
Записвам се и аз при вас. Ваняbouquet

Много харесвам Абатството. Heart Eyes Сега се връщам да ви прочета, и се надявам да си набележа още интересни неща за гледане. Grinning

# 404
  • София
Здравейте! Добро утро! Чудя се дали да не си изгледам епизода от Абатството пак... ей така за сутрешно настроение.

Общи условия

Активация на акаунт