Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е най-доброто време за вземане на тест за бременност?
Какво е оптималното съотношение между LH и FSH за репродуктивна способност?
Какво представлява имплантационният прозорец?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е най-доброто време за вземане на тест за бременност?
-
Какво е оптималното съотношение между LH и FSH за репродуктивна способност?
-
Какво представлява имплантационният прозорец?
Имплантационният прозорец е периодът между 7-10 ден от цикъла, когато матката е готова да приеме имплантацията и хормоналния статус е подходящ. Обикновено имплантацията се случва на 8-9 ден и продължава 3-4 дни. Ако жълтото тяло загине и лутеалната фаза бъде прекъсната, имплантацията също ще бъде прекъсната, така че поне 11-12 дни са необходими за успешна имплантация.
-
Какво представлява имплантацията?
-
Как мога да кача снимка на тест за бременност във форум?
Как сте всички днес?Аз продължавам с чакането пак да видим .
Днес се събудих много рано не ми е типично ,но ми е едно отпуснато отдавам го на жегите .Тук изпуках ме снощи.Чудя се дали да си направя тест или още е рано и пак отрицателен?

Сега започнах хапчета и се надявам до няколко дни да се оправя. Иначе вест или нещо за лелката нямам...освен, че леко ме понаболява кръста.
вече ми мисна от този моя цикъл... от както се помня съм с 28 дневен цикъл, сега напоследък май му е станало тенденция да закъснява
Няма място за разочарование, не искам и да си го помислям, просто бях сигурна, че няма да е и този месец... и поне нямам симптоми, които да ме психясват допълнително ( с леки изключения) та така.... това е от мен
втората не е нито бледа, нито наситена ... стояла съм 1 час в тоалетната - невярваща - и все още не вярвам, дори и на мъжа ми не съм споменала, но реших да пиша на вас, докато той се появи и се върне ...