Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 8

• 29 616
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Добро утро Hug

# 496
Добро утро. Hug Hug Hug
Shatzibouquet

СебиHug я го виж тук как е лъснал чепика. Joy Joy Joy

Хубава нова седмица. Hug

# 497

HugДобро утро Hug

Щатци Heart Eyes ,е то,че мирише на кафе -мирише ,ама не смея да го преглътна Shockedима нещо там Laughing Laughing Laughing  bouquet

Снеже Hug ти какво сега Wink Wink Wink искаш да харесам Батко заради чепика newsm78

Дори Hug за пояснението на празниците     bouquet

HugПриятна седмица   момичета Hug

# 498

Така като гледам с тези хубавици различни по характер и външен вид на Кенан хич няма да му е лесно

# 499
  • София
Hug
Şьkran Ovalı, şцhrete giden yolda bьyьk fedakarlıklar yaptı!

http://televizyongazetesi.com/sukran-ovali-sohrete-giden-yolda-b … tm_medium=twitter

# 500
Шатциии... Naughty тази Шюкран не е ншата , ама мъжката ръка май ми е позната Rolling Eyes Shocked #Crazy
Сподели ,ако обичаш hahaha hahaha

# 501

Ама този човек ще взeмe да ми се разсърди  Wink,че не го харесвам newsm78 newsm78 newsm78

Я как гледа Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 14:30 от sebilMM

# 502
# 503

В три измерения ,Джансел  и в синьо е много шик Laughing

# 504

Себи  Heart Eyes 

Покрай Спомни си, любима си припомних шика на 60-те, от лични ранни детски спомени и от филмови също, та това е времето на  Belle Époque в киното.  Hug

Джансел е актьор от класическа школа и  новия сериал му пасва  повече от идеално,  и като  стилистика и като емоция.  Hug

# 505
# 506
# 507
 HugЗдравейте Hug
Не мога да си намеря място днес от жега.Чак сега се прибирам окончателно в къщи и искам да споделя какъв сюжет ми се върти в главата като продължение на нашия сериал.
Два са моментите които го оформят:
Сънят на Джансел -убийството в гробището.
И срещата с Нуран в кабинета му когато и каза ,че филм няма да има ,но в първия момент,а след миг само се замисли. Може би тогава се роди идеята му да започне филм за собствения му  живот и съдба.
Така.... newsm78моето предположение е , че дефакто сериала започва  със заснемането на филма на Кенан с главна героиня Нуран.

# 508

Ох ,много е горещо  sport027  sport027  sport027Това добре ,ама има и други начин.
Аз предпочитам втория,ако изобщо ме питай някой hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 509
  • София
Горещо е  Confused то няма угодия  Mr. GreenЗимата беше студ, на пролет дъждовно сега и това  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт