Бебеправене- тема 9 - за още повече положителни тестчета

• 22 996
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Честито Алекс  Simple Smile Леко бременеене  Hug

Аз да ви попитам при отрицателн тест, възможно ли да се виждат контурите на Т чертата, ентусизиарна от всички положителни тестчета, реших и аз да си направя, ама на отрицателен  Sad има там някакви очертания, които само  аз си виждам  Rolling Eyes  и то с въображение  #Crazy

# 661
  • Пловдив
Здравейте и от мен.И аз съм от желаещите за 2 чертички.За съжаление имах мисед,който завърши на 24.07.,вече се бях зарадвала,че ще ставам мама пак и бум-гръм от ясно небе.Имам 2 момченца големи вече,но се разведох и сега с приятеля ми искаме бебе.Опитвахме само 3 месеца и стана.Всичко беше ок,докато на 2 преглед се оказа,че е спряло да расте.Трябваше да ме кюртират,но не отидох,защото друга лекарка ми каза,че е ок и така.На 24.07 обаче спонтанно тръгна и се изчисти без лекарска намеса.Не знам сега кога ще ми дойде МЦ,а иначе ми каза лекарката че няма нужда да се пазим.Възможно ли е пак да си ми дойде на 10 дата-нз.Честито на всички с 2 чертички-дано прихвана бързо пак и аз и този път всичко да е наред,че си изревах очите.

# 662
  • София
Честито Алекс. Видя ли, че нещата се случват!

Моята лелка още я няма. След ужасно ПМС днеска с болки в корема и главата - още нищо! 4 дена закъснение и два отрицателни теста...

# 663
Алекс,честитооо Hug Hug много се радвам
Честито и на всички други видели двете чертички   bouquet  bouquet
Аз все още почивам активно и само ви чета отвреме-навреме - при мен си е все тая...19 дни закъснение и хиляда отрицателни теста- трябва  да заминавам на доктор,но просто така се получава...почивка след почика,пътуване след пътуване-като си седна на дупето ще отида на доктор... newsm10
много бебета в 9та темааа,аз към 11та ще се запиша май newsm78 newsm47 (когато тогава)

# 664
Алекс Hug честито много се радвам за теб. Желая ти леки 9 и прекрасен финал. Минавай редовно да ни ръсиш с прашулак и да ни държиш в течение.

Браво момичета за един ден три + тестчета утре да са 4 Mr. Green
 На мен май тези дни ми е било О за съжаление малкия ми беше болен от ангина и нищо не направихме, но нищо другия месец ще се постараем.

# 665
  • София
Аз съм решила ако не ми дойде и утре в сряда пак да си направя тестче. Може просто да е било рано досега.

# 666
  • София
Аз съм решила ако не ми дойде и утре в сряда пак да си направя тестче. Може просто да е било рано досега.

Весиии мила,

Не се притеснявай. Може би при теб е рано и затова още не може да отчете. Какви тестове правиш? Аз днес си купих - Clear Test ( или нещо подобно ) отчита на 20 ml/G и да ти кажа 2-рата черта първоначално беше много незабележима, но след точно 2 - 3 мин стана напълно забележима.

# 667
Здравейте! Тази вечер ще ви разочаровам и най-вече себе си и мъжът ми, които толкова много си мислехме, че вече е станало ... аз съм  доказателство, че е по-добре да се направи кръвен тест, отколкото тестове от аптеката. Прецапа ми преди малко, и съм почти сигурна, че това няма да си е просто зацапване, а ще си е нормален цикъл. Жалко - сега ми остава притеснението, че лекарката наистина е видяла 2ра киста на десния яйчник. Така и да не ми провървя ... 10ти месец Sad И май, както казва моя приятелка, ще спра с "филмите", ще спра с всякакви меренията и напразни надежди - наистина ми писва ... поплаках си едно хубаво, така ми тежи ... тежи ми да гледам тъжните очи на моята половинка всеки месец, когато му кажа "Няма да е и този ...", тежи ми толкова силно, че го искаме, а не става толкова много време, но както ми се кара една приятелка ... да съм спряла да мисля, всичко друго мога, но пустото му и мислене как ... Sad поне тук мога да си излея душата  Hug

