Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 8

• 29 625
  • 730
  •   1
Отговори
# 450

А тук Кенан ни казва -нима се съмнявате в мен  момичета -няма да ви разочаровам Laughing Laughing Laughing

Паси  Hug и от мен много поздрави на Германия.Там са ми най-близките хора Heart Eyes

# 451

О , и аз съм на вълна Олимпиада ,ама има ли реклама съм тук ,а каква по- хубава рекламя на Лп от чаровника  Джансел /Кенан

и... казвам ви- фаталната жена Шюкран / Нуран!
Мъжете са странни....и никой не знае какво точно харесват в една жена ,но Щюкран е от топлите , загадъчни и  с хубаво тяло и  секси глас/нама защо да се усмихвате Naughty hahaha hahaha hahaha/жени.
Може би  и  затова е избрана на кастинга за тозисериал точно тя  между многотията чакащи успели и красиви турски актриси.

# 452

Хей, момичета , разбирам ви  защо ви няма в темата  #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyГледате ....Олимпиядата !
Пол Макартни беше в публиката по награждаване на женския  английски отбор по колоездене и пя с цялата публика в залата "Хей Джуд"  - беше невероятно.
Е как да не е посветил днешния си  ден на Олимпиядата  Джансел Hug Hug Hug

# 453
# 454
Аз не гледам Олимпиада,защото преди малко се прибрах от скитосване цял ден.Изкушавам се да заседна пред тв-то ,защото съм изморена.Не може обаче преди да ви изчета. hahaha Joy Joy Joy

# 455

В 21:40 е полуфиналното бягане на Ивет Лалова,
 в много трудна серия се падна, успех!  Praynig

Джанан / Гьокче  Hug

# 456
Рими Hug аз докато чакам Ивет ,се чудя какво да му слажа на това сладко дете  Джанан да яде newsm78 newsm78 newsm78

Абе сърмички няма да ми откаже надявам се hahaha hahaha hahaha

# 457
Батко Ихсан във "Времето лети". Wink Я го вижте какъв е спретнат. Wink

# 458
Снеже Hug гледам го отвсякъде този бате  Исхан ,ама  ,че  е малко по- избръснат и сресан  друга разлика не виждам .Гледа си като бурсук и толкова- няма шанс да ми стане симпатичен hahaha hahaha hahaha hahaha хелия  в Лп. 

# 459
   Май това чукане ще им е за последно в Адана .
А, ще има ли после newsm78 newsm78 newsm78  кой да ти каже #Crazy #Crazy #Crazy

# 460
Снеже Hug гледам го отвсякъде този бате  Исхан ,ама  ,че  е малко по- избръснат и сресан  друга разлика не виждам .Гледа си като бурсук и толкова- няма шанс да ми стане симпатичен hahaha hahaha hahaha hahaha хелия  в Лп. 

Joy Joy Joy Там гони комунистите. hahaha hahaha hahaha

# 461

Ооооо...Снеже защо не започна с това  бе моето момиче  newsm10.
Най- вероятно ще си променя мнението .
Сега обаче много ми се иска да ви кажа -лека нощ !- преди да се е задълбочил мача  България- Алжентина -волейбол  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 462
   Момичета , не ми се спи въпреки , че утре съм цял ден на работа.  Размечтах  се.... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Много ми се иска да видим Кенан почти като Ахмет от СЛ.

Говоря за истински влюбен мъж ./Който не харесва Берен да я остави на страна в момента/За мъж който не  смятам  за Мухльо ,защото обича само една жена ,а защото е мъж за който мечтае всяка една от нас-обичана до края на дните си.

Последна редакция: сб, 04 авг 2012, 23:58 от sebilMM

# 463
  • София
Добро утро  Hug

# 464

Общи условия

Активация на акаунт