Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 11

• 37 201
  • 751
  •   1
Отговори
# 60

утре среща....много се радвам!!!

Не знам дали знаете, но в M.A.C. вече предлагат разни услуги като да ви научат да се гримирате, грим сесии, поставяне на мигли и др. А ако си купите мигли могат да ви научат как се поставят безплатно Peace
Трябва да го снимам менюто

# 61
# 62

Check Please, още от предишната тема ти бях обещала да кажа кои са сенките от грима на Valeia. Всички са на Инглот и са доста цветове (естествено, на снимки не личат ясно) - Ярко зеленото е DS 477, прелято е в по-тъмно маслиново - Pearl 418, има в свивката убито сиво-лилаво - DS 482 и съвсем малко DS 498 (графитено) във външния ъгъл на окото.

За телесен молив за водна линия - Орифлейм имат такъв кхол. Той е по-скоро цвят слонова кост. Имам го и никак не е лош.

Благодаря.   bouquet

Аз още като видях снимката реших, че има 4-5 цвята, значи с очната линия толкова стават.  Peace

# 63
Дано да спечели Мулен Руж, аз вече даже си измислих грима. Mr. Green

И аз нямам търпение  за срещата, най- накрая ще се запознаем! newsm44

# 64
  • София
Ох, да, 5 са  Laughing
Забравих цвета за преливане и за изсветляване на вътрешния ъгъл на окото. Той е светъл телесен мат, пак на Инглот.

# 65
To аз имам чувството, че ви познавам всичките Flutter Толкова много снимки, ревюта, блогове....

Жалко, че Венеция не се класира

Мога да се скрия с папагалът си....ето това е грим

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 00:21 от Жаки°

# 66
  • Варна
Жаки°, благодаря ти за отговора в предишната тема, явно ще трябва да пробвам и аз сенките на Инглот. Във Варна някъде продават ли се? newsm78

За бяла водна линия ползвам Импала и съм доволна. Светло синия им молив не ми харесва как стои за тази цел, но бялото е добре.

Аз също ползвам белия молив, но някакси става неравномерно, сребърния го нанасям доста по-лесно. Преди време имах бял молив на Miss Sporty, купуван от Англия, беше страхотен, после си купих от тук уж същия, но всъщност беше доста по-твърд и го изхвърлих....

Приятна среща, момичета! Hug

# 67
Има Инглот в Grand Mall Varna Peace

# 68
  • Варна
Пак мерси! Hug

# 69
Жаки, Joy_R, Aлена ,мерси  Simple Smile Ами очната ми линия се накъдри,опитах се да я сложа тънко и плътно до миглите и си изцапах и миглите и после като трябваше да си слагам спирала и дето беше засъхнало от очната линия и става гадно.Сега ще сложа една снимка,която ме беше досрамяло по-рано,но там ясно се вижда колко е зле  rotfImbo  Embarassed Даже се опитвах да я коригирам във вътрешноста със сенки  Embarassed
Скрит текст:

Иначе тази вечер като излизах го пробвах пак и си сложих гел линия ,този път и само в края на окото и стана по-добре,ще видя снимките как са станали после.

# 70
  • в 1001-та нощ
с каква четка нанасяш гел линията?

като топнеш в бурканчето после я "подостри" на ръба на бурканчето - да няма излишен продукт по нея и с върха на четката, с леки, постепенни движения - правиш дъгата  Peace

имаше в предишна тема едно клипче Лиса Елдридж как го прави, ако си го гледала  Peace

каква ти е очната линия Rolling Eyes

# 71
Aз също понякога не я правя гладката линията....има дни в които просто не мога no Но пък и кой ще се вторачи толкова от близо до лицето ми за да го види

# 72
Ами този грим не е с гел линия,аз вторият път си направих с нея,иначе тази от снимките е на Deborah писец. Благодаря за съветите момичета  Hug
Гел линията я нанасям с дже четки ,първо с едната пробвам,после с другата ,голям цирк съм.Едната е скосена,а другата е от палитрата на Sephora за гел линия,ама мн не ми харесва.

Абе тази очна линия май не е на Deborah  Laughing Пише Easy Paris cosmetics,не знам  Laughing подарък ми е от майка ми и за втори път я ползвам и не бях се загледала в надписа  Shocked

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 01:02 от sorriso:)

# 73
а можете ли да познаете коя е тази Малефисънт  Sunglasses Аз, ако не знаех предварително, никога нямаше да я позная

Анджелина Джоли.  Аз толкова не я харесвам, че винаги ще я позная. Laughing

И на мен не ми е особена любимка, но въобще не я познах на тази снимка  Crazy
Харесвам я страшно и веднага я познах, няма такава друга уста.

# 74
  • в 1001-та нощ
за коя снимка става въпрос  Rolling Eyes

sorriso:) , под писец имаш предвид вместо четка твърдичко и заострено или като фулмастер  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт