За почитателите на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 6

• 57 643
  • 740
  •   1
Отговори
# 45

La`Descarada за едни си струва,а за други не.Изгледай го,нищо не губиш Wink

За носталгично настроените

# 46
  • в морето до колене
И след носталгията по миналото - малко поглед към бъдещето  Wink

Тъй като тук сте събрани много очакващи Хобита - да ви зарадвам. Питър Джаксън е потвърдил, че в крайна сметка ще е трилогия.

След The Hobbit: An Unexpected Journey, който трябва да излезе на 14.12.2012, се знаеше че се прави The Hobbit: There and Back Again, който да излезе на 13.12.2013 и сега вече се очаква все още неозаглавена трета част, която да излезе по кината през лятото на 2014.

За тази трета част имаше въпроси по време на Комик Кон-а, но те останаха без отговор тогава...
Обаче ето какво е публикувал Питър Джаксън вчера във Фейсбук

# 47
  • на кого му пука
Страхотна тема, поздравления за труда на верните фенове на историческите филми. Аз съм много запалена по часта за Хенри и Елизабет, но не съм гледала "Династията на Тюдорите" ( извинявам се ако съм объркала заглавието. Исках да ви попитам за мнение, струва ли си гледането? Хубав ден на всички.  

Ще ти цитирам Ваня понеже тя е най-запозната.

# 48
  • София
Пффф, поредния кино - сериал. Дано поне феновете не останат разочаровани.

# 49
  • в морето до колене
Аз мога да злорадствам на воля, тъй като не съм фен  Mr. Green

Но подозирам, че накрая няма да ми е и до злорадстване вече  Twisted Evil
Щото искам да съм лош пророк, ама нещо ми се мержелеят едни към-то 12-15 Оскара към-то средата на март 2015 година  #Cussing out

# 50
  • на кого му пука
Кой е сериала че не виждам картинката.

# 51
  • София
Непозната, за Хобит говоря.

Мячик, много ме дразни това преекспониране и разтегляне. Просто...
и Оскари, агради, чудеса...
Аз също не съм някакъв смъртен фен, но трилогията е много приятна, добре направена. Доколкото разбирам Толкин самия е интересен за четене...

# 52
  • в сърцето на един мъж...
Ако ще играе Рики във всичките варианти - могат и шестлогия да я направят Flutter

# 53
  • Варна
Ако ще играе Рики във всичките варианти - могат и шестлогия да я направят Flutter
Тук мога само да подкрепя с две ръце  Whistling

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 18:04 от Красе

# 54
  • в морето до колене

Ама аз точно зат'ва го написах - теб да зарадвам.
Още като я мернАх новината, викам си - само за Geia е   bowuu

# 55
La`Descarada,определено си заслужава да гледаш "Тюдорите". Откровено казвам,отдавна не съм гледала толкова добре пипнат сериал.Препоръчвам го! Няма да съжаляваш. Разбира се, може би не на всеки се харесва,но пробвай  Simple Smile Историята им е много интересна, а и дори само заради актьорите, костюмите, замъците си заслужава да го гледаш.От естетическа гледна точка е наслада за окото несъмнено.  Simple Smile

# 56

Ама аз точно зат'ва го написах - теб да зарадвам.
Още като я мернАх новината, викам си - само за Geia е   bowuu

Hug Радвам се аз, много му се радвам Blush

# 57
  • на кого му пука
Властелина на пръстените беше истинско предизвикателство за мен.След всяка една серия се питах "Абе що си го причинявам това?Орландо Блум струва ли си?"и все пак издържах.Подобно чувство на обреченост изпитвах и докато изгледах някоя си там част от Карибски пирати.
Сега подозирам че Рик ще ме завлече отново в бездната с изявата си в Хобит.Ще се наложи да го гледам.

# 58
La`Descarada,определено си заслужава да гледаш "Тюдорите". Откровено казвам,отдавна не съм гледала толкова добре пипнат сериал.Препоръчвам го! Няма да съжаляваш. Разбира се, може би не на всеки се харесва,но пробвай  Simple Smile Историята им е много интересна, а и дори само заради актьорите, костюмите, замъците си заслужава да го гледаш.От естетическа гледна точка е наслада за окото несъмнено.  Simple Smile
Много е добър наистина!

# 59
За мен, като не любител на жанра, Властелинът беше уникално преживяване. Щом в най-големия студ се нагласих да гледам във ФК филм и след края се бях вкочанила, но бях щастлива, то значи си заслужава изцяло и парите и студа Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт