Звездни компромати-146

• 62 800
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
  • София
http://hotarena.net/lifestyle/biqchyt-orlin-orlinov-pusna-domash … -foto%29-idl-3786

Орлин Орлинов(футболист) с новата  Tired Crazy...

# 286

Joy малката с милионите пластики  Sick

# 287

Доста кофти изказване  Confused сигурно пак ще има скандал...

# 288
  • в пералнята

Доста кофти изказване  Confused сигурно пак ще има скандал...
Хахах, е не мога да му отрека, че е прав.

# 289
прав е, ама това си е публично унижение... доста в негов стил  Laughing

# 290
  • София
Е за какво е прав, да не би да е грозна в лицето Пипа?
Да ме прощава, ма сто пъти предпочитам нея да гледам, отколкото гадната му мутичка.
Крайно противен тип, крайно.

# 291
Съвсем си е прав Карл в случая. Whistling

# 292
  • на кого му пука
Може и да е прав по-принцип,но всички знаем че не бива да казваме всичко което мислим .Особено когато става въпрос за известни лица като тях двамата.Грозна или не,не енаправила нищо с което да заслужи подобна обида пред цял свят.

# 293
при всичките митове и легенди колко са онеправдани и т.н. , гейовете просто не понасят жените

# 294
  • Бургас
Този Карл Лагерфелд не е в час. Пипа Мидълтън била грозна. А иначе се прехласваше по Блейк Лайвли и даже я направи рекламно лице на "Шанел", нищо че носът й е огромен и тя самата не е кой знае каква красавица. Да не говорим за изказването му от преди години "Никой не харесва дебели жени", "Никой не иска да гледа жени с извивки по тялото".........забравих да добавя, че и деца не харесвал.

# 295
Е какво толкова й има на Пипа? Средно статистическа жена! Дай сега всички с чувал да ходим за да не накърним изтънченото око на някой гей!

п.с. иначе харесвам работата му,но явно големите творци са малки хора!

# 296
Еми за мен Пипа прилича на сива мишка, застанала до Блейк.
Но това е моето мнение- хич не я харесвам, известна е само заради сестра си ( и дупето си ), в лице изглежда поне 10 години по- възрастна, отколкото е, и се гримира ужасно. Само стила и на обличане ми допада. Но, това е моето мнение, пак повтарям.
Карл винаги е бил цапнат в устата, едва ли някой чак толкова му се връзва вече. А и ако беше гейско злобеене, би трябвало да злобее срещу някоя далеч по- красива от Пипа.  Wink

# 297
 на тях им е простено , но ако някой каже нещо с/у гейовете -тогава е нетолерантност и подлежи на критика и паради всякакви , за да се борят неисвестно с/у какво .
личните ми впечатления са - гейовете не понасят всички жени , освен много красивите .

# 298
И на мен не ми харесва изказването му, ако сама да се е съсипала с пластики, бих оправдала такова изказване донякъде, но така... Пък и чак грозна Пипа не е според мен, даже на някои снимки ми е много симпатична. С подходящ грим би била хубава.

Лиам и Майли

Кейти без Сури

Кейт поздравява Ребека Адлингтън

Алисън Ханигън

Маги Джиленхол семейно малката Глория Рей

Селма Блеър

Кейти Пери

Кийра Найтли 1

# 299

Общи условия

Активация на акаунт