Чакаме тук новината голяма - коя ще е първата МАЙска мама?

• 30 571
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Честит празник на всички, които празнуват днес! Днес е много хубав празник и пожелавам на всички вярата, надеждата и любовта да са винаги с нас!   bouquet

Анализиращ се Честит Рожден Ден! На много хубава дата си родена - бъди здрава и мнооогоооо щастлива   bouquet

Здравейте момичета имам един странен въпрос към вас. Страхувам се да правя  luvbed това опасно ли е за имплантацията някой знае ли нещо безопасно ли е или не трябва  newsm78 и за семейзпразването  побъркали сме се с мъжа ми и двама искаме но мен много ме е страх  #Crazy извинявам се за тъпия си въпрос но съм си втълпила, че миналия месец ми дойде точно заради това   bouquet какво мислите?
Според мен трябва да питаш лекаря си, защото при всеки е индивидуално. На мен например при първата бременност ми бяха забранили, а и не си струва риска при положение, че веднъж си имала някакви проблеми.

Относно дрехите, на мен ми е много неудобно вече в тях. Мисля си, че корема ми расте с минути, не знам какво става този път. Миналия път чак се ядосвах, че корема не ми порасна достатъчно, а сега ще си наваска явно. Всичко ми стяга в талията, а ако се вгледа човек, вече може да познае, че съм бременна. На мен също почва да ми става все по-зле, а и много се разсейвам - нещо, което е супер нетипично за мен. Ето днес загубихме 2 играчки на детето на детската площадка и една въобще не я открих. Изобщо не съм се усетила. Никога не съм била така. Виж за съня - нямам проблеми освен, че мноооогоооо сънувам, но така ще е до края.

Има ли някой, който все още е в отпуск по майчиство от предишната бременност? Смятате ли да се връщате на работа?

# 586
Относно специалните дрехи за бременни лично аз съм против. Възползват се от полежението на жените да им пробутват по голям размер дрехи за специални за бременни и то на фантастични цени. С предната бременност си купих дънки с ластична лента на талията и няколко туники, които се разширяват под бюста, както и анцузи и повече не ми трябваше. Във всеки магазин можете да откриете по нещо подходящо и то на прилична цена!

Относно секса - най добре е да се консултирате с лекар, защото при всяка е различно. Аз не съм имала проблеми с първата бременност и до края сме се гушкали, та даже и пеносих. А относно спермата  мисля, че някъде четок, че не било добре за плода, но пак си питайте лекаря.

# 587
  • Бургас
Честит рожден ден, Анализиращ се   bouquet Здраве, късмет, лека бременност и здраво бебче на финала!  Hug

# 588
  • Бургас
Аз днес получих кафеникаво зацапване. Утре би трябвало да ми дойде МЦ. И по време на първата бременност така ми се случваше, но сега нямам възможност да лежа и да се пазя толкова  Tired
Довечера съм на лекар, ще видим какво ще стане този път.

# 589
Мон,  Praynig всичко ще бъде наред, не се притеснявай, като мине прегледа, ще се поуспокоиш

# 590
  • София
За секса наистина е индивидуално. При първата бременност ми беше забранен изцяло, тъй като лежах за задържане в болница в 6та седмица и си имах повечко контракции до края. Причината не са толкова  гимнастиките обаче, колкото това, че спермата съдържала вещества, които предизвикват контракции. Ама ако има проблем и с презерватив ще ви го забранят.
Анализираща се, честит рожден ден! Много хубаво да го изкараш!
И честито на всички именници!

# 591
Аз днес получих кафеникаво зацапване. Утре би трябвало да ми дойде МЦ. И по време на първата бременност така ми се случваше, но сега нямам възможност да лежа и да се пазя толкова  Tired
Довечера съм на лекар, ще видим какво ще стане този път.

Дано не е нищо сериозно!  Praynig

# 592
4eстит Празник на вси4ки празнуващи и от мен!
Анализираща се,4естит Рожден Ден!лека и безпроблемна бременност и на финала най-сладкото и здраво беб4е! Hug
С това гадене и повръщане съм много зле,особено през нощта-събуждам се около 1ч. и бягам към тоалетната Sadкато парцал съм нощно време и 2 нощи подред  умирам от студ явно имам температура.Sad
аз запо4нах да пия  направо витамини  на Прегнакеър ,които съдържат и нужното коли4ество  фолиева киселина .

# 593
Хайде момичета, стискайте ми палци, утре в 8 съм на лекар и после ще пиша

# 594
Здравейте момичета,днес чухме най-прекрасния звук на нашето бебе HeartДокторката,каза че всичко ни е наред и си отговаряме на седмиците:)

# 595
Здравейте момичета!! Първо поздравления на всички, които сте видели и чули своите бебенце Simple Smile
Искам да се запиша и аз, от няколко дена редовно ви чета и се радвам на вълненията ви!
Аз си направих вече 5 теста след като на 8-ми трябва6е да ми дойде и всички са положителни Simple Smile....до тук добре, но съм ужасно притеснена и ви моля за съвет: на 8-ми, когато трябваше да ми дойде започна едно доста оскъдно кафеникаво течение, отидох на преглед( тогава бях извън БГ) и лекаря ми изписа Утрогестан, пих го и след 4 дена течението спря....днес се прибрах и отидох веднага на моя си лекар, прегледа ме, но каза че в матката все още не се вижда зародиш.....имало нещо там ама не можел със сигурност да потвърди....иначе прегледа подробно тръбите ми и каза, че нямам нищо тревожно........ Sad та искам да ви попитам кога трябва да се види зародишчето в матката? Забравих да се уточня, последната ми менструация беше на 16.08, идва ми на 23 дни..... моля ви, помогнете ми със съвет, наистина се побърквам, а бременността ми е много желана и чакана Praynig благодаря ви от сърце!!  bouquet

# 596
Хайде момичета, стискайте ми палци, утре в 8 съм на лекар и после ще пиша

Ще стискаме, естествено!  Grinning

Емилия, честито! И занапред да е така! Peace

# 597
  • София
Благоадря ви,момичета,за прекрасните пожелания Heart EyesМного сте изписали и се връщам да ви чета Hug

# 598
  • Бургас

Дано не е нищо сериозно!  Praynig

Благодаря  Hug
Засега съм добре, бебчето-също, вече има сърдечна дейност и всичко е както си трябва.

Изписаха ми Дуфастон, Герикапс и но-шпа /него аз и досега си го пиех/ до края на трети лунарен месец. Дано се справим и този път и всичко е ок  Praynig

# 599
  • Бургас
имало нещо там ама не можел със сигурност да потвърди....иначе прегледа подробно тръбите ми и каза, че нямам нищо тревожно........ Sad та искам да ви попитам кога трябва да се види зародишчето в матката?

При мен в 5-та г.с. и 6 дни се виждаше само плоден сак. Единственото, което можаха да ми кажат е, че бременността е вътрематочна.
Днес, в 7г.с. и 5 дни вече се вижда и бебенцето, и пулсирането на сърчицето.
Отиди към 7-8 г.с., за да може да ти кажат със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт