МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 11

• 62 100
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
  • By the sea
Mvsh, сигурна съм, че всички мами тук ще бъдат пристрастни в препоръката си на д-р от Девата и това още повече би те объркало. За нормално раждане ли си? Ако е така, необходимо ли е да избираш определен лекар? Всички там са добри Peace

# 61
Ами, за сега чакам да се обърне бебка с главата на долу и ако всичко е ОК съм за нормално. Но искам да си избера екип, защото преди месец лежах за три дена в Девата и имаше два случая при които започва нормално, а се налага секцио... А и сега се сещам да попитам, защото мен много ме интересува и как да избера анестезиолог, защото искам епидурална, а е важно кой ще ми я постави и как  newsm78

# 62
  • Бургас
А защо толкова искаш епидурална упойка? Първо раждане ли ти е?

# 63
  • в кукувиче гнездо
Янев е най-добрият анестезиолог, обаче лекарите в момента са нови, и ако аз трябваше да раждам, нямаше да си избера никой от там и нямаше да родя там. Нямаше да родя изобщо в Бургас.  Преди дни си водих детето на преглед в ДМ и педиатрите нови, едни такива несигурни в себе си, не знам дали бих повторила. Няма лекари, няма. От регистратурата само звъняха и отменяха часове на хората. Болницата си е хубава, но от към лекари куца много. За жалост.

# 64
В болницата има отделение по ортопедия нали? А извършвали се наместване вследствие на навяхване изкълчване на крака? Преди време паднах и си изкълчих ходилото, пробвах при разни специалисти да го наместят но не успяха.Не успяха без обезболяващи и анестезия
извинявам се ако въпроса не е за тук, виjдам че повече се обсъjдат въпроси свързани с раjдането и отглеjдането на бебето

Имаме отделение по ортопедия. Може да се запишете предварително на регистратура и ако се налага може на място да се направи и рентгенова снимка.

# 65
А защо толкова искаш епидурална упойка? Първо раждане ли ти е?

Първо раждане ми е, да  Simple Smile Като знам, че ще ми сложат упойка, ще ми е по-сигурно Simple Smile

За съжаление, наистина много малко лекари останаха в тази болница...  Sad

# 66
  • където мечтите се сбъдват

За съжаление, наистина много малко лекари останаха в тази болница...  Sad
Е,защо да са малко?Напуснали са двама и на тяхно място са назначени други.Аз,специално за Ризова изобщо не съжалявам,че е напуснала.По скоро малко са лекарите в Черноморска-доколкото знам само Ризова и Дорийска.
Аз имам въпрос.Има ли смисъл да избирам екип за нормално раждане,при положение,обаче,че искам упойка?

# 67
Бих желала да попитам някой знае ли дали д-р Минчев изражда в Дева Мария? Защото в калкулатора за раждане, който е на сайта не присъства неговото име? newsm78

# 68
За съжаление момичето е право че в Бургас няма  специалисти,но неможем да ходим за раждане в София примерно .Още повече аз когато термина ми е около Нова година.Аз също мисля да си избера доктор за раждането .ЖК ми я води Бояджиев ,но не съм доволна  така че и аз съм в голямо лутане между докторите .Раждала съм при Гамишев  и се чудя за него ,но има време.

# 69
  • в кукувиче гнездо

За съжаление, наистина много малко лекари останаха в тази болница...  Sad
Е,защо да са малко?Напуснали са двама и на тяхно място са назначени други.Аз,специално за Ризова изобщо не съжалявам,че е напуснала.По скоро малко са лекарите в Черноморска-доколкото знам само Ризова и Дорийска.
Аз имам въпрос.Има ли смисъл да избирам екип за нормално раждане,при положение,обаче,че искам упойка?
Ризова може и да е малко крива, но по-добър оператор от нея в Бургас не знам да има. Супер доволна съм от нея, никога не ме е нагрубила, винаги ми е давала нужното инфо, родих перфектно при нея, казвам го за стотен път, нямам дори белег от секциото. По време на цялата операция си говорихме, смеехме се до колкото можех ... Просто невероятно раждане, изчисти ме перфектно, излязох от болницата без корем. Изобщо бих раждала още деца само при нея, но не и в Черноморската болница... Това за Ризова от мен. А колкото до напусналите лекари, не са само двама, ами доста повече. Теб явно те вълнуват само гинеколозите, но там работят и неонатолози, които са доста важни, невролози, анестезиолози и т.н.

# 70
  • където мечтите се сбъдват
Разбира се,че неонатолозите и анестезиолозите са важни,но аз бях чула,че са напуснали само Ризова и Дорийска.Не знам за други лекари.Знаете ли,дали д-р Янев още работи в Девата?От сайта е трудно да се добие достоверна информация,защото явно не се актуализира и в него все още фигурират имената на напуснали лекари.

# 71
  • в кукувиче гнездо
Разбира се,че неонатолозите и анестезиолозите са важни,но аз бях чула,че са напуснали само Ризова и Дорийска.Не знам за други лекари.Знаете ли,дали д-р Янев още работи в Девата?От сайта е трудно да се добие достоверна информация,защото явно не се актуализира и в него все още фигурират имената на напуснали лекари.
Точно това бях написала по-горе, че са останали без лекари... Ако и Янев го няма там, направо няма смисъл..

# 72
  • Бургас
д-р Хрусанова също вече не е там.  Peace

# 73
Privet mami i ot men. Moqta istoria e mn. dalga, no shte gledam da se vmestq v 5 6 reda, zashtoto vse oshte nqmam sili da stoq pred kompa.Ta ...
Termina  mi beshe na 05.08.12g. na 03.08.12g.  na 03.08.12g. zapochnaha bolkite  i az  vednaga kam Vetren. (ot Aytos sam). Pregleda me Luckanov bez da mi obarne gram vnimanie i bez kompetentnost(dori kravno ne mi izmeri nito pogledna oteklite mi kraka i lice i t.n.)
  i mi reche- Nqmash dori 1sm.razkritie tova sa podgotvitelni kontrakcii -priberi se piy 2 spazmalgona i lqgay). Az bqh s netarpimite veche bolki.Pribrah se do 3h vecherta  sas sapruga mi izjivqhme edin ujas i  tragnahme kam Burgas. Kam 3:40h. me prieha sas  7 sm. razkritie v Burgas  sled  koeto se machih do 9h. i me operiraha po speshnost.Sabrah  2 ekipa  ot lekari. Sega shte pusna doklad sreshtu Tozi  gadnqr.
Bqh opredelena za normalno rajdane iskah si epedural  i prez um ne mi mina, che shte izjiveq tozi ujas.
Vetren li!!!!! Kakto poluchih uslojnenia samo1 lekar na smqna i edna akusherki  kakvo pravim?????? A da Varnesh rodilka v termin s otoci leko kravno i rodilni kontrakcii  si e podsadimo.sajalqvam, che ne ni doyde na um da zapishem pregleda i otnoshenieto na tozi nekadarnik. Shte saziram centralnoto im rakovodstvo. Nqmam dokazatelstva i nishto sigurno nqma da postigna no pone shte opitam . Mami vnimavayte.Plashtash kato pop za nishto vav Vetren.......

# 74
  • в кукувиче гнездо
Privet mami i ot men. Moqta istoria e mn. dalga, no shte gledam da se vmestq v 5 6 reda, zashtoto vse oshte nqmam sili da stoq pred kompa.Ta ...
Termina  mi beshe na 05.08.12g. na 03.08.12g.  na 03.08.12g. zapochnaha bolkite  i az  vednaga kam Vetren. (ot Aytos sam). Pregleda me Luckanov bez da mi obarne gram vnimanie i bez kompetentnost(dori kravno ne mi izmeri nito pogledna oteklite mi kraka i lice i t.n.)
  i mi reche- Nqmash dori 1sm.razkritie tova sa podgotvitelni kontrakcii -priberi se piy 2 spazmalgona i lqgay). Az bqh s netarpimite veche bolki.Pribrah se do 3h vecherta  sas sapruga mi izjivqhme edin ujas i  tragnahme kam Burgas. Kam 3:40h. me prieha sas  7 sm. razkritie v Burgas  sled  koeto se machih do 9h. i me operiraha po speshnost.Sabrah  2 ekipa  ot lekari. Sega shte pusna doklad sreshtu Tozi  gadnqr.
Bqh opredelena za normalno rajdane iskah si epedural  i prez um ne mi mina, che shte izjiveq tozi ujas.
Vetren li!!!!! Kakto poluchih uslojnenia samo1 lekar na smqna i edna akusherki  kakvo pravim?????? A da Varnesh rodilka v termin s otoci leko kravno i rodilni kontrakcii  si e podsadimo.sajalqvam, che ne ni doyde na um da zapishem pregleda i otnoshenieto na tozi nekadarnik. Shte saziram centralnoto im rakovodstvo. Nqmam dokazatelstva i nishto sigurno nqma da postigna no pone shte opitam . Mami vnimavayte.Plashtash kato pop za nishto vav Vetren.......
Да, за съжаление няма един кадърен гинеколог там. Ще има да търсят Ризова и Драгнева..

Общи условия

Активация на акаунт