# 668
toito Аз бях убедена,че си бременна!!! Sad Стана ми тъжно.Разбирам те донякъде как се чувстваш.И аз пролетта като ми закъсня с 10 дни си мислих,че съм бременна,но НЕ!Но се радвай,че половинката ти е при теб всяка вечер и че имате възможност да опитвате по-често.Аз съм убедена,че ще забременееш много скоро.Понякога не става бързо,иска се търпение.Моят съвет е спри за известно време да следиш каквото и да е,просто наблегнете на дните около предполагаемата О.Всичко ще бъде наред!!! Hug Two Hearts hug После като родиш ще има да гушкаш бебето и да му викаш защо ви е мъчило и не е станало веднага.Повярвай ми така е по-сладко.Ще ти е още по-свидно и миличко като знаеш с колко любов сте го правили и как всеки месец сте се надявали.Може пък да е решило есента да се появи.  bouquet

# 669
Здравейте! Тази вечер ще ви разочаровам и най-вече себе си и мъжът ми, които толкова много си мислехме, че вече е станало ... аз съм  доказателство, че е по-добре да се направи кръвен тест, отколкото тестове от аптеката. Прецапа ми преди малко, и съм почти сигурна, че това няма да си е просто зацапване, а ще си е нормален цикъл. Жалко - сега ми остава притеснението, че лекарката наистина е видяла 2ра киста на десния яйчник. Така и да не ми провървя ... 10ти месец Sad И май, както казва моя приятелка, ще спра с "филмите", ще спра с всякакви меренията и напразни надежди - наистина ми писва ... поплаках си едно хубаво, така ми тежи ... тежи ми да гледам тъжните очи на моята половинка всеки месец, когато му кажа "Няма да е и този ...", тежи ми толкова силно, че го искаме, а не става толкова много време, но както ми се кара една приятелка ... да съм спряла да мисля, всичко друго мога, но пустото му и мислене как ... Sad поне тук мога да си излея душата  Hug

Toito, мила, не се отчайвай така. Разбирам те повече от всички. С моя мъж сме женени от три години и от една година упорито се опитваме да имаме бебе, но нещо не ни се усмихва шанса или просто нещо не е както трябва...Аз имах много кисти и в двата яйчника, бях се предала и даже вече си мислех за инсеминация, представяш лиси? Но, реших да сменя доктора. Отидох при друг с всичките си въпроси и тревоги. Той ми пусна всички видове хормони и тестове. Убедих се, че всичко с тялото ми е наред, но някъде дълбоко в съзнанието ми си слагам сама стопове. Сега много силно вярвам в това. Мисля като теб за бебето всеки ден, но някак си по-позитивно и вярвам, че сме добри хора и заслужаваме да ни се случват добри неща. Сигурна съм, че при вас всичко ще се оправи и много силно ще ти стискам палци.Хубавите неща се случват на човек тогава, когато той е готов за тях! Целувки! Лека нощ!

# 670
Честито на всички бременни! preggo newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10Много се радвам за вас!Бях убедена за алекс!
Ивка 03,честит годеж!Чувството е невероятно!Желая ви дьльг и щастлив семеен живот!
Браво ,момичета тази темичка наистина е пьлна с  EFP EFP EFP EFP
Тоито ,с теб сме!Спокоино мила.Наистина и аз сьм на мнение да зарежеш всички "сметки"и просто да се наслаждавате на мига с мьжа ти.Освободи се от всичко и ще стане от самосебеси !Прегрьщам те!  bouquet
Disney princess,тя черичката е изпукнала,но като няма бременност си стои бяла  newsm53
petia_1130,добре дошла!Успех в  luvbed

# 671
Мацкииии, тръгваам на доктор!
Стискайте псалцииии

# 672
Добро утро мили дами.
Macoranka стискаме палци  Praynig

Toito знаем колко ти тежи, но не бива да се отчайваме. Хубавите неща поняго се случват бавно и трудно. Дано това са  последните ти сълзи по такъв повод, а следващите да са от радост   bouquet

Хубав ден на всички и очаквам бебевалежът да продължи  Laughing

# 673
  • София
Мацкииии, тръгваам на доктор!
Стискайте псалцииии

Успех миличка,

Всичко ще бъде наред.

# 674
  • София

Миличка,

А ти сигурна ли си на 100%, че това не е бременност. Направи ли си кръвен тест? Отиди и на друг лекар, а не само при този който си била. Ако е киста когато ти идва ще те боли адски много ( аз имах тамън две миналата година ), може да не ти идва всеки месец и т.н.
Според мен си направи кръвен тест - виж какъв ще е резултата и отиди на още 1 мнение.

Общи условия

Активация на акаунт