Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 8

• 29 620
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
Sebi,da e ziva i zdrava kerkati i sekogash vesela  newsm59

# 481
  • София
Тук е голямата загатка  Mr. Green

# 482
Шатци  Heart Eyes  удар в 10-та с този клип newsm78

Има убийство  и то извършено  от Кенан #Crazy #Crazy #Crazy
Започва интересното в сериала newsm10

Паси Heart Eyes HugБлагодаря!

# 483
  • София
Кой ли е убил като момче , на гробище  Sick Със сигурност го е следил и е подготвен , умишлено е. Пък и мъжа го познава newsm78дали не е баща му Sick Sick Sick щото май вика "Недей синко" .Sick Ама там "синко" се вика под път и над път  Laughing Laughing Laughing

# 484
Доколкото си спомням от един анонс ,убива убиеца на баща си.

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 20:42 от if-73

# 485
  • София
Доколкото си спомням от един анонс ,убива убиеца на баща си.
А , ясно. Hug

# 486

Олиле... doh #Crazy #Crazy #Crazy стана заплетено , а днес в деня на бирата - може ли да мисли трезво   човек hahaha hahaha hahaha
Без точен превод - знае ли се Thinking Thinking Thinking
Е Иф ,ще има върху какво да мисля тази вечер -,ако ми остане  време  ,че

Олимпиядата продължава ,а ние с Джансел я следим Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

# 487

Това  хубаво малко момиченце , дали си е мислило ,че ще е съпруга на чаровника Джансел?

Едва ли .Но сега е неговото спокойствие, неговото слънчеце  на което не му пука  как изглежда .Харесва го и си го обича всякак!

# 488
  • София
Днес нямаше фрагман   newsm78 значи утре.Щото ,не че не може всичко да е във вторник Mr. Green, като снимки , резюме и т.н.

# 489
Шатци  Shocked  Heart Eyes   кой  си  мисли за фрагмани сега -Олимпиадата е в разгара  си .
Трябва да имаме търпение.
То Рамадан , то Олимпиада  и какво ли още не -Но.....ние сме много търпеливи newsm68 tantrum tantrum

# 490
  • София
Шатци  Shocked  Heart Eyes   кой  си  мисли за фрагмани сега -Олимпиадата е в разгара  си .
Трябва да имаме търпение.
То Рамадан , то Олимпиада  и какво ли още не -Но.....ние сме много търпеливи newsm68 tantrum tantrum
Ми аз  hahaha hahaha hahaha то Олимпиадата си е друго , аз нали съм в тема за турски сериал GrinningРамадана им няма край Себи ,ужас. Mr. Greenсигурно ще го карат до  newsm78 Байрям или как беше.Това е някъде октомври Stopможе и ноември, абе направо къде Нова година Laughing

# 491
Шатци , то наистина празниците им нямат край. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Когато ги няма - измислят си ги ,но аз се надявам да се развихри интрига в нашия  сериал .
Джансел  е обичан и в Турция и от арабските момичета.
В по- хладните месеци се надявам ,че интереса ще е на макс. Дано!

# 492

Баткото ,дори да го избръснат и лъснат - все тая.
Не, може да ми стане симпатичен .

Лека нощ момичета!/за сега поне/

# 493

Баткото ще го прескоча със симпатиите си но-------Кенан не!

# 494
Здравейте, дами! Видях, че сте обсъждали празниците. В момента се готвят за Рамазан/ 19 август/- Шекер Байрам. Сега постят цял месец.

Курбан Байрам ще е на 26 октомври. Празниците им са подвижни, както някои от нашите.

Общи условия

Активация на акаунт